Delo: Prodajalka (oblacil)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bouhca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
prek študenta delam v eni od poslovalnic two way-a in sm ful zadovoljna.
* plača je ista kot v vseh podobnih trgovincah (3€ - 3,5€) pa obstajajo tut neke nagradne igre vsake tolk časa (mal tekmovanje med poslovalnicami) tko da dobimo dodatek k plači-če npr.presežemo plan dobi študentka z 80urami na mesec +50€
* imamo popust za zaposlene (30%)
* urnik je ful prilagodljiv
* tut nadrejeni so uredu (valda zahtevajo d morš delat, d ne posedaš cele dneve)-se lh vse zmenš,itd.
js sm ful zadovoljna tko d priporočam-v btcju skos rabjo koga, pejte pa vprašejte, zgubit nimate kj
* plača je ista kot v vseh podobnih trgovincah (3€ - 3,5€) pa obstajajo tut neke nagradne igre vsake tolk časa (mal tekmovanje med poslovalnicami) tko da dobimo dodatek k plači-če npr.presežemo plan dobi študentka z 80urami na mesec +50€
* tut nadrejeni so uredu (valda zahtevajo d morš delat, d ne posedaš cele dneve)-se lh vse zmenš,itd.
js sm ful zadovoljna tko d priporočam-v btcju skos rabjo koga, pejte pa vprašejte, zgubit nimate kj
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
hm.. jaz z btc-jem nimam nekih ful fajn izkušenj .. sem delala v h&M-u in je blo kr nekaj. na začetku še je bil kul odnos in si se lahko zmenil kak bi delal pa to..ampak pol so si začeli pa kr nekaj zmišljevat in so spreminjali urnike dela brez da bi me obvestili, tak da sem včasih prišla v ljubljano za brezveze. moti me tudi da ti tiste pol ure mallce odbijejo od delovnega časa (sem slišala, da je tudi v drugih trgovinah v btc-ju tak) pa plačilo 3,55€/h. hm za takšno delo malo..
zdaj pa delam v madnessu in mi je res superca.. ful fajn kolektiv.. ni one našpananosti kot v teh masovnh trgovinah. pa plačano je kr precej boljše tak da ja
zdaj pa delam v madnessu in mi je res superca.. ful fajn kolektiv.. ni one našpananosti kot v teh masovnh trgovinah. pa plačano je kr precej boljše tak da ja
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
jaz sem delala v emporiumu do pred kratkim prek študenta. tako bom rekla. do lanskega leta je bilo res super, imeli smo super vodjo, dalo se je vse zmenit in za urnik, tud plačano je bilo v redu. letos odkar je nova vodja, moram rečt, da se je vse spremenilo. ne rečem, da je vse ona kriva, čeprav delno je tudi, ampak sistem je čisto drugačen. folk masovno odhaja, ampak res masovno, še posebej tisti,ki so delali v emporiumu dolgo časa, potem vam je jasno kolk je ura. ne res, urne postavke za tako delo in tak urnik (v četrtek ali v petek zveš kako boš delal v ponedeljek, mislim halooo ) so res prenizke. plače redno zaposlenih, da ne govorim. kot da bi bureke prodajala, ne pa cunj, vrednih kot pol moje plače, mislim halooo. tudi odnos nadrejenih do redno zaposlenih in do študentov je adijo. ne "živjo", ne "adijo", sam ukazovanje, mislim obup res. nimam kej rečt za lansko leto in leta prej. je blo res super in fajn. prov neki prijateljski odnosi so bili. letos se mi je pa emporium totalno zagravžal. premal folka majo za delat,ker noben več tam noče delat in to se pozna tudi na prometu, zato pa so živčni. pejte delat, kamorkol,sam v emporium ne, kr boste hitr odnehal, vam povem.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bouhca napisal/-a:prek študenta delam v eni od poslovalnic two way-a in sm ful zadovoljna.
tale urna postavka je pa precej nizka, sploh za delo kjer si cel dan na nogah in kjer se ubadaš z zateženimi strankami
mee sigurno za pult trgovine za tri evre ne spravi noben.
sem delala v eni trgovini in filala police pa sm mela plačan velik več (cerka 4 eure na uro).
za emporium pa vem kako je..mam kolegico ki je tud šla od tam, pravi da je groza od groze.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Jz tud prodajam..v trgovini s torbicami. Sicer mi je ušeč...ampak učasih se res uprašam, če sem res iskala to kar sm hotla. Ni mi ušeč to, da sm plačan glede na promet, ker se mi torbice zdijo dost taka zadeva, da mora punci bit ušeč in jz je u nakup ne morm kej dost prepričat. Šef tud učas prnese tko grozno robo da sam gledaš. Ma za tole poletno delo bo že uredu..je res eno najlažjih kar sem jih kdaj kol delala. Sej po eni strani sm pa vesela, da ne pridem domov in sam spim. Ampak preživim kvaliteten dan s fantom kljub temu da delam.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
*purple* nej te potolažm..pri nas da Gorenjskem v trgovini preko študentskega servisa težko dobič več ko 3€ na uro..večina je tam okoli 2,90
- bouhca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
*purple* napisal/-a:tale urna postavka je pa precej nizka, sploh za delo kjer si cel dan na nogah in kjer se ubadaš z zateženimi strankami
sem delala v eni trgovini in filala police pa sm mela plačan velik več (cerka 4 eure na uro).
za emporium pa vem kako je..mam kolegico ki je tud šla od tam, pravi da je groza od groze.
mya...vem, sam je dost blizu mojga doma, tk d grem po šoli direkt delat-k dost drago pride če se ti furaš nekam p ti vožne nč ne plačajo.
drgač najsramotnejša plača po mojih izkušnjah...klinični centr...obup, plača je minimum od minimuma (tkrt k sm js delala je blo 550 sit/ uro), nobene možnosti višanja plače (če dlje delaš...) itd. kar je bl u podnu, sploh če se morš od kje daleč vozt (več kot 15km stran) k pol se ti pa itak komi pokrije z vožno in malico
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
js sm se pa lih dons zmenla za en razgovor za pomoč v trgovini. problem je k sploh ne vem za kero štacuno gre, ženska mi je sam rekla da nj pridem do stranskega vhoda v Müllerjevi zgradbi (btc) tm k je bil včasih Mango. no, bomo vidl, CV sem že poslala, upam da me uzamejo, plača naj bi bla 4-5€ kar je kar solidno.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Trouble napisal/-a:Drugač kukr sm pa slišala je v H&M 4€/h sam je full gadn delovni čas..
kakšen delovni čas pa imajo?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
bouhca napisal/-a:prek študenta delam v eni od poslovalnic two way-a in sm ful zadovoljna.
kakšen pa imaš delovni čas? tudi vikende?
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
bouhca napisal/-a:*purple* napisal/-a:tale urna postavka je pa precej nizka, sploh za delo kjer si cel dan na nogah in kjer se ubadaš z zateženimi strankami
mya...vem, sam je dost blizu mojga doma, tk d grem po šoli direkt delat-k dost drago pride če se ti furaš nekam p ti vožne nč ne plačajo.
drgač najsramotnejša plača po mojih izkušnjah...klinični centr...obup, plača je minimum od minimuma (tkrt k sm js delala je blo 550 sit/ uro), nobene možnosti višanja plače (če dlje delaš...) itd. kar je bl u podnu, sploh če se morš od kje daleč vozt (več kot 15km stran) k pol se ti pa itak komi pokrije z vožno in malico
Zdej so dvignl urno postavko s 2,92 €/h (kar je blo res grozno ) na 4 €/h. To bi se pa še splačal delat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov