Delo preko študentskega servisa ali redna zaposlitev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
najbolje je da se preko študentskega servisa zaposliš v podjetju kjer si nekoč želiš delati in potem ti bodo naknadno, v kolikor se boš izkazal zagotovo ponudili možnost redne zaposlitve. Tako je bio v večini primerov ki jih poznam.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ah to mene tud letos matra, na začetku leta sem iskala službo, tako redno kot prek študenta, ker sem absolventka in imam status samo še do konca septembra, sam tko al drugač mam namen diplomirat kmal. Nisem nikjer dobila, sploh redno, ker nism imela dovolj izkušenj čeprav že par let delam v administraciji, 2 leti sem sama vodila pisarno enega podjetja, pa nič ni dovolj. Potem sem dobila spet prek študenta v eni pisarni, samo njim zaenkrat še ni v interesu nekoga za redno jemat, tako, da pojma nimam kaj bom naredila, ko izgubim status....pren druge napotnice ali drugo službo, teh pa zadnje čase, sploh v pisarnah, ni več....
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
tanika* napisal/-a:Ah to mene tud letos matra, na začetku leta sem iskala službo, tako redno kot prek študenta, ker sem absolventka in imam status samo še do konca septembra, sam tko al drugač mam namen diplomirat kmal. Nisem nikjer dobila, sploh redno, ker nism imela dovolj izkušenj čeprav že par let delam v administraciji, 2 leti sem sama vodila pisarno enega podjetja, pa nič ni dovolj. Potem sem dobila spet prek študenta v eni pisarni, samo njim zaenkrat še ni v interesu nekoga za redno jemat, tako, da pojma nimam kaj bom naredila, ko izgubim status....pren druge napotnice ali drugo službo, teh pa zadnje čase, sploh v pisarnah, ni več....
Ja, Tanika, sva na istem. tudi meni gre status papa...imam pa to srečo, da me bodo tu, kjer sem prek študenta, vzeli, čeprav tudi ni bilo v planu nobeno zaposlovanje. Vprašaj, če bi te zaposlili, izgubit nimaš kaj.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
imam vprašanje za vse študentke pedagoških smeri. torej na uho mi je prišla novica, da če si med študijem (al pauziraš al pa pač da vmes nekaj časa nimaš statusa) redno zaposlen, da zaradi tega ne moreš (oziroma imaš oteženo ) opravljanje pedagoške prakse na šolah. to drži? ima katera s tem izkušnje???
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Po moje je problem samo v tem, če si zaposlen takrat, ko bi moral imeti prakso na šoli. Ker je vprašanje, ali ti bo delodajalec takrat omogočil dopust, oz. odsotnost z delavnega mesta, ko bi ti delala prakso.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov