Delo: stevardesa/šola za stevardese [Združeni temi]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- femme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2005
- Kraj: akvarij
Angleščino moraš ne samo znat, ampak obvladat, ker je velik del literature v tem jeziku. Ogromno je strokovnih izrazov in že te se je težko naučit, če pa še samih stavkov ne razumeš dobro je pa to zelo velika težava. Zato pa je prvi test v angleščini, da sami vidijo koliko jo znaš, ampak moram priznat, da je ta test dost enostaven...
Kar se pa drugega tujega jezika tiče, če znaš nemško ali francosko ti bo to del študija zelo olajšalo, ker je treba določene stvari znat tudi v teh dveh jezikih. Samo za sam razgovor je pa dovolj da znaš katerikoli tuj jezik, pa čeprav švedščino:)
lp
Kar se pa drugega tujega jezika tiče, če znaš nemško ali francosko ti bo to del študija zelo olajšalo, ker je treba določene stvari znat tudi v teh dveh jezikih. Samo za sam razgovor je pa dovolj da znaš katerikoli tuj jezik, pa čeprav švedščino:)
lp
everything is possible... the impossible just takes longer...
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Torej rabiš samo en jezik?
Kako pa zgledajo testi (tako da stavke v različnih časih pišeš, obkrožaš, spis napišeš,...)?
Kako pa zgledajo testi (tako da stavke v različnih časih pišeš, obkrožaš, spis napišeš,...)?
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- femme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2005
- Kraj: akvarij
Rabiš dva, angleščino obvezno in še enega. V testu iz ang je pa vsega po malo, prevodi, vstavljanje besed, obkroževanje ipd... potem pa še ustni iz obeh jezikov.
lp
lp
everything is possible... the impossible just takes longer...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^sej veš, kako folk deluje na letalih, nč kej preveč zakomplicirano, razen če so kšne turbulence Enkrat se spomnm da je bil gor en stevard, bla je turbulenca, on se je kr vsedu zadi pa bil čist zelen lol
Drugač mi je pa včeri en padu v oči, ko smo letel iz Djerbe..slin slinnn P Kako mu je že blo ime, Dean K. al neki..bom brata vprašala lol
Drugač mi je pa včeri en padu v oči, ko smo letel iz Djerbe..slin slinnn P Kako mu je že blo ime, Dean K. al neki..bom brata vprašala lol
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
Na študentskem servisu sem zasledila, da pri podjetju Gamma holding d.o.o. iščejo študente, ki so zainteresirani za delo stevardese/stevarda. Pa na internetu nisem najdla nobenih uporabnih informacij o tem podjetju. Tud pri oglasu ni nobenih kontaktnih podatkov.
Mogoče kera pozna ali pa že dela za to podjetje?
Mogoče kera pozna ali pa že dela za to podjetje?
- *Pina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
Hmmm....tudi jaz sem zasledila, da iščejo 10 stevardes na ŠS. Samo ni nobenega kontakta, kjer bi lahko kaj več izvedela. Samo navedena je kontaktna oseba in pa pričetek dela (od 1.9.09). Drugače pa tudi meni ni čisto nič znano to podjetje.....
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
Jest sm tud pol mal iskala po internetu, če bi se dalo kaj več zvedt o tem podjetju, pa je ful mal informacij. Najdla sem kontaktno številko podjetja samo, ko kličeš imajo skoz prevezavo na faks. Tko, da ni blo možno nobenga dobit. Potem sm pa klicala na študentski servis, tam so mi pa povedal naslov podjetja, kamor moreš poslat prošnjo s sliko. Se ima katera namen prijavit?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov