Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 03. Avg. 2011 17:09

iščem komunikativno simpatično študentko (delo prek študentskega servisa) iz Maribora, za promocijo v soboto med 8.00 in 14.00 v MB. Resne prosim za kontakt na ZS, kjer bom podal več informacij.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 18. Avg. 2011 9:59

kako izgleda delo hostese, ki izvaja alkotest? to se izvaja ponavadi čez dan ali ponoči na prireditvah, v lokalih? drugače bi pa zlo rada delala kakšne promocije v paru, ker čas mine hitreje in ni bolj dolgočasnega dela kot bit sam na delu.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 19. Avg. 2011 18:58

to se dela ponavadi na prireditvah, ponoči.
in se ne dela v paru in se ne smeš pogovarjati z drugimi puncami, ki delajo isto kot ti, ko se srečate.
pač hodiš okrog in iščeš folk, ki je pripravjen dat 2,5 eur za tisti alkotest. marsikdo se zajebava, dela norca s tebe, te hoče šlatat... v glavnem primitivno. potem si še kak časti pijačo, pa še kak in si ze skor ti pijana.
jaz sem to delala samo enkrat.
za en par z gorenjske, ki furata punce v kombiju okrog po slo. in s tem kar dobro sluzita.
moški del tega para, je pač en tip, ki se obnaša do tebe kot zvodnik. te nadere, če se s kakimi tipi preveč pogovarjaš in spoprijateljiš in malo ustaviš. moreš pobrat keš in it naprej v lov. ne smeš se zabavat zraven. moreš čim več keša za njega nabrat.
jaz takrat nisem bila plačana po uri. pripadalo mi je samo tisto, kar je na koncu ostalo viška.
torej aparat je recimo zabelezil da sem naredila 50 alkotestov. torej 125 eur iz denarnice je pobral on, če je bilo kaj viška, je bilo moje. viška je bilo ene 30 eur.
s tem da je kao norma nad 100 alkotestov.
več uspeha imajo blondinke.
uniforma je zelo zoprna.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 19. Avg. 2011 20:59

:lol:
Dober opis, in ja, se strinjam, da je tako skoraj vedno. Razen, če nabašeš na kakšnega res super šefa oz. šefico, ki ni zatežena, pa da dejansko kaj zaslužiš. Se potem že bolj splača delat kakšne promocije alkoholnih pijač, čeprav imam sama tudi s tem slabo izkušnjo, ampak ne toliko zaradi dela samega, pač pa šefice, ki plačuje tako malo, da bi jo za ta drobiž lahko v rit brcnila. Ima namreč finte, da je plačano od 5-7 eur na uro, potem pa si izmišljuje kar nekaj, ko želiš razlago, od kje je potegnila samo toliko denarja, kot ga je nakazala. :roll: Nateguje mlade študentke, ki želijo to delat zaradi zabave, ker tu je dejansko več zabave kot keša, četudi se trudiš in prodaš dosti pijač. Sem pa od nekaj punc slišala, da delajo za druge in prodajajo druge alkoholne pijače, pa so zelo zadovoljne s plačilom.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 20. Avg. 2011 14:31

katera ve kako se imenuje firma, ki dela promocijo jegermaistra in jack danielsa?
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 20. Avg. 2011 15:40

Misliš G3 Spirits?
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 21. Avg. 2011 8:31

možno da je to :D
Imajo namreč zelo veliko promocij teh pijač in bi se rada pozanimala če rabijo kake hostese/promotorke... :)
Ampak nikjer nič ne piše za to :(
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 17. Okt. 2011 10:36

Gre katera v četrtek v plus minus na avdicijo za hostese? Organizirana je tudi avdicija za plesne animatorje, ampak jaz sem se prijavila za hosteso. No, mislim, da prijava ni obvezna, pač s punco iz KAT animacijskega teama sem bila v kontaktu in sem potrdila udeležbo. Delo obsega promocije pijač po lokalih, na avdiciji pa je za nove hostese še zastonj fotoshooting. :) Če je še katera pogumna punca tukaj in bi šla, naj mi piše.
NejaNaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a NejaNaja » 25. Okt. 2011 14:31

Že nekaj časa spremljam oglase za promocije, pa ni nikjer videt deljenje letakov. Tako delo bi mi najbolj ustrezalo, pa tudi razgibano je, da ne stojiš cele dneve na istem mestu kot pri promocijah v trgovskih centrih. Ve katera za kakšno agencijo, ki se ukvarja s tem, da bi jim pisala, četudi trenutno nimajo oglasa? Na takšen način sem namreč že večkrat dobila delo, da sem jih kontaktirala brez da bi kje objavili oglas. V tem primeru pa ne vem, katere agencije oz. podjetja se ukvarjajo s tem, splošne promocije pa me ne mikajo... Morda tudi kakšne promocije pijač po lokalih, a samo v Mariboru, mene pa so agencije vedno klicale za delo v okolici Maribora.
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 25. Apr. 2012 9:10

Pozdravljene punce!

Že ko pišemo o promocijah, bi bilo fajn, če bi si še malce izmenjale izkušnje z delodajalci, saj sem sama že parkrat bila razočarana in bi vas rada opozorila na naslednje, ko jih boste zagotovo slej ko prej zagledale na študentskem servisu - taki pač menjavajo ogromno promotrok:

Bimo d.o.o. - za njih sem začela delat promocije, ker naj bi prejšnja bila lena, nikoli na delovnem mestu in nič prodala.
Se lotim delat promocije jaz in slišim od drugih promotork v trgovini, da je bila punca zelo ok, pridna in delovna.
Pride konec mesca in čakam na plačilo (cca.110 eur) in dobim na servisu podatek o izplačiliu ki čaka - pa še to samo 44 eur!!!! No sedaj niti tega nisem dobila, mene okoli prsta vrtijo, češ da pošljem poročilo (za katero mi prej niso niti povedali) plus mutijo o tem, da ti v 12 urah ne pripada pol ure malice, oz. je nimaš plačane - halo, saj s tem kršijo pravila. Skratka, Bimo d.o.o. ODSVETUJEM.

Drugi primer je Tobačna grosist d.o.o., kjer so sicer redno plačali, ampak če imaš en dan slabo prodajo, že drugo iščejo. O ja...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 25. Apr. 2012 19:09

http://www.neplacniki.info

Tle je vsekakor treba mal pogledat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 26. Apr. 2012 1:31

Sicer dvomim da bo ta podatek tu na forumu komu koristil pa vendar.. Dodajam AHA Tehnochem (promocija kozm. izdelkov) - ne vem al sm bla sam js tolk komplicirana za obravnat al jim je blo res potrebno celih 5 mesecev odlašati s plačilom ubogih 100 pa nekaj eur.. enkrat 'pozabijo', drugič te napizdijo da 'niso sploh dobili poročil', tretjič se opravičijo da 'so bila založena za kupom papirja', potem se neki časa sploh ne javljajo na telefon, četrtič 'je kriva direktorca, ona nimam nič s tem'... Poleg tega imam še vedno promocijski pult in miljon testerčkov, po katere že od lanskega julija (!) sploh noče noben priti, ko pridem domov romajo v smeti. :zunge: sem že večkrat klicala, vedno je ženskica rekla da pride še isti teden po kramo,potem pa nič. Ne vem, zakaj bi to moral biti moj problem.
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 08. Avg. 2012 14:56

...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:12, skupaj popravljeno 1 krat.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
Niala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Niala » 09. Avg. 2012 19:18

Tem sem jaz v letu pa pol pisala 2x, pa kolikor vem, če vzamejo kakšno novo punco, je to preko vez, da potem delajo prijateljice skupaj in težko prideš zraven.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 18. Sep. 2012 10:40

Mene zanima pri katerih agencijah kaj delate kot hostese/ promotorke pa kako ste prišle zraven, veze, oglas na študentskem itd.
Mene so že dvoji skensklali, ker kao ne jemljejo punc brez izkušenj s tega področja, pa mi ni lih jasno kako naj sploh pridobim izkušnje, če mi ne dajo nikjer priložnosti. Ene agencije pa sploh ne odpišejo na mejle.. tako da...bi bla vesela kake vaše zgodbe s tega področja. Pa preden mi rečete, da je že cela tema o tem ja že res, ampak jaz bi raje kake malce bolj aktualne informacije.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov