Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Hej.
če ima katera interes za to, da gre z menoj na en razgovor za hostese in promotorke v mb v naslednjem tednu, naj mi piše na zasebna sporočila. So mi rekli naj povabim še kakšno prijateljico pa imam večinoma bolj moško družbo, ali pa kolegice niso zainteresirane, bi pa bla vesela kake družbe na castingu pa kake kavice pred tem
če ima katera interes za to, da gre z menoj na en razgovor za hostese in promotorke v mb v naslednjem tednu, naj mi piše na zasebna sporočila. So mi rekli naj povabim še kakšno prijateljico pa imam večinoma bolj moško družbo, ali pa kolegice niso zainteresirane, bi pa bla vesela kake družbe na castingu pa kake kavice pred tem
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Mishela napisal/-a:ma kera izkušnje s promotorke.si ?
kar se pa tiče g3 spirits...na razgovor nas je prišlo nekje 15, iskali so 10 deklet, sprejela pa je na koncu vseh 15, tudi tiste brez izkušenj.
meni promotorke.si niso bile všeč.
Plačevali so sicer vedno, ampak plačano je bilo "samo" 5€, s tem da sem da sploh nisem delala kot hostesa kot je bilo sprva rečeno, ampak kot promotorka raznih špagetov
Poleg tega, da so me vedno klicali če imam npr naslednji dan čas in bili potem vsi užaljeni, ker kao nikoli nisem bila na voljo.
+ da večinoma nisem dobila skoraj nič navodil in potem nisi mel pojma kaj točno moraš sploh početi.
Don't worry, be happy!!
- tjasa.essens
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2014
Iščem punce/fante za promocijo in prodajo parfumov Essens! Delo poteka od doma in na terenu. Plačilo: 5€/parfum + provizija.
Vse zainteresirane mi prosim pišite na
kumer.tjasa1@gmail.com
Lp, Tjaša
Vse zainteresirane mi prosim pišite na
kumer.tjasa1@gmail.com
Lp, Tjaša
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov