Delo, ki ga ne bi nikoli opravljali

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 20. Avg. 2008 18:06

Jst edino prostitutka nebi bla pod nobenim pogojem. Pol raje kr umrem od lakote.

Je pa itak dosti nezaželjenih del (npr. čistilka, smetar, anketiranje,..), ampak, če bi bila to edina možnost za npr. preživljanje družine... Jebiga, valda, da bi tut to delala.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 20. Avg. 2008 19:42

ne bi mogla delat v proizvodnji, niti nobenega popolnoma enoličnega dela (z možgani na off). not for me :)
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 20. Avg. 2008 21:09

proizvodnja, smetar, prostitutka, diler, ostrostrelc, telefonska prodaja, akviziterstvo...
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Avg. 2008 11:32

natakarica: ker ne prenesem pijančkov ob dveh zjutraj, ki bi jih mogla vrčti na cesto. ker mi tega dela tudi oče ne dovoli. ker sem prepričana, da bi se skrhali odnosi s fantom.
tipično moških poklicev (električar, mehanik, vodovodar, zidar): ker so to absolutno pretežka dela zame.
delavka za trakom: ljubim spremembe in dinamičnost dela. tudi zaradi nesramno nizkih plač ne. tipično izkoriščanje delovne sile.
bolnška sestra v domu za ostarele: čeprav ljubim medicino in vse povezano z njo, si ne predstavljam, da bi morala menjavati plenice starčkom, ki so prikovani na posteljo. čeprav ta poklic zelo spoštujem!

pa še ogromno je tega. ampak še vedno ostane dosti za moje želje in interese in študijsko smer... :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov