Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
sam to je pa res, cosmy sicr pa, kdo bi pa zgrešil gručo punca, k negotovo gleda sm pa tja! tud če ma kdo napačno rampo v mislih, bo zagledu po treh sekundah tapravo.
zanč sm brala v eni publikaciji, da planirajo ful prenovit naše letališče - prou tko ibr moderno bo. ne sicr neki ogromno v primerjavi z drugimi letališči po svetu, sam bo pa zlo sodobno pa moderno. men se je na prvi pogled kr dopadl. no nism se glih neki ful poglobila, sam men je zgledal kul in tud opis je biu zlo obetaven. tko da komej čakam, da naša ljuba deželica dobi presentable airport. pol bomo pa še večji frajerji
zanč sm brala v eni publikaciji, da planirajo ful prenovit naše letališče - prou tko ibr moderno bo. ne sicr neki ogromno v primerjavi z drugimi letališči po svetu, sam bo pa zlo sodobno pa moderno. men se je na prvi pogled kr dopadl. no nism se glih neki ful poglobila, sam men je zgledal kul in tud opis je biu zlo obetaven. tko da komej čakam, da naša ljuba deželica dobi presentable airport. pol bomo pa še večji frajerji
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
da nisem tvoj cilj, da greš drugam...
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Ja, ta načrt sem vidla že lansko leto poleti! Zelo lepo izgleda, ja. Sam so pa že začel mal komplicirat, jim že ne grem čisto vse po načrtu. Sicer pa karkoli bojo naredil, naše letališče bo še vedno majhno, in vsi tujci se bodo še vedno čudili, ko bodo v petih minutah prišli od letala do vrat Prihodi
Peek-a-boo!
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
_anna_ napisal/-a:sam to je pa res, cosmy sicr pa, kdo bi pa zgrešil gručo punca, k negotovo gleda sm pa tja! tud če ma kdo napačno rampo v mislih, bo zagledu po treh sekundah tapravo.
ja ja, 37 punc in 2 fanta, če smo natančni
jest mislim, da boste kar opazni
Peek-a-boo!
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
sicer malo pozno, ampak vseeno....bazen je vsako leto del usposabljanja! tko kot so ob vikendih vaje na letalu, bo enkrat bolj na koncu solanja prisel na vrsto tut kranjski bazen! lani smo mel vse skupi z novimi kopiloti, pa ni blo nobenga slinjenja in ne vem cesa se vsega, tko kot se govori...v bistvu nas sploh niso kej dost smerglal. oni so se zase drzal, me pa zase! najprej mas preizkus plavanja (200 m moras preplavat mislim da v 3 minutah), ki ga seveda vsak naredi, pol te pa ucijo tehnike resevanja iz vode, na koncu probas plavat pa se z resilnim jopicem s katerim se itak ne da premikat kej prov dost , samo lebdis na vodi...v glavnem bazen je cist zabavna stvar!
It looks like we could have made it baby...me and you!
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
cosmy napisal/-a:No, kako je blo prvi dan?
men je blo ful všeč Začel smo ob 9h in zaključli okrog 2h - pol3h, se mi zdi. Mel smo nek uvod, kjer so nam mal predstavli firmo na osnovi lanskoletnega poročila, pol smo mel dve uri še enih drugih predavanj, k so bla tud tko bl širše zastavljena, sam je pa blo velik novga. Na konc so nas pa še založil z vso literaturo in priročniki, izpolnjeval smo prijavnice za na izpit pa tko..je kr minilo. dal so nam tud začasne id kartice.
moj prvi vtis je dober, so bli prijazni do nas in ostale punce pa fantje so tud ful uredu tko da ce bo tko še naprej, pol bo super. je pa res, da se bo treba velik velik novih stvari naučit in da si do zdej sploh nism mogla predstavljat, kolk enih malenkosti stevardese vejo.
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov