Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2006
Kraj: NG

Neprebrana objavaNapisal/-a lucy » 12. Dec. 2006 19:24

no, men so napisali tako:

vabimo v prostore Adrie Airways […] na pisni in ustni preizkus znanja angleškega jezika in test osebnostnih lastnosti.
Nato boste opravljali ustni preizkus znanja jezika/ov, ki ste jih prijavili – pasivno znanje, predviden pričetek ob 14. uri.

tko da je očitno letos res drugače, al pa sam strašijo :wink: no, sej bomo vidl...
Uporabniški avatar
*Sparks*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sparks* » 12. Dec. 2006 20:55

Ko sem se jaz prijavila je blo tud tko: angleščina pisno in ustno, ostali jeziki pa samo ustno. In nič se sekirat ker ni težko. Angleščina je na nivoju srednje šole, ostali jeziki pa še bolj osnovno. Mal poveš o sebi (kdo si, od kje si, kaj rad počneš ipd), pa še kej ti dajo za prebrat in to je to - res čist osnovno. Kolikor se spomnm je bila anj obvezno, ostale si šel pa sam po izbiri.
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 12. Dec. 2006 21:00

lucy napisal/-a:no, men so napisali tako:

vabimo v prostore Adrie Airways […] na pisni in ustni preizkus znanja angleškega jezika in test osebnostnih lastnosti.
Nato boste opravljali ustni preizkus znanja jezika/ov, ki ste jih prijavili – pasivno znanje, predviden pričetek ob 14. uri.

tko da je očitno letos res drugače, al pa sam strašijo :wink: no, sej bomo vidl...

ufff očitno so si res nekaj novega izmislili! no ja, sej po eni strani hvala bogu, ker tisto leto, ko sem bila jaz, je bilo znanje angleščine tistih, ki so jih izbrali, porazno, kaj šele kakšen drug jezik...
It looks like we could have made it baby...me and you!
pupa24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pupa24 » 13. Dec. 2006 20:09

jup, pol pa mamo v petek dan D :razz:

a je katera mogoče iz celja al pa kje bliz??

lp
Uporabniški avatar
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2006
Kraj: =)

Neprebrana objavaNapisal/-a irisina » 13. Dec. 2006 21:44

mene pa sam neki zanima... kaj je fora da je tisti zdravniški pregled šele po predavanjih?kaj pa če ga katera "ne opravi", pol je en mesec kar tako tam al kaj, a ne bi blo bolš da bi to blo na začetku nekje? :?
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 13. Dec. 2006 22:22

ja itak da bi blo boljš, sam zdravniški pregledi so zeloooo dragi in se jim bolj splača da ti najprej tečaj opraviš oz izpite(da ne odnehaš nekje na sredini),pol pa rajš reskirajo da katera pač "odpade" na zdravniškem. Tko si jst prestavljam.
Banshee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Banshee » 14. Dec. 2006 19:55

Živjo!
Tudi jaz sem se prijavila na razpis, pa imam jutri prvi razgovor. Upam, da mi bo šlo...
Imam pa eno vprašanje... kako izgleda osebnostni test?
Uporabniški avatar
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a 4_maya » 15. Dec. 2006 10:05

Banshee napisal/-a:Živjo!
Tudi jaz sem se prijavila na razpis, pa imam jutri prvi razgovor. Upam, da mi bo šlo...
Imam pa eno vprašanje... kako izgleda osebnostni test?

osebnostni test? ja vsedes se za mizo, gleda te devet-članska komisija, priklopijo te na naprave in ti dajejo vprasanja, pri tem pa merijo in analizirajo tvoje rekacije :D Ne punce, hecam se! izgleda kot vsak osbnostni test, in sigurno si ze kdaj kaksnega resevala (podobno kot kaksni kvizi v Cosmotu ;) ) samo da imas malo ves odgovorvov na voljo, pa ne obkrozujes odgovorov ampak jih po tvojih preferencah oštevilčiš :) ) Nic bat, ni to noben bav-bav! :) Veliko srece vsem!
Uporabniški avatar
irisina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2006
Kraj: =)

Neprebrana objavaNapisal/-a irisina » 16. Dec. 2006 12:40

no, a bo katera kaj poročala kako je blo ? :)
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 18. Dec. 2006 12:43

A je katera že dobila vabilo na jutrišji pogovor s komisijo?
lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lucy » 18. Dec. 2006 13:48

pravkar sem ga dobila :D jst mam ob 13h. ga ima še katera takrat?
falotka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2006
Kraj: celje-ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a falotka » 18. Dec. 2006 13:56

tut js sm ravn dobla,js mam pa ob 15h.
kok dovg pa nej bi to trajal?
sej pomoj smo vse to doble...ne glede na teste jezikov pa to..tko da bo selekcija šele jutr...
psihološki test je bil pa belbin associates:interplace
a ktera ve kako kej zgledajo ti razgovori?
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 18. Dec. 2006 14:05

jst imam pa ob 11h...
lucy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lucy » 18. Dec. 2006 14:07

ja sej pomoje so teste itak vsi nardil, ker so bli res lahki... ustni izpiti pa tud. osebnostni test je bil pa (meni osebno) kr neki...

na razgovorih je blo prejšnja leta baje tako, da jih je šlo po 6 naenkrat (nekateri so rekli tud da po 3) pred komisijo in je vsaka dobila eno vprašanje. vprašanja so pa čist kr neki - kakšna se ti zdi da mora bit stevardesa, zakaj bi rada bla stevardesa... Eno so vprašali kaj ve o Adrii Airways... Baje da si par minutk noter in glede na to nej bi oni ocenli... Mah, vse je odvisno kakšen prvi vtis jim pustiš in to je to...
Thais
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Thais » 18. Dec. 2006 14:17

Nekaj selekcije so baje že naredil....po moje da če so že tam recimo vidli da nekdo popolnoma ne ustreza njihovim merilom, ga niso povabili še na razgovor. Al pa tud no...mislm pa da bi si vsak zaslužil da dobi priložnost da se še enkrat izkaže. A so vam tud povedal kok % ste pisale angleščino?

Se vidmo jutr :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov