Delo, ki ga ne bi nikoli opravljali

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Lilika »

Jaz spoštujem resnično vse poklice... Boljše z neko službo, kot pa na socialki. ampak itak da večina ljudi se ne strinja s tem. Zakaj pa bi neka slaščičarka delala, 8-120 ur na dan, dobila 80k, ko pa lahko doma sedi pa dobi 47.

Ne bi pa prodajala od vrat do vrat, ali pa na cesti neke časopise ali pa kaj podobnega prodajala.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objava Napisal/-a Jela »

To z Balkanom je čis res. Jz nikol ne bi mogla bit frizerka. Ne bi mogla tistih mastnih las prijemat, razen če bi imela rokavice na rokah. :magic:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

steLLcy napisal/-a:spoštujem vse.... tud smetišarje!!!

kaj bi pa opravljala in kaj ne je pa odvisno, če bi bla v totalnem bankrtotu in nebi blo nobene druge poti... če bi bla od mene družina odvisna... pol bi se lotla verjetno česarkoli....

drugač pa lohk rečem, da nebi bla električar, ker tega ne znam... :P

jaz bi se kar pod tole podpisala.... še posebaj so tisti ljudje, ki opravljajo najbolj zaničljivo dela po srcu najbojši.... večkrat se v šoli pogovarjam s čistilkami ... ljudje to ne moreš verjet, kako so to prijazni ljudje, pa te znajo poslušat pa ti kaj pametnega povedat... res samo stojiš... včasih ti tudi njihove besede polepšajo dan...

zaj kar se pa tiče katerega dela ne bi opravljala... hmm... jaz bi se verjetno vrgla po tem: v sili š epes travo je... torej če res ne bi bilo drugega izhoda in ej to edini način, da preživi moja družina(namreč v prihodnosti načrtujem družino), bi oporavljala tudi manj spoštljive poklice, ampak trenutno pa hodim zato v šolo, da do tega ne bi prišlo.. recimo tako kot moja mami ki je 30 let bila navadna delavka, potem pa so jo odpustili. zaradi tega bi rada prilezla na kakšen višji položaj, ko ti ne morejo kar knjige dat in rečt adijo...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Hmm..v klavnici nebi delala, še manj pa bi sodelovala pri kakih testiranjih na živalih..neva eva :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Težko rečem, kaj ne bi, ker sem že dost sprobala - med počitnicami čistila v enem podjetju, pomagala v kuhinji, delala v naroč. oddelku kat. prodaje, na pošti..
Mislim pa, da res nisem tip za medicino ali podobne zadeve.
Pa kot natakarica se nekako ne vidim. :?
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Joj jst pa nikol ne bi mogla delat v zdravstu ... ker ne morem vidt igel in vsega tistga kar spada zraven ... bbbbrrrr, umrem takrat ko moram dat kri :cry: ... pa da bi gledala kkšne res take rane, recimo od kkšne prometne nesreče, kkšnih vbodov ... joj groza ... mene kr zmrazi ... da bi mogla komu kkšno rano zašit grozzzaaa :? Pa tut drugač bi težko bla zdravnica, ker sm ful občutljiva in bi me sploh razne smrti otrok in tko vrjetno zlo prizadele ... To niti slučajno ne bi blo zame ne ... pa kkšna kriminalistka tut pomoje ne bi mogla bit ... da bi kkšna trupla gledala pa to ... joj nee ... :? :(

Drugač pa sej ni panike karkoli pač delat tko prek študenta ... ampak če pa res razmišljaš o enem poklicu si pa vrjetno ne zbereš nečesa, kar ne bi mogu delat ... Tko kot jst nikol ne bi mogla bit zdravnica ... čeprou mi je babi skos govorila k sm bla mala da bom zdravnica ... :D kao temna punčka u beli haljici ... ampak j. ga sm razočarala babi :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ČrnaSenca »

Nikoli ne reci nikoli. Imam sedmo stopnjo izobrazbe pa kljub temu poleg rednega dela čistim še WCje, pisarne, da sploh normalno preživim. Moje redno delo pa je opravljanje administrativnih del, strežba delavcev od spredaj in od zadaj pa čeprav še skoraj srednje šolske izobrazbe nimajo. Ja moje življenje je trenutno tako. Res si nisem mislila, da bom prisiljena tudi v čiščenje WCjev.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

tiasha napisal/-a:Joj jst pa nikol ne bi mogla delat v zdravstu ... ker ne morem vidt igel in vsega tistga kar spada zraven

js isto.. ne prenesem krvi .. :?
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Jst sm se zdej spomnla enga poklica k ga res nikol nikol ne bi mogla opravljat, ker bi pomoje prej skp padla: to je umivanje (pa rihtanje) unih mrtvakov ko umrejo :eek: ...

jst bi bla čist napsiherana ko bi pršla domov z takega dela.

pa tud veterinarka ne bi mogla bit. dobr sej če ti prpelejo kšne mucke, pa pse, pa zajčke....je kul, sam da bi mi kdo prnesu kšne kuščarje, kače, pajke (v glavnem tisto golazen) ne ne ne ne ne
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Tiasha, jst tud nikol, ampak res nikol ne bi mogla delat v zdravstvu, ker ne prenesem krvi spljoh (razen pri grozljivkah :D ), pa injekcij tud ne, to mi je taka muka, ko se grem cepit al pa če vidim, da nekomu kri vzamejo :pale: SlikaPa moj oči je zdravnik :D Ja, res ga spoštujem. :flehan: :respekt:
Let the good times roll.
.:fiona:.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a .:fiona:. »

jaz tut nebi mogla delat nič v zvezi z medicino.. zdravnica nikoli nebi bla :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Js upam da mi nikol ne bo treba delat kj v zvezi s pogrebi, pa trupla umivat pa to. Zelo cenim ljudi k to zmorejo. :flehan:
katja22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katja22 »

sej bit kelnarca ni tako težko,verjemite,najhujše je tisto delo,ki je zastonj
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

sam nikoli ne reci nikoli. Js sm vedno govorila sebi in drugim da nikoli v življenju ne bi bila kelnarca in kaj lani sm delala kot kelnarca, res da ne dolgo ampak...vseeno :?
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
maria18
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a maria18 »

ja to je res nikol ne smemo rect tega pa nebom delal.....ker lih tisto pol enkrat mors delat...jst nam nc rekla...k lahk pride do take situacije da bom mogla skrete pucat...pa kva jih pa bom.....sam da bo kes padu :D
Odgovori