men teh želja za prosti dan, ki jih javiš do 17. v mesecu niso nikoli upoštevali! ampak letos so pa full zaostrili pogoje-lani tega ni bilo. jaz sem sicer na adrii videla eno obvestilo, da adria letos ne bo imela razpisa, ampak so si očitno premislili!? je pa res, da jih je bilo letos nekaj takih, ki so obupale že prvi dan šolanja, nekatere med šolanjem, sam v primerjavi z enim letom prej nas je še zmer vsaj ene 10 več naredilo izpite. sem pa samo slišala, da hočjo to zadnjo generacijo res v čim večjem številu obdržat, ker jih full rabijo! zato so tudi mene kar prepričevali, ampak pol na koncu sem rekla ne.
v glavnem teli novi pogoji so verjetno zato, da bi dobili čim manj takih, ki si bojo potem premislile. čeprav na začetku se zdim verjetno vsem oh in sploh fajn, ker bojo stevardese in se jim tut teli pogoji ne bojo zdel strogi, sam verjetno si bojo tut kakšne vmes premislile.
...kar se tiče uskajevanja s faksom...kot sem opazila je veliko stevk na kranjski fakulteti, tako da tam se da očitno usklajevat študij in letenje. pri moji generaciji je bilo veliko punc iz ekonomije, tudi kakšen fdv se je našel-v glavnem faksi, kjer ti ni treba bit skos tam. za tiste, ki so pa s filo faksa, pa vem da so študij več ali manj kar malo zamrznile, ker se enostavno ne da vsega folgat! pa tut tko je, da več ali manj nobena od študentk, ki leti ne naredi faksa v 5 letih (4 letniki + absolvent), ampak vse rabijo več časa.
*Sparks* če se poznava, se verjetno bolj na videz, ker sem letela samo poleti, zdaj za jesen se pa seveda nismo mogli zmenit, ker bi bila lahko na voljo samo določene dni v tednu, tako da sem že vse vrnila-uniformo, skripte,...v glavnem vse:) odločila sem se namreč, da končam faks in imam normalne poletne počitnice (letos bojo verjetno zadnje, potem pa v službo

).
ne vem....jst pač to službo jemljem kot eno novo izkušnjo, sem imela pa kar nekaj slabih izkušenj, seveda tudi dobrih, sam na koncu, ko vse skupaj preračunaš, se meni ni zdel vredno vztrajat-mogoče mi bo kdaj žal, ampak zaenkrat mi ni! po moje je tudi full odvisno kakšne inštruktorje imaš potem na šolskih letih, ker ti lahko zelo pomagajo ali pa ravno nasprotno!