Delo: promocije, degustacije, hostese, animatorke [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 10. Jul. 2008 12:29

Larćie° napisal/-a:Jst pa sem zdej dobila službo za hosteso na P&C,delala bom prvič.. pa me zanima tiste ki imate izkušnje (hostese) kako pristopite do človeka.Kaj rečete da najprej prime itd:) vssaka inf. bi bila dobrodošla ;)

A so ti naročili kaj moraš obleči, kaj obuti, petke/ravno? Kje na P&C boš delala? Kaj naj bi bilo tvoje delo - usmerjanje ljudji, promocija/prodaja nečesa, točenje pijače, priprava hrane? Kaj naj bi kdo prijel?

Na to odgovori pa ti bomo znale svetovati.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Larćie°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Larćie° » 10. Jul. 2008 12:42

Delam za jagermaister. Prodaja.Dali so mi navodila kaj moram obleči ja. Oni dajo majčko in pa črne hlače. Rekli pa so naj se obujem čimbol primerno da bom lahko zdržala.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 12. Jul. 2008 7:21

No lepo je da so te opozorili zaradi obutve ker imajo resnično prav.
Ja če imaš kaka darila jih daš lepo gor na mizico pa ceno za jegra. Lepo moraš gledati s trm mislim nasmešek ampak spet ne nevem kakega ;)

Uglavnem lahko rečeš, ko gre kdo mimo: "Dober dan vas lahko za trenutek zmotim?". Jaz sem uporabljala: " Dober dan gospod imam v akciji Jegermaister"
Težko je zdej tko napisat...
Pa poudariš za nagrade...
Kdaj in kje pa delaš?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 15. Jul. 2008 21:28

Jaz naj bi zj na regiju delala promocijo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 27. Avg. 2008 17:08

Ve katera za delo hostese ali promotorke na celjskem sejmu MOS, ki bo v bližnji prihodnosti?
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 27. Avg. 2008 19:46

^ jaz vem za eno delo na sejmih, samo bi mogla pa prevert, če je to delo tud na Celjskem sejmu. Je pa dobro plačano - 6€/h se mi zdi.

Edit: se dela na celjskem sejmu, ampak morš vsaj pogovorno znat italijansko, plačilo pa ne vem kok je, tole za 6 €/h je neka druga firma, ampak tud delo hostese na sejmih.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Okt. 2008 17:37

če mi lahko katera pomaga...

poslat moram prijavo za delo hostese na en mejl in morem poslat sliko in opis.
zanima me, kakšno sliko morem poslat (al tako kao za osebni dokumet al katerokoli ki mi je najboljša), in kaj naj bo vse v opisu?

prosim, prosim, če ma katera izkušnje :cry:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Okt. 2008 18:04

Jaz bi poslala eno sliko obraza pa eno sliko postave.

Obraz en normalen dnevni make up, obleke po možnosti v kostimu (ponavadi so te promotorke itak v nekih črnih kostimih, kar jih jaz videvam).

Torej ne pretiravati z večernim make upom in vpadljivimi cunjami ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Okt. 2008 18:11

a miš da dajo oni cunje al ti povej pač dress code?

kaj pa nej napišem v opisu?
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 01. Okt. 2008 18:23

Jst že neki časa razmišljam o takem delu. Sam se je vedno ustavlo pr opisu pa slikah..Nism znala pa mela tut nekak volje to skup spravt ;)

Zdej pa vidm, da bi bla to ena boljših variant za delo. Ker mam čas sam od pon-čet. ;)

Me zanima, če se da dobit kje za med tednom da se dela. Bi blo fajn ;) A za prevoz ste dobile povrjeno vedno? Pa še to, če ste mogoče kje u dvojicah delal..pa ste recimo s prjatlco iskal skupi če se da dobit kje job ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 01. Okt. 2008 19:03

delusional napisal/-a:a miš da dajo oni cunje al ti povej pač dress code?

Eno poznam, ki ima samo dress code. Kar je za moje pojme veliko boljše, kot da ti dajo oni ene cunje, ki so ogabno krojene in grdo zgledaš v njih. Odvisno pač od tvojega podjetja...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 01. Okt. 2008 19:17

ločit morte promotorke in hostese.

hostese večinoma delajo na sejmih, prireditvah, lokalih itd. te imajo dress code. to so obleke/uniforme podjetij ali pa naročilo kako se mora hostesa obleči - npr. klasika: črno krilo, bela bluza, črne petke.

promotorke pa delajo v trgovskih centrih, tud na prireditvah. večinoma trgovski centri. tam je pa v svoja oblačila oblečena ali pa oblačilo firme - npr. knorr juhice majo zelene knorr majčke, henkel firma ma ariel majčke itd., MPG firma ma persil majčke, gillete firma ma za venus vijolične oblekce. skratka vsaka firma ma svoja pravila, oblačila, navodila.

je pa tud tak, da majo promotorke urne postavke od 3.75 pa do 6euro. hostese pa od 4eure do 8,10euro na uro.

EDIT:
delusional napisal/-a:a miš da dajo oni cunje al ti povej pač dress code?

V opis napiši klasicne podatke - kje in kaj studiras, ker letnik si, ali imas svoj avto, koliko imas casa, kje si ze delala, poudari, da si komunikativna in vajena celodnevnega dela (če pač si). pošlji pa sliko kjer se pač vidi tvoja postava. ni treba posiljat posebi obraz, posebi telo. pač izberi tisto, kjer si si najbolj vsec. ne pozabi pripisati kontaktne podatke.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Okt. 2008 20:12

hvala, hvala. bomo vidli kaj bo.
jst sicer nekih črnih kril in belih bluz nimam, pa jih sam za to ne mislim kupovat.
pa tudi če bi to delo hostese vključevalo kako strežbo, ne hvala, se nisem prjavla za kelnarco.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 01. Okt. 2008 20:20

naloge hostes na sejmih, prireditvah so, da strankam nudijo osnovne informacije glede podjetja, poskrbijo, da je prostor urejen, da so morebitni letaki in podobno na mestu, da imajo stranke prigrizke in tudi pijaco (kavo, sok, vino). tudi to vkljucuje vecinoma (ne pa vedno) delo hostese. če ti to ne ustreza potem verjetno delo hostese ni zate. :)

maš tudi hostese, ki so bolj pomanjkljivo oblečene (ala kaki auto showi in tudi normalni sejmi) - tud tam bi js raje rekle ne, hvala! neumn se mi zdi, da bi punca kazala noge in prsi. lih tko je lahka urejena brez, da bi kožo kazala. ni vredno denarja!

se mi pa zdi, da je neko temno krilo in bela bluzca neki osnovnega, kar ima večina punca v omari. ampak očitn se motim.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Okt. 2008 17:48

so mi odpisali, da so zainteresirani in imam jutri razgovor. :D
kaj me bodo gnjavili? :?

Vrni se na Kariera