Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- airline_amy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
munchmallow napisal/-a:A-A, mene pa zanima, kaj je pri vas stevardesah takšnega oz. kateri kriteriji morajo bti izpolnjeni, da ste ve "fensi" tiste iz Emiratov pa niso? A ne delate istega oz. enakega dela? Ter kdo je pristojen za to, da vas lahko proglasi za "fensi"? A niso to med drugim tudi potniki al njihov prispevek ni tako bistven?
hvala
Nisi me cist dobr zastekala. Emirates je zelo fancy firma, stevke so itak doterane v nulo. Jih pa maksimalno izkoriscajo. Nikjer pa nisem napisala da niso fancy.
sam tok
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
airline_amy pa saj jaz pravim, da so lepe in urejene, hočem povedat, da sem od prijateljice, ki je šla na razgovor za emirates izvedela. Pravi, da imajo pri sprejetju visoke kriterije.
Ne vem zakaj praviš, da jih sodim, da so grde pa to... vse skupaj si mal narobe razlagaš oz. ne razumeš mojih postov. ... no pa saj ni važno.
Ne vem zakaj praviš, da jih sodim, da so grde pa to... vse skupaj si mal narobe razlagaš oz. ne razumeš mojih postov. ... no pa saj ni važno.
- *__taMala__*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Sej je zeloo lepo biti stevardesa in tavat po svetu itd. samo če imaš fanta je pol bolj teko ker nemore povsod s tabo.to je men tisto za katero tem poklicu rečem ne .. samo so pa tudi razmerja ki se obnesejo tudi na razdaljo
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
Dolce napisal/-a:Mene pa zanima kdaj bodo spet kaksni razpisi za stevardese? Na strani od Adrie so se podatki od lani, oz. leta 2006. Hvala za odgovor!
interni razpis je bil do 29.9. Zdj ne vem kaj nj bi pomenil s tem "internim" razpisom...kao sam že zaposleni al kwa. Če hočes lahko vprašam, pa sledim objavam na našem intranetu in te obvestim ko bo
falotka: od kdaj emirati spadajo pod "fancy"?
- La Stella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
No, pa sem našla temo zame. Jaz si že od nekdaj želim postati stevardesa, ampak me je navdušenje malo minilo, ko sem enkrat izvedela, da ta poklic ni dolgoročen oz. da pridejo v poštev bolj študentke. Imam prav? Ima katera izkušnje (tudi kot kopenska stevardesa)?
- La Stella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2007
cosmy napisal/-a:v zimskem času študentom ni potrebno leteti. pa sej imamo tudi redno zaposlene stevke, oz. so s.p.
Drugač se pa meni ne zdi tko na izi postat stevka. Ker gre se ač za delo prek študenca, zdej pa primerjaj, kako lahko delaš preko napotnice kje drugje.
Sicer ti bo pa vsak, ki je dal to skozi povedal, da ta šola ni kar tako - če ne drugače imajo cel kup ene literature predelat za izpit. Pa še to - ni jih veliko, ki bi vse naredili v prvo, tko da res ni tko izi kot si misliš.
dioptrija je določena
do 0,4 če maš očala
do 0,8 če imaš leče!
Ne razumem točno, kaj je mišljeno pod to. Da imaš lahko največ dioptrije 0,8 da te sprejmejo (če te)?
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
La Stella napisal/-a:cosmy napisal/-a:v zimskem času študentom ni potrebno leteti. pa sej imamo tudi redno zaposlene stevke, oz. so s.p.
Drugač se pa meni ne zdi tko na izi postat stevka. Ker gre se ač za delo prek študenca, zdej pa primerjaj, kako lahko delaš preko napotnice kje drugje.
Sicer ti bo pa vsak, ki je dal to skozi povedal, da ta šola ni kar tako - če ne drugače imajo cel kup ene literature predelat za izpit. Pa še to - ni jih veliko, ki bi vse naredili v prvo, tko da res ni tko izi kot si misliš.
dioptrija je določena
do 0,4 če maš očala
do 0,8 če imaš leče!
Ne razumem točno, kaj je mišljeno pod to. Da imaš lahko največ dioptrije 0,8 da te sprejmejo (če te)?
točno tko, kot piše. Največ 0,8. Morš met pač izurjen vid, da vidiš če kdo dela štalo po avionu joke
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
La Stella napisal/-a:Tudi tisti z diptrijo (recimo) - 5,0 lahko z očalmi ali lečami vidi kar mora videti. Po mojem ne bi smel biti noben problem, glavno da nosiš očala ali leče.
V primeru neke nesrece, dima pozara, itd. to ni cisto res.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov