Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Imam priložnost za promocije parfumov. Ima katera izkušnje s tem, je težko to prodajati oz. svetovati o parfumih? Ker za nek jogurt mi ni problem ponujat, ni težko primerjat okusa, medtem ko parfumov po vonjih ne ločim (sladek, svež,.. meni je vse isto )..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa imaš promocijo ene znamke parfumih, al pač vseh?
Če imaš le ene, si pač na spletu preberi konkretne opise vseh parfumov, kaj je v njih, katere "sorte" je. Ker itak hitr izgubiš vonj, pa še na to se ni zanašat. Celo parfumerijo si boš pa bolj težko naučila Pa saj mnde tudi oni dajo kakšne podatke, ali pač?
Če imaš le ene, si pač na spletu preberi konkretne opise vseh parfumov, kaj je v njih, katere "sorte" je. Ker itak hitr izgubiš vonj, pa še na to se ni zanašat. Celo parfumerijo si boš pa bolj težko naučila Pa saj mnde tudi oni dajo kakšne podatke, ali pač?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
ma kaj tok komplicirate s temi promocijami? daš mu/ji testerčka za povohat, pa naj se sam-a odloči a je sladek al kisel ... js ko pridem v parfumerijo, mi čist nč ne pomeni, če se mi ena prodajalka tam uštuli zraven kot neka svetovalka "Ja ta je pa sladek, ta je pa svež bla bla", dokler js sama ne povoham parfuma.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
To ja, ampak če ji js rečem, da iščem npr. cvetlični vonj (npr. konkretno vonj vijolice), je mal butasto če mi potem enega osladno sladkega ponudi.
Ker povohat jih pa več k ene par ne moreš.
No, sej tako al tako praktično nikoli ne naletim na prodajalko, ki bi mi dejansko znala pomagat pri izbiri.
Ker povohat jih pa več k ene par ne moreš.
No, sej tako al tako praktično nikoli ne naletim na prodajalko, ki bi mi dejansko znala pomagat pri izbiri.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
ma te prodajalke v prafumerijah so tok vsiljive, da velikokrat zgubim živce, ko ji ene 3x rečem, da ne rabim pomoči in pol mi še kar tam stoji pa neki blebeta, k bi jo najraj počla ... dobr to za cvetlični vonj ne vem, js nikol nism šla tok v detajle s parfumi, enkrat mi paše svež, enkrat sladek, pač tist k mi diši, tistga kupim. je pa res, da če ene 3 povohaš, pol kr ne veš več kako ker diši. no ampak ok, to je že off topic.
-
Tamarra* - Cosmofrik
*mala* napisal/-a:Pa imaš promocijo ene znamke parfumih, al pač vseh?
Ne vem čisto točno, ne bom pa imela tam 20 ali še več različnih parfumov ampak kvečjemu 2 ali 3 pomoje.. Naj bi pa bilo neko 'izobraževanje' na tem področju, preden začneš delat.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Saj ko ste se dogovarjali za delo, bi jih lahko vprašala. Oni so tam zato, da ti razložijo kaj in kako boš delala, ostalo pa je seveda na tebi.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
-
Tamarra* - Cosmofrik
V bistvu bi službo dobila preko 'vez' in zato ne vem nič prav, ne bi pa se rada prijavila k delu, potem pa mi slučajno ne bi bilo všeč in bi po par dneh nehala delat, ker bi slaba luč padla na kolega.. On pa tudi točno vsega ne ve, kako poteka, tako da mi kaj dosti ne more pomagat.
- Giaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Legally_blond napisal/-a:Ja saj ravno zato, ker to ni neko zahtevno delo, mi ni jasno, čemu taka selekcija. To mi je jasno, da ne bodo vzeli neke zadržane in tihe punce, po možnosti malce bolj zajetne, ker tukaj pač moraš biti komunikativen, delaven in simpatičen. Ampak vse te zahteve sama izpolnjujem, zato ne vem zakaj po nekaj tednih iskanja tega dela še vedno nisem dobila enega pozitivnega odgovora (v bistvu sploh nobenega odgovora).
Jas imam čisto isti problem... Amapk veš kako je običajno.. Dobijo to veliikokrat punce ko so prepoznavne. Naprimer lansko leto sem pošiljala prošnjo za pomurski sejem (v Gornji Radgoni) in sem potem dobila odgovor katere so izbrane, pa vtipkam imena v google pa so ble neke vinske kraljice (to je tu aktualno ) .
-
Tara_108 - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2010
Čau punce...mislim, da je bilo tu že napisano nekaj na to temo, ampak da aktualiziramo zadeve...
torej, delala sem že par promocij, preko ene punce...ampak ona je imela samo nekaj strank, tako da sem delala samo parkrat na leto, zdaj pa sem se odločila, da bi se malce bolj aktivno vključila...
kakšne izkušnje imate ve? si je dobro poiskati kakšno agencijo in delati preko nje, ali na svojo roko (pač preko študentskih servisov)? poslala sem prošnjo parim agencijam nekaj dni nazaj, do sedaj sta mi odgovorili dve, ena, da sem sprejeta v bazo in da me bodo obveščali, druga pa, da me bodo poklicali na razgovor.... pač nasplošno me zanima, kakšne izkušnje imate ve, kako ste si iskale promocije, kje je dobro delati....itd. Hvala!
torej, delala sem že par promocij, preko ene punce...ampak ona je imela samo nekaj strank, tako da sem delala samo parkrat na leto, zdaj pa sem se odločila, da bi se malce bolj aktivno vključila...
kakšne izkušnje imate ve? si je dobro poiskati kakšno agencijo in delati preko nje, ali na svojo roko (pač preko študentskih servisov)? poslala sem prošnjo parim agencijam nekaj dni nazaj, do sedaj sta mi odgovorili dve, ena, da sem sprejeta v bazo in da me bodo obveščali, druga pa, da me bodo poklicali na razgovor.... pač nasplošno me zanima, kakšne izkušnje imate ve, kako ste si iskale promocije, kje je dobro delati....itd. Hvala!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz sem imela z agencijami slabe izkušnje. najboljše je da delaš direkt za podjetje.je pa res, da večina vsej malo večjih podjetji dandanes to oddaja agencijam. meni se zdi to sabo za podjetja in za same promotorke. največ od tega imajo agencije, ki ti naložijo še delo/stroške, ki bi jih mogli nositi sami.
če boš delala kake promocije po trgovskih centrih je zelo zoprno nosit tisti pult ko konj in ves material. noben v trgovini ti noče nč pomagat. v sparu so ful zateženi glede promocij. vrata so odprta samo do 8ih ali 9ih in moreš nujno pridet v tem času in ne kasneje, če ne te lahko tudi zapodijo, ker ne pustijo da začneš delat sredi dneva. pa izpolnit moreš en kup papirjev. v mercator lahko prideš kadarkoli. varnostniki so ful zateženi - gledajo te preko kamer in ne smeš se preveč sprehajat po trgovini. enkrat sem se v mercatorju usedla na en stolček, k so me noge tolk bolele, pa so me hotli vn vržt. v sparu kakšnim puncam pregledajo tudi torbice - kao da niso kej ukradle. pridejo te tudi iz agencij pokontrolirat pod krinko.
za agencijo prestiž sem delala enkrat in nikoli več. tista šefica sploh ni hotela it stran. stala je tam zraven nas in nam dihala za vrat. da ne govorim o tem kolk cajta sem ji pol mogla težit za tist dnar.
agencija epa ideja me je pošiljala nevem kam po lj, da hodim iskat material, k bi skor kombi mogla met za vse (je blo za 3 dni), potem pa so še hotli da jim nazaj v lj vozim - ja seveda, kar sami naj si pridajo iskat.
če delaš direkt za firmo, ti njihov potnik že dostavi pult in material v trgovino in to to vse čaka tam.
če boš delala kake promocije po trgovskih centrih je zelo zoprno nosit tisti pult ko konj in ves material. noben v trgovini ti noče nč pomagat. v sparu so ful zateženi glede promocij. vrata so odprta samo do 8ih ali 9ih in moreš nujno pridet v tem času in ne kasneje, če ne te lahko tudi zapodijo, ker ne pustijo da začneš delat sredi dneva. pa izpolnit moreš en kup papirjev. v mercator lahko prideš kadarkoli. varnostniki so ful zateženi - gledajo te preko kamer in ne smeš se preveč sprehajat po trgovini. enkrat sem se v mercatorju usedla na en stolček, k so me noge tolk bolele, pa so me hotli vn vržt. v sparu kakšnim puncam pregledajo tudi torbice - kao da niso kej ukradle. pridejo te tudi iz agencij pokontrolirat pod krinko.
za agencijo prestiž sem delala enkrat in nikoli več. tista šefica sploh ni hotela it stran. stala je tam zraven nas in nam dihala za vrat. da ne govorim o tem kolk cajta sem ji pol mogla težit za tist dnar.
agencija epa ideja me je pošiljala nevem kam po lj, da hodim iskat material, k bi skor kombi mogla met za vse (je blo za 3 dni), potem pa so še hotli da jim nazaj v lj vozim - ja seveda, kar sami naj si pridajo iskat.
če delaš direkt za firmo, ti njihov potnik že dostavi pult in material v trgovino in to to vse čaka tam.
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Tara_108 napisal/-a:poslala sem prošnjo parim agencijam nekaj dni nazaj, do sedaj sta mi odgovorili dve, ena, da sem sprejeta v bazo in da me bodo obveščali, druga pa, da me bodo poklicali na razgovor....
Pri agencijah ponavadi vse skupaj traja malce dlje kot če si iščeš preko ŠS. Najprej te vpišejo v bazo, potem pa te obveščajo po mailu kdaj in kje se bo določen izdelek promoviral, potem pa še moraš biti izbran. Nekatere agencije pa te prav tako vpišejo v bazo, a moraš iti še na razgovor. Oboje zna biti koristno, eni te obveščajo in se javiš, da bi delala, vmes pa preverjaš še dela na ŠS in če hitro pokličeš, lahko prav tako dobiš delo. Ko si enkrat v tem, pa ni težko dobiti nove priložnosti za delo, če so seveda zadovoljni s tabo.
Alta alatis patent.
- Patricija86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2010
Miss_M napisal/-a:pa agencija de pro-tud ne hodt, dobis nakazilo sele v roku 2-3 mesecev, ker kao (x podjetje sele takrat nakazuje!)..KR NEKY
Kaj to še zmeraj drži????
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov