Delo: Prodajalka (oblacil)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 16. Jul. 2009 18:38

Jaz bi full delala v kakšni Bershki, Zari, H&M,... pa nič ne opazim na študentskih servisih :( .
Sem šla že maja v Zaro vprašat, če išejo kaj za čez počitnice pa so rekli, da naj izpolnim obrazec, če bodo kaj rabli, pa ni noben nič poklical. :(

Kaj to je treba met res take veze ali kako dobiš delo tam?
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 16. Jul. 2009 18:59

http://www.magistrat.si/index.php?optio ... view&id=17

tukaj imaš kontakte !

če boš pošiljala prošnjo, sporoči kaj so ti odgovorili, ker mam tu jaz namen to naredit :)
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 16. Jul. 2009 19:11

Študentka. napisal/-a:http://www.magistrat.si/index.php?option=com_content&task=view&id=17

tukaj imaš kontakte !

če boš pošiljala prošnjo, sporoči kaj so ti odgovorili, ker mam tu jaz namen to naredit :)

wau. hvala. bom kar zdaj napisala prošnjo :). Če bodo odgovorili, ti sporočim.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 17. Jul. 2009 21:32

V emporium se ti ne splača pisat, ker redkokoga zaposlijo. (dve prijateljici sta poslali prošnjo, eni niti odgovorili niso, drugo so pa skenslali na pogovoru. V zari so pa ravno pred kratkim spet na naovo zaposlili (btc) lahko pa poizkusiš =)
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 30. Jul. 2009 15:43

Js mam namen jeseni it delat v eno izmed zgorej že omenjenih trgovin (Zara, Bershka,..) sam nimam pojma kko sploh prist do tega dela.. cimra mi je rekla da je najboljše če grem kr v te trgovine in uprašam če rabijo prodajalko, sam nvem no, kko bi izpadlo da bi kr tja uletela in vprašala? :D

Sošolka pa je rekla, da ponavadi taka dela dobiš samo prek vez.
Na straneh od študentskih servisou nism dobila neč, ker itak zdej poleti ni skor neč prostega, kaj šele tako delo.
Tko da me zanima kko ste tiste, k ste že delali v teh trgovinah, dobile delo?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 6. 2009
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi123 » 30. Jul. 2009 17:34

[vanessa] napisal/-a:Js mam namen jeseni it delat v eno izmed zgorej že omenjenih trgovin (Zara, Bershka,..) sam nimam pojma kko sploh prist do tega dela.. cimra mi je rekla da je najboljše če grem kr v te trgovine in uprašam če rabijo prodajalko, sam nvem no, kko bi izpadlo da bi kr tja uletela in vprašala? :D

Sošolka pa je rekla, da ponavadi taka dela dobiš samo prek vez.
Na straneh od študentskih servisou nism dobila neč, ker itak zdej poleti ni skor neč prostega, kaj šele tako delo.
Tko da me zanima kko ste tiste, k ste že delali v teh trgovinah, dobile delo?

jst delam v zari v btcju :) pomoje bo najboljs ce prids do glavne blagajne in vprasas ce je vodja kje na okol (vesna), pol ko enkrat prids do nje pa bo slo :)
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 02. Avg. 2009 21:41

Kako je delati v Mangu(lj)? A imajo tudi 4€ na uro?

Ps: A ima katera kak mail od manga kamor lahko pošljem prošnjo?
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 07. Avg. 2009 11:42

A mogoče katera ve kaj te vprašajo na razgovoru v emporiumu?
BarbaraT
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a BarbaraT » 07. Nov. 2009 17:57

Ima mogoče kakšna meil od Zare,Berschke,Pull & Bear itd v BTCju,jaz nič ne najdem :?

Hvala :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Nov. 2009 20:05

^^ idi kar tja. povprašaj za vodjo smene, vljudno povej, da si želiš delati pri njih. pa je. če rabijo ti bodo določili dan in uri za razgovor. pa saj skos nekaj rabijo. :)
pa na servisu so tudi objave. verjetno na mariborskem.
in pripravi se na DELO in ne gledanje cunj. ;) res.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 07. Nov. 2009 20:39

claire napisal/-a:in pripravi se na DELO in ne gledanje cunj. ;) res.

^^ word on that.
sem delala res že marsikaj, v dnevnih lokalih, nočnih lokalih, zelo obleganih lokalih s hrano, prevajalskh agencijah z na hard roki, inštruktuirala več ur skup, delala v trgovini, pomagala na eni kmetiji pri pobiranju paprike,...
pa vse to skupaj ni blo tak hudo kot delo v h&m-u :D
za tiste, ki se odločate za delo v eni izmed takšnih štacun, bi še toplo priporočala, da se za delo zmenite januarja, se pravi po decembru. kr še posebej kot nepreveč izkušene novinke boste pogorele v neverjetnem nakupovalnem utripu veselega decembra :) jaz sem začela delat oktobra, se pravi sem bla že kr navajena tempa, ampak decembra sem pa pljuvala kri, domov sem prihajala ob polnoči, ker je blo tolko za pospravit..

samo toliko, nočem nikogar prestrašit :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Nov. 2009 21:53

^^ ah ja. veseli december, odprte še nedelje, milijon folka, akcije, "jaz bi kako lepo oblekco za novo leto, ne vem kaj bi" :roll: , in spat ob polnoči, zjutraj pa po možnosti še na delivery od 8.30 do 21.30. jea!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 08. Nov. 2009 14:54

*kristyna* napisal/-a:V emporium se ti ne splača pisat, ker redkokoga zaposlijo. (dve prijateljici sta poslali prošnjo, eni niti odgovorili niso, drugo so pa skenslali na pogovoru. V zari so pa ravno pred kratkim spet na naovo zaposlili (btc) lahko pa poizkusiš =)

To pa sploh ni res da v Emporiumu zlo mal folka zaposlijo. Jaz sem par let delala v Emporiumu s trikratnimi prestanki zarad faksa, vsakič ko sem nazaj pršla, me je mela ena druga na razgovoru in so me vsakič na novo spet sprejeli. Pa tud mam ene par znank, ki so vidle oglas na študentskem servisu, prišle na razgovor, pa so ble sprejete. To sploh ni res, da jih zelo mal zaposlujejo, pač na razgovoru je treba znat tud kej pametnga povedat (tud če je to samo delo prodajalke!), včasih tud dobr zgledat (ipak ne prodajaš kruha), met takšne in drugačne izkušnje, znat kak tuj jezik itd itd ... Tudi pogodbo lahko dobiš brez težav v Emporiumu, če imaš zgoraj opisane lastnosti, ker vem, da skoz rabjo folk in se jim velik bolj splača met rednega, kot pa študenta, ki se skoz neki zmišljuje glede urnika. Kar se pa tiče zaposlitve za nedoločen čas, to je pa že druga zgodba, ampak tko je itak povsod :roll: .
Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 31. Avg. 2010 16:03

kako pa zgleda razgovor za emporium?
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 03. Sep. 2010 22:06

Zanima me kolk kej rabijo v H&Mu oziroma kako priti do njih? Naj grem v trgovino in vprašam, pokličem po telefonu? Ker na oglasih ne zasledim vendar pomoje dost rabijo ker je tolk velka trgovina... Kaj pa zara,bershka,str? Pošljem prošnje na tist magistrat? :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]