Delo med vikendi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Afr0ditA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
Jutri bom postala študentka Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije v celju. glede na to kakšen je naš trenutni urnik imam željo da bi delala med vikendi. vendar je problem da trenutno ne najdem na spletni strani od študenskega servisa nič pametnega in newem kje naj še drugje iščem. tk da bi lepo prosla če kera ve za kako delo al pa kje naj iščem da mi pove. delam lahko v okolici celja in velenja. delala bi pravzaprav vse razen strežbe v kakšnih gostilnah. hvala za pomoč
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
sicer ti za prav doloceno delo ne morem povedat ampak saj se kar dobi....naprimer kaksna trgovina kjer imajo redno zaposlene pa jim studenti pridejo prav med vikendom
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
delo ponavadi ne prileti kar samo.
vztrajaj s pregledovanjem oglasov na študentu. to je še najboljša opcija. lahko pa v svojem kraju v kakih lokalnih kafičih/trgovinah/butikih malo povprašaš.
vztrajaj s pregledovanjem oglasov na študentu. to je še najboljša opcija. lahko pa v svojem kraju v kakih lokalnih kafičih/trgovinah/butikih malo povprašaš.
- Afr0ditA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
ja tega se zavedam da delo ne prileti kr samo in da ga nedobiš kr tako iz danes na jutri. vendare se mi je danes že malo nasmihnila sreča in sem se njekje že lahko domenila za sestanek da se use zmenimo. vem da to še ne pomeni da bom 100% dobila je pa je nekaj
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
no. pol mas pa sreco. js sm iskala sluzbo (preko studenta) kake 3 mesce zelo aktivno.
blah.
srecno na razgovoru!
blah.
srecno na razgovoru!
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
^^ Kakšno pa?
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
-
Marguerite - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Novo mesto
Hmmm mamljivo tell me more!
You've got a fast car But is it fast enough so we can fly away? <3
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
js imam pa v sredo razgovor za službo med vikendi komi čakam-upam, da jo dobim!
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
Tudi jaz bi delala med vikendi, a je večino del takih, da rabijo študente med tednom, ko imam predavanja in vaje. Tista dela, ki pa so recimo samo za vikend (pa še teh je bolj malo), pa rabijo izključno kakšne študente z izkušnjami, absolvente ali pač nekoga s področja, za katera sama nisem kvalificirana.
Med tednom bi zmogla delat samo, če bi se našlo delo za doma, da bi pač ko bi bla frej med predavanji pisala ali kaj sestavljala, poslala tja kjer bi bil sedež in to je to. Namreč že od nekdaj sem se trudila priključiti kakšni reviji ali pač nekam, kjer bi pisala članke ipd., ker pač dobro pišem in tudi marsikdo drug mi je že to rekel. Pa v tej naši državi ni kaj dosti možnosti za to. Žal pač ne študiram novinarstva ali kaj v tej smeri, ker me to ne veseli, me pa veseli pisanje člankov, zgodb, pač takih stvari ane.
Med tednom bi zmogla delat samo, če bi se našlo delo za doma, da bi pač ko bi bla frej med predavanji pisala ali kaj sestavljala, poslala tja kjer bi bil sedež in to je to. Namreč že od nekdaj sem se trudila priključiti kakšni reviji ali pač nekam, kjer bi pisala članke ipd., ker pač dobro pišem in tudi marsikdo drug mi je že to rekel. Pa v tej naši državi ni kaj dosti možnosti za to. Žal pač ne študiram novinarstva ali kaj v tej smeri, ker me to ne veseli, me pa veseli pisanje člankov, zgodb, pač takih stvari ane.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov