Delo: Prodajalka (oblacil)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 07. Avg. 2008 18:51

Jaz delam zdaj poleti, poleg moje "redne" sluzbe preko studenta, se delo prodajalke oblacil na otroskem oddelku. Placano imam 4,20 € na uro in sem zelo zadovoljna. Sicer je meni veliko pomembno vzdusje, kolektiv poznam ze dolgo, zaradi moje "redne" sluzbe, ker smo v isti stavbi in prakticno pod isto firmo. In ravno kolektiv je meni ena izmed najpomembnejsih stvari pri delu. Da so dobri odnosi, da je sprosceno - ampak profesionalno, da si pomagamo... Z delom sem zelo zadovoljna, skoz se nekaj dogaja, ...
Glede placila pa je to kar veliko (4,20 €), pri nas v Mariboru v Europarku iscejo dekleta za pomoc v trgovini za povprecno nekje 3,50 €/h.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 01. Sep. 2008 19:36

Kolk je pa v H&M-u na uro ?
bouhca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhca » 08. Sep. 2008 20:59

rammsteingirl napisal/-a:kakšen pa imaš delovni čas? tudi vikende?

sori k sm šele zdj vidla :oops: delala sm (med šolskim letom) predvsem konc tedna in vikende ker se mi drgač ni glih izšlo s šolo. letos grem pa na faks in kot kaže bodo vikendi spet moji :D sj se navadiš...ni tok samomorilsko kot se sliši, sam problem je ker sem se navadila da imam svoj denar in mi tud teh 200,300€ pomeni eno neodvisnost :wink:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jan. 2009 17:07

Študentka. napisal/-a:Kolk je pa v H&M-u na uro ?

v zari in bershki je 4€/h+ 15% popust na to verigo (zara-bershka, pull and bear, stradivarius) in raste čez nekaj časa. verjetno je tudi v h&m podobno.
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Študentka. » 15. Jan. 2009 12:10

A mogoče katera kaj ve, če se v Bershki,Zari,Strju takoj dobi delo, ko daš pač prošnjo? Al morš met res srečo da dobiš? Ker jaz bi začela tam delat v jeseni ko začnem študirat v LJ.
Pa še to.. urnik dela je dost prilagodljiv? Od kdaj do kdaj je 1 izmena? ker se odpre šele ob 9h, mora bit to od 9h do 3h, pa od 3h do 8h ? kaj takega?
Na uro je pa 4€ pa 15% popust na cune ane? Kul.
LP
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 15. Jan. 2009 13:47

ah jaz bi res od vsega najraje delala v kakem butiku (kot študentsko delo). no ja, neke šanse so sicer za benettona, pa bomo vidli. :) koliko je plačano, mi pa niti ni toliko pomembno (v bistvu vse kar je 3€ je super za tako delo!)
vrtnica8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 10. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtnica8 » 15. Jan. 2009 17:57

Jaz sem delala v Bershki in ti ne priporočam. Zelo neprijazna šefica in nesramna. Full moraš delat hitro, potem si pa še okregan, da si počasen. Trgovina je odprta od 10 do 21. Dopoldne začneš delat od 9.30 in do 16 ali pa od 10 do 16.30, popoldne pa ob 13-21. Se pa da zment tudi za drugačen delovni čas, če si študent. Študentje delajo vsako drugo soboto in sicer cel dan. Če delaš 5 ur nimaš pravice do odmora, čeprav ti po zakonu pripada. 2x na teden se dobi nova roba, ki je zapakirana v velikih škatlah, ki so zelo težke in jih moraš sam nest po stopnicah gor v skladišče. Prevoz na delo plačajo vsem enako (LPP), pa tudi če nisi iz Ljubljane. Vsaj takrat je bilo tako.

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 15. Jan. 2009 18:02

Študentka. napisal/-a:A mogoče katera kaj ve, če se v Bershki,Zari,Strju takoj dobi delo, ko daš pač prošnjo? Al morš met res srečo da dobiš? Ker jaz bi začela tam delat v jeseni ko začnem študirat v LJ.
Pa še to.. urnik dela je dost prilagodljiv? Od kdaj do kdaj je 1 izmena? ker se odpre šele ob 9h, mora bit to od 9h do 3h, pa od 3h do 8h ? kaj takega?
Na uro je pa 4€ pa 15% popust na cune ane? Kul.
LP

najboljše je, da greš kar tja in prosiš za vodjo pa ti on/a pove kdaj imaš razgovor za delo. ne dobi vsak. ker pač ni vsak za vsako delo. tam ti postavijo par vprašanj in ti potem (ponavadi še isti dan) sporočijo če si sprejet ali ne. če se izkažeš te z veseljem vzamejo (če seveda potrebujejo koga, kar pa je precej pogosto).
dela se pa kratke (5ur) in dolge termine (8ur). npr. od 9ih do 14ih ali 17ih in od 14ih oz. 17ih do 21.00 (oz. dokler ni vse v nulo pospravljeno).
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 17. Jan. 2009 20:19

Meni je moje študentsko delo kot prodajalka v trgovini z oblačili super.
Da bi se pa redno zaposlila pa ne.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 18. Jan. 2009 10:11

no jaz tudi (med drugim) delam v eni trgovini oz. outletu in mi je najboljše možno :) kolektiv je ful fajn, nihče nam ne gnjavi, plačano super pa še delovni čas je prfect..
sem pa bila ful skeptična preden sem začela tu delat kr sem prej delala v H&M-u..tam pa je bila živa groza! toplo odsvetujem..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 22. Jan. 2009 23:05

A katera trenutno dela v Emporiumu prek študenta? Ali pa v Promodu? Tolk je teh trgovinc za oblačili, ki iščejo študente, da je kr težko se za eno odločt in it probat..
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Jan. 2009 23:31

emporium odsvetujem...je slabo plačan, pa še delaš ko budala...Kolegica je delala in ni bla tud mal ne zadovoljna.Pa še baje en teror od šefice so mel :?
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 23. Jan. 2009 8:43

*purple* napisal/-a:emporium odsvetujem...je slabo plačan

Ampak piše da je 4€ začetna postavka.. To se men ne zdi slabo..
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 23. Jan. 2009 10:35

a mogoče Mango tudi kaj išče? ful bi delala tam, bi bila vedno na tekočem z novo kolekcijo in popusti :P

samo mi verjetno itak časovno ne bi zneslo. :?
Uporabniški avatar
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a princesss » 23. Jan. 2009 12:36

rammsteingirl napisal/-a:a mogoče Mango tudi kaj išče?

Sm glih dons klicala, pa na žalost ne. :(

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov