Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 28. Feb. 2006 20:42

ja, bejbe, bazen bo zanesljivo!! Tko da kr prpravt se - takrat so vsi (tipi) mnenja, da oni na usposabljanjih v bazenih ne smejo manjkati!! :lol:
Peek-a-boo!
Maxima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maxima » 01. Mar. 2006 16:04

Evo, dobile smo obvestila za ponedeljek. Se torej vidimo "pri rampi" :) (Čeprov ne vem čist točno kera rampa bi to bla. bomo že našle)
bejba_20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a bejba_20 » 01. Mar. 2006 16:12

evo punce, jst sm že dobila mail, v ponedeljek zjutrej se nam začnejo predavanja... jst že komej čakam :)
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 01. Mar. 2006 18:04

Pa najbrž ne piše samo, da se dobite pri rampi?
Peek-a-boo!
_anna_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _anna_ » 01. Mar. 2006 20:00

jz to razumem tko, da mormo bit pr rampi, k je vhod oziroma izhod iz parkirišča.
deset pred deveto - be sharp, drage moje ;)

:!: komej čakam :!:
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
da nisem tvoj cilj, da greš drugam...
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 01. Mar. 2006 21:20

No, sej še dobr, da naš letališče ni tko velik, da bi se zguble tam... tud če boste pri napačni rampi stale, se da v parih minutah pridt do druge! :)
Peek-a-boo!
_anna_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _anna_ » 01. Mar. 2006 21:34

sam to je pa res, cosmy :) sicr pa, kdo bi pa zgrešil gručo punca, k negotovo gleda sm pa tja! tud če ma kdo napačno rampo v mislih, bo zagledu po treh sekundah tapravo. :lol:

zanč sm brala v eni publikaciji, da planirajo ful prenovit naše letališče - prou tko ibr moderno bo. ne sicr neki ogromno v primerjavi z drugimi letališči po svetu, sam bo pa zlo sodobno pa moderno. men se je na prvi pogled kr dopadl. no nism se glih neki ful poglobila, sam men je zgledal kul in tud opis je biu zlo obetaven. tko da komej čakam, da naša ljuba deželica dobi presentable airport. pol bomo pa še večji frajerji :cool:
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 02. Mar. 2006 12:40

Ja, ta načrt sem vidla že lansko leto poleti! Zelo lepo izgleda, ja. Sam so pa že začel mal komplicirat, jim že ne grem čisto vse po načrtu. Sicer pa karkoli bojo naredil, naše letališče bo še vedno majhno, in vsi tujci se bodo še vedno čudili, ko bodo v petih minutah prišli od letala do vrat Prihodi :D
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 02. Mar. 2006 12:41

_anna_ napisal/-a:sam to je pa res, cosmy :) sicr pa, kdo bi pa zgrešil gručo punca, k negotovo gleda sm pa tja! tud če ma kdo napačno rampo v mislih, bo zagledu po treh sekundah tapravo. :lol:

ja ja, 37 punc in 2 fanta, če smo natančni :wink:
jest mislim, da boste kar opazni :)
Peek-a-boo!
Maxima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maxima » 02. Mar. 2006 14:15

ja ja, 37 punc in 2 fanta, če smo natančni

Cosmy od kje pa ti vse to ves?
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 02. Mar. 2006 15:43

Maxima, moj fant dela na Adrii :wink:
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
alina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a alina » 02. Mar. 2006 15:53

sicer malo pozno, ampak vseeno....bazen je vsako leto del usposabljanja! tko kot so ob vikendih vaje na letalu, bo enkrat bolj na koncu solanja prisel na vrsto tut kranjski bazen! lani smo mel vse skupi z novimi kopiloti, pa ni blo nobenga slinjenja in ne vem cesa se vsega, tko kot se govori...v bistvu nas sploh niso kej dost smerglal. oni so se zase drzal, me pa zase! najprej mas preizkus plavanja (200 m moras preplavat mislim da v 3 minutah), ki ga seveda vsak naredi, pol te pa ucijo tehnike resevanja iz vode, na koncu probas plavat pa se z resilnim jopicem s katerim se itak ne da premikat kej prov dost :) , samo lebdis na vodi...v glavnem bazen je cist zabavna stvar! :wink:
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 06. Mar. 2006 16:28

No, kako je blo prvi dan?
Peek-a-boo!
_anna_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a _anna_ » 06. Mar. 2006 21:35

cosmy napisal/-a:No, kako je blo prvi dan?

men je blo ful všeč :) Začel smo ob 9h in zaključli okrog 2h - pol3h, se mi zdi. Mel smo nek uvod, kjer so nam mal predstavli firmo na osnovi lanskoletnega poročila, pol smo mel dve uri še enih drugih predavanj, k so bla tud tko bl širše zastavljena, sam je pa blo velik novga. Na konc so nas pa še založil z vso literaturo in priročniki, izpolnjeval smo prijavnice za na izpit pa tko..je kr minilo. dal so nam tud začasne id kartice.

moj prvi vtis je dober, so bli prijazni do nas in ostale punce pa fantje so tud ful uredu :) tko da ce bo tko še naprej, pol bo super. je pa res, da se bo treba velik velik novih stvari naučit in da si do zdej sploh nism mogla predstavljat, kolk enih malenkosti stevardese vejo.
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 06. Mar. 2006 22:39

No, sam da ti je blo ušeč! Jest sm slišala, da naj bi blo dons ful dolgočasn, pa da ste dobil "urnike predavanj" :) Upam,da nimate po celel dneve!
Peek-a-boo!

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov