Delo: Prodajalka (oblacil)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
princesss napisal/-a:*purple* napisal/-a:emporium odsvetujem...je slabo plačan
Ampak piše da je 4€ začetna postavka.. To se men ne zdi slabo..
aja tok je zdej?takrat kšn let nazaj, je mela mislm da tri pa pou
pa useen no, probej,pa ti želim srečo, sej mogoče pa ne naletiš na tak kolektiu.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
princesss napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:a mogoče Mango tudi kaj išče?
Sm glih dons klicala, pa na žalost ne.
o, škoda.
- *roxy*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
verjetnos neki ni ok,če majo ene in iste trgovine ves čas oglase za delo
sicer pa js delam že neki časa preko študenta v manjši trgovinci za otroke.delam 5 dni na teden,polek tega fax usak dan...vse normalno znese.zaslužim okrog 500eur na mesec in grem lepo čez mesec(najemnina,hrana) pa tud prvoščim si kej za oblečt,kozmetika...
glede pristopa pa predlagam,da si prijazna,osebna,odkrita,urejena!
sicer pa js delam že neki časa preko študenta v manjši trgovinci za otroke.delam 5 dni na teden,polek tega fax usak dan...vse normalno znese.zaslužim okrog 500eur na mesec in grem lepo čez mesec(najemnina,hrana) pa tud prvoščim si kej za oblečt,kozmetika...
glede pristopa pa predlagam,da si prijazna,osebna,odkrita,urejena!
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
No, nisem se odločila za Emporium, ampak eno trgovinco z otroškimi oblačili. V pondelk začnem, mal cvikam ker nimam izkušenj s prodajo, ampak upam, da bo šlo. Komi čakam.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ valda bo šlo, ni noben bavbav, sam prijazna bit in potrpežljiva
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
princesss napisal/-a:Bom, bom. Blagajna me mal skrbi, ampak se tolažm s tem, da noben ni prvič že vsega znal.
No, kako je šlo?
Aja, pa tiste ki delate to kot študentsko delo, koliko dobite?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
a_pikica_a napisal/-a:princesss napisal/-a:Bom, bom. Blagajna me mal skrbi, ampak se tolažm s tem, da noben ni prvič že vsega znal.
No, kako je šlo?
Blagajna je bla še najmanjši problem, ampak sm po nekaj dneh ugotovila, da tako delo ni zame. Sem bolj pisarniški tip, tako da nadaljujem v tej smeri.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Kateri študentski servisi so v okviru LJ ? Da majo počekiram kaj se kej išče
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
a ma kera izkušnje za delo v zari? ravno sem vidla,da iščejo 3 dekleta v MB v evroparku. začetna postavka je 3.40€/h.
zanima me predvsem to, kakšen bi naj bil delovni čas oz. glede na to, da sem študentka in imam obvezne vaje, pa tudi na predavanja dokaj redno hodim, imam čas samo popoldan. kakšne so vaše izkušnje glede tega? se da z delodajalcem zmeniti, ali imajo določen fiksni delovni čas?
zanima me predvsem to, kakšen bi naj bil delovni čas oz. glede na to, da sem študentka in imam obvezne vaje, pa tudi na predavanja dokaj redno hodim, imam čas samo popoldan. kakšne so vaše izkušnje glede tega? se da z delodajalcem zmeniti, ali imajo določen fiksni delovni čas?
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
gaby_ napisal/-a:a ma kera izkušnje za delo v zari? ravno sem vidla,da iščejo 3 dekleta v MB v evroparku. začetna postavka je 3.40€/h.
ful odvisno.. v kakšnih manjših štacunah že, v večjih (h&m, zara, itd) pa ne. vsaj jaz mam take izkušnje.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
metulchica - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Hej.
Je katera delala že v Promodu ali Okaidiju? Zanima me glede dogovarjanja o delovnem času in koliko je na uro. Hvala.
Je katera delala že v Promodu ali Okaidiju? Zanima me glede dogovarjanja o delovnem času in koliko je na uro. Hvala.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Študentka. napisal/-a:Kateri študentski servisi so v okviru LJ ? Da majo počekiram kaj se kej išče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov