Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
Zadne čase tud jz nism zasledila ksnih degustacij več na studentskem servisu. Mogoče bo kej več v prihajojčih mesecih.Sicer pa k enkrat začnes z degustacijami/promocijami pri eni firmi, pa če si pridn , si v njihovi evidenci.
Kot je ena punca prej povedala okol degustacij, dejansko se en folk pride dobesedno "nazirat" na degustacije, celo ena gospa zadnič ko sem deugstirala se je v trgovini pojavila 3krat!!!!..za piko na i pa je rekla da danes se ni imela kosila (op ura je bila 19:00 v soboto) ker se je itaq ze na degustacijah ful najedla..skratka..no comment
Mors pa kr mal omejit enmu folku kok loh uzame, eni so čist brez zadržkov in tm planejo na degustacije. Samo da gres v skladišče oz od pulta ze planejo in razmečejo degustacijsko hrano..noro res..kej tazga, ne mors vrjet kar vids ..
In res je spoznas ogromno folka, od obiskovalcev, do degustatork, promotork..itd..
Kot je ena punca prej povedala okol degustacij, dejansko se en folk pride dobesedno "nazirat" na degustacije, celo ena gospa zadnič ko sem deugstirala se je v trgovini pojavila 3krat!!!!..za piko na i pa je rekla da danes se ni imela kosila (op ura je bila 19:00 v soboto) ker se je itaq ze na degustacijah ful najedla..skratka..no comment
Mors pa kr mal omejit enmu folku kok loh uzame, eni so čist brez zadržkov in tm planejo na degustacije. Samo da gres v skladišče oz od pulta ze planejo in razmečejo degustacijsko hrano..noro res..kej tazga, ne mors vrjet kar vids ..
In res je spoznas ogromno folka, od obiskovalcev, do degustatork, promotork..itd..
- Miss_M
- Komunikatorka
Adelaida
spremlji studentske servise-ponavad se pojavljajo degustacije in promocije (aia sm se spomnila da je blo lih par dni nazaj oglas za x podjetje ..sam je bla postavka 4eur).Mnde je slo v susu..tk da mors kej tazga spremlat kr redno..sploh studentska dela ..
Sicer pa not prids tud tko da vprasas mogoče ksno degustatorko pr stantu če kej rabjo..al pa ksne veze..
spremlji studentske servise-ponavad se pojavljajo degustacije in promocije (aia sm se spomnila da je blo lih par dni nazaj oglas za x podjetje ..sam je bla postavka 4eur).Mnde je slo v susu..tk da mors kej tazga spremlat kr redno..sploh studentska dela ..
Sicer pa not prids tud tko da vprasas mogoče ksno degustatorko pr stantu če kej rabjo..al pa ksne veze..
-
Sweet Lotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2009
Se mi zdi, da je večino kar prek vez, na žalost. Jaz še tega nisem delala (nobeno izmed naštetih), bi pa bila promotorka ali pa hostesa ob priložnostih, ampak je ful težko dobit kaj. Redno pošiljam CV, kakor hitro vidim nov razpis, pa niti ne odgovorijo.
Ena agencija mi je odgovorila, da se zanimajo zame in naj pošljem še več slik, poslala sem jim primerne temu, da se pač vidi cela postava, ampak s kakšnega dogodka ipd., ne ravno v kopalkah ali perilu (pa imam postavo kot punce, ki to že delajo in marsikatera je tam prej kaj drugega kot simpatična...), pa mi po tistem niso več odgovorili. Če so že vzeli kakšno prek vez ali ne iščejo več novih, bi mi to lahko vsaj odgovorili.
Edino to bi mi zneslo delat, ker je priložnostno delo, za druga dela nimam časa. Četudi spremljam vsak dan tudi druge vrste dela, mi žal nobeno ne ustreza, ker se prekriva s predavanji in vajami na faksu. Tega si pa res ne morem privoščiti.
Ena agencija mi je odgovorila, da se zanimajo zame in naj pošljem še več slik, poslala sem jim primerne temu, da se pač vidi cela postava, ampak s kakšnega dogodka ipd., ne ravno v kopalkah ali perilu (pa imam postavo kot punce, ki to že delajo in marsikatera je tam prej kaj drugega kot simpatična...), pa mi po tistem niso več odgovorili. Če so že vzeli kakšno prek vez ali ne iščejo več novih, bi mi to lahko vsaj odgovorili.
Edino to bi mi zneslo delat, ker je priložnostno delo, za druga dela nimam časa. Četudi spremljam vsak dan tudi druge vrste dela, mi žal nobeno ne ustreza, ker se prekriva s predavanji in vajami na faksu. Tega si pa res ne morem privoščiti.
-
SunYgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2008
- Kraj: Maribor
Hej punce!
Jaz sem začela delati kot degustatorka, potem sem bla tudi hostesa, promotorka. Delam samo po trgovinah, redko kdaj na kaki prireditvi.
V lokalih ne delam. Ko si enkrat "v tem" potem ni več problem, saj če
si priden in vredu, se to širi med potniki, spoznaš tudi ogromno drugih
promotorjev in degustatorjev, potem pa se izmenjujejo telefonske. Drugače je pa res zelo težko priti not. Če ima katera kako vprašanje o delu, me lahko vprašate. Drugače pa tudi na študentskem servisu včasih objavljajo ponudbe.
Lp, Mojca
Jaz sem začela delati kot degustatorka, potem sem bla tudi hostesa, promotorka. Delam samo po trgovinah, redko kdaj na kaki prireditvi.
V lokalih ne delam. Ko si enkrat "v tem" potem ni več problem, saj če
si priden in vredu, se to širi med potniki, spoznaš tudi ogromno drugih
promotorjev in degustatorjev, potem pa se izmenjujejo telefonske. Drugače je pa res zelo težko priti not. Če ima katera kako vprašanje o delu, me lahko vprašate. Drugače pa tudi na študentskem servisu včasih objavljajo ponudbe.
Lp, Mojca
- Miss_M
- Komunikatorka
Sweet Lotty jz nobeno delo kar se tiče degustacij in promicij nism prisla notri prek vez..vse preko studentskega serivsa. Tko da tu niso veze, je pa res da je v zadnjem času zelo malo (skoraj nič) deugustacij in promocij, pa se te degustacije k so bile predvidene za nas so odpadle zaradi prevelikega povprasevanja po izdelku in posledično ni zalog..niso predvideval da bo ta izdelek abnormalno sou
Tk da ni vse prek vez ..na srečo..
Tk da ni vse prek vez ..na srečo..
- Miss_M
- Komunikatorka
Sweet Lotty in druge punce..
Drugače če ste komunikativne in to..pa ksno "degustatorko " zahaklite za telefonsko stevilko delodajalke , pa bote tud vi prek "vez" prsli notr., Nekje rabijo pa se tako cifra posreduje naprej..evo pa si ze notri.
Drugače če ste komunikativne in to..pa ksno "degustatorko " zahaklite za telefonsko stevilko delodajalke , pa bote tud vi prek "vez" prsli notr., Nekje rabijo pa se tako cifra posreduje naprej..evo pa si ze notri.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Jz sm prek kolegice pršla zdej k so ble promocije na Arminu, res, noro, fajn je tkole delat, pa še zastonj si se tm zabavu pa dobil kšno zastonj pijačo
Drugače vam loh tut jaz kej zrihtam, sploh hostese se rabjo za razne avtoshowe, tko da zainteresirane pište ZS, ko bojo pa rabil bom pa javla, pa da se pošlje slikce
Drugače vam loh tut jaz kej zrihtam, sploh hostese se rabjo za razne avtoshowe, tko da zainteresirane pište ZS, ko bojo pa rabil bom pa javla, pa da se pošlje slikce
-
Naja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
A to je treba kakšne profesionalne slike poslat? Ker mam občutek, da gledajo bolj na to, če že imaš kakšne izkušnje na tem področju. Jaz sem sicer do zdaj še vsaki agenciji poslala slike, ki sem jih naredila posebej za njih (pač da niso ravno s kakšnega partyja ipd.), pa so rekli, da me shranijo v bazo, potem pa me niso poklicali, ko so spet rabili punce. Verjetno so itak vzeli kar tiste, ki so že delale pri njih, se pravi tastare promotorke in hostese, ki jih že poznajo kako se obnesejo.
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Živjo! Js bi pa rabila en nasvet. Skoraj vedno ko me povabijo na razgovor za hosteso, mi rečejo: "No zdaj pa povej kaj o sebi!"... In potem gledam kot tele v nova vrata.
Kaj vse naj jim povem? Oz. kaj točno pričakujejo, kaj jih ponavadi zanima?
Kaj vse naj jim povem? Oz. kaj točno pričakujejo, kaj jih ponavadi zanima?
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
^^o moj bog ...brez zamere, ampak, če ti o sebi ne znaš nič povedati, kako lahko pričakuješ, da ti bomo me znale svetovati kaj naj ti o sebi poveš oziroma še več --> kako lahko sploh pričakuješ, da bodo vzeli nekoga za hosteso (ki btw mora biti zgovorna), če pa še o sebi ne zna nič povedati?! jaz te sigurno ne bi vzela. Če pa ti že mora nekdo dobesedno povedati kaj moraš O SEBI povedati --> izpostaviš pač tiste najbolj zanimive stvari, torej zakaj naj bi ravno tebe vzeli, poveš lahko tud s čim se ukvarjaš, osebnostne lastnosti, da rada delaš z ljudmi bla bla bla ...joj prov smešno se mi zdi to pisat...kok si pa stara, če smem vprašat?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov