Delo, ki ga ne bi nikoli opravljali

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objavaNapisal/-a greyangel » 22. Sep. 2005 14:25

[quote="MissBitch"]ne bio delala v vrtcu, ker bi poklala vse otroke... slej ko prej... vereetno kar v roku ene ure...

ENAKO!!! Vse povrsti bi zaprla nekam ker nimam potpljenja za tako.....
Pa tud kelnarca nebi bla...
Angels fall first...
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 22. Sep. 2005 14:28

CorfuGirl napisal/-a:
MissBitch napisal/-a:ne bio delala v vrtcu, ker bi poklala vse otroke... slej ko prej... vereetno kar v roku ene ure...

vse ostalo, čisto mogoče!

A pol se ti otroci zdijo tak grozni???Men so sladki in bi ful rada delal z njimi!

nimam potrpljenja za deco pa ja, grozni se mi zdijo!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Sep. 2005 14:35

virginiaNOmore napisal/-a:Jst nikoli ne bi prodjala(ala knjige)

Jst si pa toook želim, da bi me zaposlil v kašni ValeNovak knjigarni ...

mily napisal/-a:al pa kakšne strehe pokrivala

Uf, js sm p to že parkrat delala. Sploh ni tok težko ... Pa še zabavno je, če maš fajn družbo zravn :)

MissBitch napisal/-a:ne bio delala v vrtcu, ker bi poklala vse otroke

Takih ljudi, k ne marajo otročkov ne razumem, ne bom tut nč komentirala ... Sam povem, da bi prec delala v vrtcu.

Prodajala se ne bi, drugače sm pa deklica za vse :razz:
Zadnjič spremenil nogica, dne 22. Sep. 2005 19:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 22. Sep. 2005 15:18

vse kar je povezano s številkami, ni zame :D
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 22. Sep. 2005 19:13

@ nogica

nikoli nisem pričakovala da me ljudje razumejo, sem preveč drugačna od ostalih da bi me lahko, prosim pa da se ne vtikajo v moje zadeve...

jaz pač nikoli ne bi delala v vrtcu ker bi prej brutalno umorila vse otroke in pa nikoli ampal res nikoli ne bi delala s psi...
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 22. Sep. 2005 19:16

Če je to name letel, ti sam povem, da se jst itak ne vtikam v tuje zadeve, sam mnenja izražam :wink: Lepo je pa, da si drugačna od drugih.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 22. Sep. 2005 19:18

ok pol pa itaq vse ok... :)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 22. Sep. 2005 19:29

jst mislm da u sili hudič se muhe žre. tko da verjetno glih ne bi bla kaka čistilka na vlakih al pa kej sam če ni keša je tut to dobr.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 22. Sep. 2005 19:32

Ne vem zdele točno. Samo se pa nikoli nebi prodajala za dnar! Drugače pa mislm, da glede natakrje pa tega, mate pa mal čudna mnenja, jst mislm da je treba vsako delo spoštovt! :D :wink:
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 22. Sep. 2005 21:56

tud jst spoštujm vsako delo,pa ljudi ne sodm po tem.
sama pa neb nikol delala pač nč kar je v nasprotju z mojimi živlenskimi načeli.to pa ni nobeno določeno delo ampak vse oblike ilegalnih zadev,legalnih s kerimi škodš drugim ljudem ali živalim alpa okolju itd.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frrrr » 22. Sep. 2005 22:11

ne bi prodajala svojega telesa... ne na ogled in ne na otip :razz:

za ostale stvari pa... dost del sem že opravljala... fizično delo za tekočim trakom, delo prodajalke, delo natakarice, delo za strojem, sedaj opravljam delo za PCjem kot asistentka v prodajnem oddelku... kje bom pa pristala, ko bom imela pravi poklic, pa še ne vem :?:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 23. Sep. 2005 13:13

Čistila wc-je,ker s(m)o ljudje do tistih stvari ki niso naše, izjemni packi. Ko vidim našo čistilko,se mi punca smili,ker vidim kakšne toalete zapuščajo sodelavke :cry: to je grozno. In nobeno opozorilo nadrejenih ne zaleže.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce7 » 23. Sep. 2005 23:11

Nikoli ne bi delala za računalnikom in vnašala podatke notr, npr. v banki, ker me tako delo čist ubije. :zzz:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 24. Sep. 2005 6:48

Pa sej ne da ne spoštujemo natakarjev. Jaz mislim, da ne bi zmogla npr. v enem mal bolj polnem baru krotit 5 pijančkov za šankom in strežt pri ne vem kok mizah. Pol pa ko hočeš zapret jih moraš dobesedno vreč ven. :D Tok da jest dam kapo dol tistim, ki to zmorejo. Jaz nimam pravega karakterja za to. :wink:

Spomnila sem se še, da ne bi nikol delala v živalskem vrtu s plazilci, pajki. :D :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 27. Sep. 2005 11:52

No...nekaj me je spreletelo in nisem mogel biti tiho!

Ogromno vas pravi,da se ne bi prodajali za denar!Kaj,pa zdaj delate...a to da nekje delaš po ? ur na mesec in dobiš za to plačano...miloščino po domače rečeno!A to ni prodajati se za denar?Pa še na suho vas ponavadi jebejo v glavo...toliko o prodajanju za denar!
Dejstvo je,da kjerkoli si zaposlen je v naši ljubi državici reklo,da čimbolj ga izžemi za čim manjši denar...pa ponižuj ga in čim manj denarja mu daj...pa bo zvest in ponižen!
Zakaj bo zvest in ponižen,ker ve da ima doma račune za plačati...in če dobi preveč denarja lahko postane celo prepotenten in preveč svoboden,daj mu toliko da komaj račune plača,pa bo za vedno tvoj ujetnik! :wink: in mora požreti marsikatero besedo in grd odnos...zato ,ker če ga boš preveč hvalil,da je priden bo spet mislil,da si zasluži večjo plačo in ti lahko pobegne! :)

No pa gremo sedaj na tako zvana dobra plačila!
Tudi,če imaš srečo in imaš 1500sit/h...to pride 240000 sit na mesec(160ur dela)!Uuuuu...kero bogatstvo...celih 1000 evrov na mesec(malo si poglejte koliko so drugje plačani)!Navajeni smo,da dobimo miloščino za plačilo in smo že veseli,če dobimo spodobno plačilo,do katere stopnje smo prišli :stupid: (Slovenci narod hlapcev...ne vem kdo je že to napisal?)

Dejstvo je,da je v študentskem delu izredno veliko izkoriščanja...pa še vedno ne dobiš plačano!Pa se lahko pod nosem obrišeš za plačilo,ker študentske servise briga za vas...važno,da oni dobijo tistih par procentov od vašega plačila!

Kaj ne bi delal v življenju...ne bi delal za miloščino!Vem,da je vsako delo dostojanstveno...samo ne vem zakaj se potem do nas obnašajo kot,da ni?Ta svoj odnos do našega dela pokažejo s številkami,ki jih dobimo vsak mesec na tekoči račun! :D

Jaz moram priznati,da ne zaslužim slabo in imam več virov prihodka imam se lepo v življenju...ampak mi gre na bruhanje in sem žalosten,ko vidim to bedo okoli sebe in kaj ljudje prenašajo za golo preživetje...izgubijo dostojanstvo,svoj jaz...vse!Za en kur*ev drobiž!Miloščino,miloščino...to me pa boli in me trga v srcu,ko gledam vsakdanje stiske ljudi...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov