Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
alina napisal/-a:tisti piloti, ki sem jih do zdaj spoznala, so prijazni, večinoma pa starejši gospodje (če te to zanima), mlajši so le kopiloti
LARIKA napisal/-a:moja sestrična dela kot zemeljska stevardesa,samo je prišla not po vezah-k teta dela na carini na letališču in pravi da je full ql, sicer nima ne vem kaj plačano ampak ji je delo full všeč- prav uživa
cosmy napisal/-a:LARIKA napisal/-a:moja sestrična dela kot zemeljska stevardesa,samo je prišla not po vezah-k teta dela na carini na letališču in pravi da je full ql, sicer nima ne vem kaj plačano ampak ji je delo full všeč- prav uživa
Itak da uživa, zemeljska stevka nima nobenga dela. Tm stoji pred avionom, pa kakšnemu, če mal čudn pogleda, k pride dol z aviona, nakaže, kam more it!!
cosmy napisal/-a:LARIKA napisal/-a:moja sestrična dela kot zemeljska stevardesa,samo je prišla not po vezah-k teta dela na carini na letališču in pravi da je full ql, sicer nima ne vem kaj plačano ampak ji je delo full všeč- prav uživa
Itak da uživa, zemeljska stevka nima nobenga dela. Tm stoji pred avionom, pa kakšnemu, če mal čudn pogleda, k pride dol z aviona, nakaže, kam more it!!
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov