delo med počitnicah.
delo med počitnicah.
a gdo ve za delo k bi blo plačano pa tko pač med počitncami pa u okolici ljubljane.. ..pa tko za 13 let..
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana

kaj bi ti delala pri 13 ??? sej je lepo da bi rada kej svojega denarja zaslužla, ampak sej si še otrok !! raje uživaj otroštvo dokler lahko !!
za delo preko študentskega pa tako al tako moreš imet 15 let IN spričevalo o končani osnovni šoli ...
vprašaj kakšnega soseda/dedka/babico/... če rabijo pomoč pri kakšni stvari in tako zasluši kakšen evro, drugače pa uživaj počitnice kolkr se le da ... boš še lahko delala, zdej pri komaj 13 pa res še ni čas za to ..
Let's swim to the moon .....
Ah, men se je tudi pred 15. letom zdelo tak fancy, če bi lahko kje delala. In bolj kot so mi doma govorili, da se bo že doma kaj našlo za kakšen tolar zaslužit, bolj sem jim dopovedovala, da to pač ni zanimivo.
Če te skrbi, da ti bo dolgčas, imaš ogromno delavnic in raznolikih tečajev, ki so po možnosti še zastonj.
Če pa res želiš zaslužit kej za sebe pa se raje pozanimaj doma, ali pa pri kakšnih sosedih, znancih, sorodnikih npr. zalivaj rože, hrani živali, ko bodo ti na počitnicah.
Drugače pa uživaj, za delo bo res še dovolj časa! 
Če te skrbi, da ti bo dolgčas, imaš ogromno delavnic in raznolikih tečajev, ki so po možnosti še zastonj.
Če pa res želiš zaslužit kej za sebe pa se raje pozanimaj doma, ali pa pri kakšnih sosedih, znancih, sorodnikih npr. zalivaj rože, hrani živali, ko bodo ti na počitnicah.

Savannah napisal/-a:Sprehajanje psov že, za varstvo otrok pa je verjetno še premlada, ko pa je še sama otrok.Uživaj počitnice, jaz v oš tudi nisem nikjer delala, pa mi ni nič manjkalo!
sej nobena ni v OŠ delala bi rekla

me pa zanima zakaj si tako močno želiš delat že pri 13 letih??
Let's swim to the moon .....
Potem pa se res pozanimaj o zgoraj navedenih predlogih: sprehajanje in hranjenje živali, medtem ko lastnikov ne bo doma, zalivanje rož,... Sploh če živiš v manjšem kraju ali naselju, ti ne bo problem izvedeti kdo kam potuje in kdaj. Pa starše malo poprosi, če se pozanimajo ali lahko mogoče storiš to njihovim znancem. Meni že ne bi bil problem nekomu nekaj malega plačat, če bi mi en teden skrbel za živali ali pa vrt.