Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
A ve katera za kakšno fajn delo v Lj (okolica ne pride v poštev), kjer rabijo hostese? Rabim neko občasno delo, nekaj sem si že poiskala, a ne vem če bom res dobila tisto delo, tako da bi bla vesela kakšne info.
Alta alatis patent.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene so pa danes klicali za promocije v soboto v enem nakupovalnem središču, ampak bi delala sam 3 ure pa pol kar se mi zdi mal in verjetno ne bom zaslužla kaj dost, če je recimo plačano max 5 € na uro ne vem če se mi sploh plača vozit tja čeprav krijejo potne stroške sami. al kok je to plačan ponavadi, kr še tega nisem delala?
- kavka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 11. 2010
Mene so pa pred kratkim povabili na razgovor v Kolosej (Mb) za hosteso, in me zanima, če je katera že delala tam in kako je bilo? Plačano je samo 3,80€, zaenkrat pa še ne vem nič o tem, kako pogosto in za koliko ur bi delala. Me pa zanima od tistih, ki ste delale v kinu (ne nujno v Mb), kako poteka takšno delo? A si hostesa samo ob premieri kakšnega filma, ali kako?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ce so te povabili na razgovor za sluzbo hostese, bi menda ze mogla vedet kaj bos pocela. Menda je opis nalog, pisal na oglasu za delo
Drugace pa bos morda trgala karte gledalcem v kinu, sodelovala na premierah, delila kaksne letake...kaj jaz vem.
Se mi pa zdi placilo 3,80 za Mb cisto ok.
Drugace pa bos morda trgala karte gledalcem v kinu, sodelovala na premierah, delila kaksne letake...kaj jaz vem.
Se mi pa zdi placilo 3,80 za Mb cisto ok.
- kavka
- Sramežljivka
^^ Zakaj bi pa morala vedet oz. kako bi naj vedela, če tega še nisem počela? Za promocije mi je jasno, da promoviraš kako pijačo, hrano ipd., pri hostesah je pa različno. Na njihovi strani piše, da rabijo nekoga za prodajo pokovke (za kar trenutno ne iščejo nikogar kakor so mi napisali) in trganje kart, in mi pač ni jasno kaj točno bom delala. Najbrž mi bodo vse povedali na razgovoru, tukaj sem pa vprašala, če je katera delala v kinu, ker biti hostesa v kinu ali na kraju kakšnega večjega dogodka ni isto.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Ne vem no...meni se zdi cudno, da se prijavis na delo hostese, pa v oglasu niti približno ne pise kaj bi naj obsegale naloge hostese.
Moja kolegica ko je prodajala pokovko v Koloseju, je v oglasu za delo pisalo da iscejo nekoga za prodajo pokovke, ne pa hosteso.
Če so ti torej napisali, da trenutno ne iščejo nobenega za pokovko, boš potem verjetno trgala karte.
Good luck
Moja kolegica ko je prodajala pokovko v Koloseju, je v oglasu za delo pisalo da iscejo nekoga za prodajo pokovke, ne pa hosteso.
Če so ti torej napisali, da trenutno ne iščejo nobenega za pokovko, boš potem verjetno trgala karte.
Good luck
- kavka
- Sramežljivka
Ni napisano tako recimo: delo prodajalca pokovke (to je itak samo po sebi že jasno kaj delaš) in delo hostese (pa bi lahko pisalo zraven trganje kart). Sem mislila, da je trganje kart spet delo posebej. Ne vem, če se mi ravno splača delat to, če je samo za par urc, ker mam še stroške z bencinom in parkiriščem, zato so me zanimale podrobnosti, ker jih bom verjetno to lahko vprašala šele na razgovoru in ne še preden sploh pridem k njim na le-tega. Bom pa vseeno reskirala za bencin in šla na razgovor, da se pozanimam kako in kaj. Sem mislila pač predhodno tu izvedet od kake punce, da bom vedla kaj pričakovat, ker mam še en drug razgovor.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
Stekam....moja prijateljica je imela isti problem.
Delala je par ur na dan, pa se to mislim da ne vsak dan, in vecino tega kar je v teh par uricah zasluzila je itak porabila za bencin in parkirnino. Khm....je ona kr hitro nehala tam delat!
Delala je par ur na dan, pa se to mislim da ne vsak dan, in vecino tega kar je v teh par uricah zasluzila je itak porabila za bencin in parkirnino. Khm....je ona kr hitro nehala tam delat!
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Jaz sem pa dobla povabilo na casting za hosteso na sejmih v petek in me zanima, če je mogoče že katera pri Vulcano models pa kakšne mate kaj izkušnje? Nimam pojma kako izgledajo ti castingi. S sabo mormo prinest kopalke al spodnje perilo in čevlje z visokimi petami. A bo vključeno tudi kako fotografiranje al kak to izgleda?
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Odvisno, kaj promoviraš. Kaj ti ni tvoja agencija dala kakih navodil, kak poteka promocija?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]