Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- meaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2009
Študentka nemščine
nudi prevajanje iz SLO v NEM in obratno.
Izkušnje na področju prevajanja oglaševalskih prospektov.
Študentske cene za študentsko delo.
Kontakt: metka88@yahoo.de
nudi prevajanje iz SLO v NEM in obratno.
Izkušnje na področju prevajanja oglaševalskih prospektov.
Študentske cene za študentsko delo.
Kontakt: metka88@yahoo.de
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
kok so drugače plačane promotorke? ker sem slišala že ene 5 različnih variant
-
hvala evva...se ravno menim za eno kozmetiko pa je 5EUR pa me je zanimalo
-
ja...za neko podjetje naturalis naj bi blo. upam da bo ql. a ves mal mi je panika k pac to ni tok redno ...pa verjetno tud tezko ves kok bos mela na koncu meseca. bom vidla...to mislim pac umes delat tok da si neki bolj resnega najdem
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
ja sej promocije so ponavadi bolj ob vikendih... ma sej je ful slaba ponudba na študentskih servisih se mi zdi. jaz ko sem nehala v prejšnji službi par mescov nazaj, sem kar ene dva, tri mesce rabla, da sem našla delo, kjer lahko delam 15-20 dni v mescu, da je urnik kokr tok prilagodljiv, pa še da je v redu plačano. Tko da upam, da ti bo kul tle. Kaj pa iščeš kej, kaj bi delala?
Zadnjič spremenil evva, dne 04. Dec. 2009 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
dve leti sem zdej delala v eni trgovini z notranjo opremo k je blo kr ok placan (5 med tednom in 6 vikende...pol so nam znizali med tednom na 4,5 zarad recesije). tko da bi nekaj takega...to bi mi pa fino umes prislo
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Mene pa zanima od tistih, ki ste že delale na Internautici (vem, da je šele maja naslednje leto, a sem se odločla že mal prej razmislit o delu, ker vidim, da prek štud. servisa ni kej dost ponudbe oz. lah par mesecev iščeš da kaj fleksibilnega najdeš) kam oz. na koga se obrnt za delo in a dobiš kaj gradiva o čolnih, da veš kaj predstavlaš? kr valda morš kej znat povedat pa ne morš sam sedet tm pa v zrak gledat ane pa če majo tm tud promocije oz. rabjo tud hostese za kaj druzga in za kaj (tko za ene kot druge me zanima, mogoče me bolj zanima delo hostese, ampak sej pravm, za oboje bi rada izvedla). aja pa približno kok je plačan me zanima.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm dost domača u nautičnih vodah, tko da sm že parkrat delala u Portorožu in Izoli.
Vedno sm si zrihtala prek vez (da bi se taka dela kje oglašvala, še nism zasledila), ena prednost je bla ta, da mamo vikend na obali (dostim ni u interesu plačvat bivanja še komu razn svojim zaposlenim), druga pa to, da mi ni blo treba ničesar (dodatno) razlagat, kr sm znala postrešt z usemi (ne)potrebnimi informacijami (glede na to, da ma usaka firma svoje prospekte in cenike, si zadeve lahko prebereš, ampak men osebno hostese, k povejo samo tisto, kar si lahko preberem tut sama, niso baš nešto).
Je pa odvisno, kaj bi rada delala - se obula u štiklce, vrgla joške vn, jedla slane prigrizke in se raztegvala po blazinah al vodila stranke po barkah, razlagala specifikacije in cene, pomagala na štantu, ...
Vedno sm si zrihtala prek vez (da bi se taka dela kje oglašvala, še nism zasledila), ena prednost je bla ta, da mamo vikend na obali (dostim ni u interesu plačvat bivanja še komu razn svojim zaposlenim), druga pa to, da mi ni blo treba ničesar (dodatno) razlagat, kr sm znala postrešt z usemi (ne)potrebnimi informacijami (glede na to, da ma usaka firma svoje prospekte in cenike, si zadeve lahko prebereš, ampak men osebno hostese, k povejo samo tisto, kar si lahko preberem tut sama, niso baš nešto).
Je pa odvisno, kaj bi rada delala - se obula u štiklce, vrgla joške vn, jedla slane prigrizke in se raztegvala po blazinah al vodila stranke po barkah, razlagala specifikacije in cene, pomagala na štantu, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
odvisn kok jih maš in na katerih mestih . Zdej če izgledaš takole http://blog.piercingmap.com/wp-content/ ... 7/04/1.jpg , bi verjetno kar znal komplicirat ja .
- nusko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
- Kraj: Slovenska Bistrica
Hej!
tudi meni je delo promotorke kar zanimivo in me zanima, kako prideš zraven..? sem gledala preko študenta je zelo malo ponujenih takšnih del.. vrjetno je tudi dosti odvisno od vez ne?
no inf. zaželjene
pa če kera ve za kako fajno fraj mesto bi blo lepo če bi me obvestila
uživajte!
tudi meni je delo promotorke kar zanimivo in me zanima, kako prideš zraven..? sem gledala preko študenta je zelo malo ponujenih takšnih del.. vrjetno je tudi dosti odvisno od vez ne?
no inf. zaželjene
pa če kera ve za kako fajno fraj mesto bi blo lepo če bi me obvestila
uživajte!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov