Sem šla že maja v Zaro vprašat, če išejo kaj za čez počitnice pa so rekli, da naj izpolnim obrazec, če bodo kaj rabli, pa ni noben nič poklical.

Kaj to je treba met res take veze ali kako dobiš delo tam?
Študentka. napisal/-a:http://www.magistrat.si/index.php?option=com_content&task=view&id=17
tukaj imaš kontakte !
če boš pošiljala prošnjo, sporoči kaj so ti odgovorili, ker mam tu jaz namen to naredit
[vanessa] napisal/-a:Js mam namen jeseni it delat v eno izmed zgorej že omenjenih trgovin (Zara, Bershka,..) sam nimam pojma kko sploh prist do tega dela.. cimra mi je rekla da je najboljše če grem kr v te trgovine in uprašam če rabijo prodajalko, sam nvem no, kko bi izpadlo da bi kr tja uletela in vprašala?![]()
Sošolka pa je rekla, da ponavadi taka dela dobiš samo prek vez.
Na straneh od študentskih servisou nism dobila neč, ker itak zdej poleti ni skor neč prostega, kaj šele tako delo.
Tko da me zanima kko ste tiste, k ste že delali v teh trgovinah, dobile delo?
claire napisal/-a:in pripravi se na DELO in ne gledanje cunj.res.
*kristyna* napisal/-a:V emporium se ti ne splača pisat, ker redkokoga zaposlijo. (dve prijateljici sta poslali prošnjo, eni niti odgovorili niso, drugo so pa skenslali na pogovoru. V zari so pa ravno pred kratkim spet na naovo zaposlili (btc) lahko pa poizkusiš =)