Delo preko študentskega servisa ali redna zaposlitev

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Jul. 2009 22:14

najbolje je da se preko študentskega servisa zaposliš v podjetju kjer si nekoč želiš delati in potem ti bodo naknadno, v kolikor se boš izkazal zagotovo ponudili možnost redne zaposlitve. Tako je bio v večini primerov ki jih poznam.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 19. Jul. 2009 7:52

Ah to mene tud letos matra, na začetku leta sem iskala službo, tako redno kot prek študenta, ker sem absolventka in imam status samo še do konca septembra, sam tko al drugač mam namen diplomirat kmal. Nisem nikjer dobila, sploh redno, ker nism imela dovolj izkušenj čeprav že par let delam v administraciji, 2 leti sem sama vodila pisarno enega podjetja, pa nič ni dovolj. Potem sem dobila spet prek študenta v eni pisarni, samo njim zaenkrat še ni v interesu nekoga za redno jemat, tako, da pojma nimam kaj bom naredila, ko izgubim status....pren druge napotnice ali drugo službo, teh pa zadnje čase, sploh v pisarnah, ni več....
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 19. Jul. 2009 8:47

tanika* napisal/-a:Ah to mene tud letos matra, na začetku leta sem iskala službo, tako redno kot prek študenta, ker sem absolventka in imam status samo še do konca septembra, sam tko al drugač mam namen diplomirat kmal. Nisem nikjer dobila, sploh redno, ker nism imela dovolj izkušenj čeprav že par let delam v administraciji, 2 leti sem sama vodila pisarno enega podjetja, pa nič ni dovolj. Potem sem dobila spet prek študenta v eni pisarni, samo njim zaenkrat še ni v interesu nekoga za redno jemat, tako, da pojma nimam kaj bom naredila, ko izgubim status....pren druge napotnice ali drugo službo, teh pa zadnje čase, sploh v pisarnah, ni več....

Ja, Tanika, sva na istem. tudi meni gre status papa...imam pa to srečo, da me bodo tu, kjer sem prek študenta, vzeli, čeprav tudi ni bilo v planu nobeno zaposlovanje. Vprašaj, če bi te zaposlili, izgubit nimaš kaj.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Curica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Curica » 20. Jul. 2009 20:43

Evo še ena taka tukaj..
Letos mi gre tudi status, pa razmišljam kako bo za naprej, ali naj si podaljšam status ali poiščem službo.

Problem je, ker ne veš kaj ti bo boljše, sam odločit se bo treba :? :?
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 24. Jul. 2009 20:12

imam vprašanje za vse študentke pedagoških smeri. torej na uho mi je prišla novica, da če si med študijem (al pauziraš al pa pač da vmes nekaj časa nimaš statusa) redno zaposlen, da zaradi tega ne moreš (oziroma imaš oteženo ) opravljanje pedagoške prakse na šolah. to drži? ima katera s tem izkušnje???
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 25. Jul. 2009 12:32

Po moje je problem samo v tem, če si zaposlen takrat, ko bi moral imeti prakso na šoli. Ker je vprašanje, ali ti bo delodajalec takrat omogočil dopust, oz. odsotnost z delavnega mesta, ko bi ti delala prakso.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov