Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ne se tok sekirat ker imate še vedno kšno šanso da pridete notr kot rezerve. Še skoraj vsako leto so jih klicali.
Če si pa ful želite to počet se pa spet prijavite naslednje leto, jih je kar nekaj tudi takih ki so šele v drugo ali tretje bili sprejeti.
Če si pa ful želite to počet se pa spet prijavite naslednje leto, jih je kar nekaj tudi takih ki so šele v drugo ali tretje bili sprejeti.
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
*Sparks* napisal/-a:Aha..potem morm pa pazt kako se na letalu obnašam ko vidm da tkole hitr lohk vse na forum pride.. .
Od kerga inštruktorja se je pa sin prjavu?
he he, itak noben ne ve, kdo si in kako izgledaš, tko da ti kar po svoje
Zadnjič spremenil cosmy, dne 19. Feb. 2006 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Peek-a-boo!
- elle*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2006
- Kraj: celje
*Sparks* napisal/-a:Ne se tok sekirat ker imate še vedno kšno šanso da pridete notr kot rezerve. Še skoraj vsako leto so jih klicali.
Upam, da me vzamejo kot rezervo LP vsem!
- _anna_
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
cosmy napisal/-a:
Kdaj točn se vam začne usposabljanje? A je kr kuj zjutraj? Sej to mate pa na Brniku a ne?
zaenkrat so nam sporočili samo to, da je začetek tečaja predviden 6ga marca in da bomo o nadaljnih in bolj natančnih informacijah še obveščeni.
jaz pričakujem, da se bo začenjal enkrat zjutrej (recmo ob osmih) in upam, da bomo vsaj do ene 4h popoldne frej al pa do petih...res upam, da ne bo dlje, k to je v bistvu že ful...no bomo vidl
ja, na brniku se to odvija.
točno, sej so še rezerve! jz sm zihr, da bo kr neki punc pršlo not na ta način, k kokr sm se pogovarjala z ene par gospodičnami, medtem ko smo čakal na razgovor, sm vidla, da si eni sploh ne predstavlajo, kako to zgleda. ampak res ne predstavlajo.
sej ne mislm zdej, da bodo vse šle, k bodo zvedle, kako je to delat, sam kšna bo pa zihr pogruntala, da nima časa al pa kej...
Ko hodiš, si jaz nikoli ne priznam,
da nisem tvoj cilj, da greš drugam...
- elle*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2006
- Kraj: celje
Anna vse čestitke da si pršla not! Ti nas kr pridno obveščaj o novostih, pa kaj vam kaj sporočajo iz Adrie.
Jst upam da bom prišla not kot rezerva, ker si ful želim to delat! Ne morem verjet, da bodo sprejeli ene, ki pojma nimajo o čem se gre ... žalostno, pa kaj čmo, življenje ni vedno fer.
Držite pesti zame
Jst upam da bom prišla not kot rezerva, ker si ful želim to delat! Ne morem verjet, da bodo sprejeli ene, ki pojma nimajo o čem se gre ... žalostno, pa kaj čmo, življenje ni vedno fer.
Držite pesti zame
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Ja, tale usposabljanja ne smeš zamuditi. In če kakšna misli, da bo lahko samo ene 4x na teden tam, se moti!
No, mogoče me pa še pokličejo kot rezervo, čeprav jest sem se že sprijaznila, da ne bo nič in že gledam, kam bom šla na morje
No, mogoče me pa še pokličejo kot rezervo, čeprav jest sem se že sprijaznila, da ne bo nič in že gledam, kam bom šla na morje
Peek-a-boo!
- _anna_
- Komunikatorka
prvi dan je najbolj važen oziroma je nujno, da si tm - ...če maš pa slučajno kšn izpit, pa menda lahko tud manjkaš sam to vela za kasnej, prvi dan pač morš bit tm. amapk itak da je v tvoje dobro, da si čim več tam, ker je najboljš, da od njih slišiš, da ti kej domonstrirajo al kokr kol pač že potekajo te stvari.
ja, valda. se bom oglašala sprot. če ne druzga, da vam bom povedala, kako se stvari odvijajo, da boste vse vedle, če boste drug let spet probale. sicr pa počakmo, da jih ene par znori pa bomo pol vidl, kako bo s temi rezervami.
ostale upam, da niste preveč razočarane. ko boste ve lepo potvale v nobl kraje, bom jz sam žalostno gledala za vami, ko boste šle vn iz aviona...joke! če se bodo držal tega, da podpirajo to, da bi jih čim več delal tud drug let, pol bom jz tud drug let delala. no vsaj bi, upam, da bodo zadovoljni z mano. torej sodelavke smo še zmer lahko.
lp
ja, valda. se bom oglašala sprot. če ne druzga, da vam bom povedala, kako se stvari odvijajo, da boste vse vedle, če boste drug let spet probale. sicr pa počakmo, da jih ene par znori pa bomo pol vidl, kako bo s temi rezervami.
ostale upam, da niste preveč razočarane. ko boste ve lepo potvale v nobl kraje, bom jz sam žalostno gledala za vami, ko boste šle vn iz aviona...joke! če se bodo držal tega, da podpirajo to, da bi jih čim več delal tud drug let, pol bom jz tud drug let delala. no vsaj bi, upam, da bodo zadovoljni z mano. torej sodelavke smo še zmer lahko.
lp
- _anna_
- Komunikatorka
sofia83 napisal/-a:Kaj pa a ve katera, kako in kje se da prjavt na tuje letalske družbe za delo stevardese? Men se zdi škoda zapravt celo poletje za tok relativno nizko plačilo, kot ga ponuja Adria ...
jz sem slišala za http://www.aviationjobsearch.com . mislm, da bi nmogl bit tuki vsi razpisi pa to. nism pa bla na tej teh strani, tko da lahko ti pogledaš pa mal poročaš še ostalim
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
sofia83 napisal/-a:Kaj pa a ve katera, kako in kje se da prjavt na tuje letalske družbe za delo stevardese? Men se zdi škoda zapravt celo poletje za tok relativno nizko plačilo, kot ga ponuja Adria ...
Najboljš da pogledaš kar na straneh posameznih letalskih družb, skoraj vsaka ma pod career oportunities napisane pogoje za delo stevke. Nekatere družbe (Emirati, Qatar) skoz prirejajo razgovore tudi po Evropi.
Morš pa vedet da je šolanje pri teh družbah velik daljše in zahtevnejše. Pa itak so sami long range leti.
Če si pa ciljala na kšno ala Lufthansa City line je pa isti šmorn kt Adria. In mislm da tam samo redno zaposlujejo. Pri nas pa itak da je študentsko delo slabše plačano, men še vseen ni slabo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]