delo med počitnicah.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
anca pr nas dma tud ni blo denarja nikoli-mama sama v službi že od mojega šestega leta, pa še 4 leta mlajšo sestro mam. pa sem komaj pri 16-ih šla delat, ker mi niso hotli vzet otroštva in predvsem sem bila premlada za delo. če si iz vasi ali res manjšega kraja, poišči kaj, kar ne zahteva nekega "dela"...sicer pa lahko iz prve roke povem-tud če ni denarja, če si skromen in imaš domišljijo, si lahko sam narediš kako stvar in si polepšaš dneve 

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
v končni fazi ni čisto nič narobe, če si punca želi delat. ker še ni stara 15 tako ali tako zakonsko ni dovoljeno, da bi se kej zaposlila. (vsaj po mojih podatkih).
čuvanje otrok, sprehajanje psov in zalivanje sosedovih rož, ko so oni na počitnicah ji pa ne bo uničlo otroštva.
najbolje bo, če narediš letake, nanje napišeš kdo si in kaj bi bila pripravljena početi ter jih potalaš po svoji soseski.
čuvanje otrok, sprehajanje psov in zalivanje sosedovih rož, ko so oni na počitnicah ji pa ne bo uničlo otroštva.
najbolje bo, če narediš letake, nanje napišeš kdo si in kaj bi bila pripravljena početi ter jih potalaš po svoji soseski.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
.pikaaa. napisal/-a:hei. zanima me če je bila že katera izmed vas s kolonijo kot vzgojiteljica? ( Punat, otok Krk) Jaz grem letos prvič, upam da bom zdržala.
moja mama hodi tja, pa pravi, da je ful fajn

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov