Delo, ki ga ne bi nikoli opravljali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 124 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
maria18 napisal/-a:ja to je res nikol ne smemo rect tega pa nebom delal.....ker lih tisto pol enkrat mors delat...jst nam nc rekla...k lahk pride do take situacije da bom mogla skrete pucat...pa kva jih pa bom.....sam da bo kes padu
res je ko je nujno, zagrabiš tisto kar se ti tisti trenutek ponuja..

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js pa ne bi mogla nikol delat v zdravstvu.
Vse drugo bi za silo še zbrala pogum pa delala, če bi blo nujno, amapk zdravstvo pa ne.
Vse drugo bi za silo še zbrala pogum pa delala, če bi blo nujno, amapk zdravstvo pa ne.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
- Vagica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
pikica20 napisal/-a:ne bi bla prostitutka....pa naj mi gre še tako zanič.
...ja, to definitivno ne bi bila niti jaz

pa še bi se kaj našlo, npr. težit folku po telefonu (razne ankete, prodaja od vrat do vrat...)

Uživajte poletje
- skatebaby
- Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 20. 4. 2006
- Kraj: Primorska :)
js tut nebi hodila od vrat do vrat.. niti nebi oglaševala reklam (recimo lorella flego se mi čist gnus z unim dormeom)..
pa pred 2ma letoma sm delala pr fotru u tovarni, in sm delala na črno in sm bla kr v njegovi pisarni (izolirana) in sm merla debelino motorjev za avto... tooook doukcjt..
pa pred 2ma letoma sm delala pr fotru u tovarni, in sm delala na črno in sm bla kr v njegovi pisarni (izolirana) in sm merla debelino motorjev za avto... tooook doukcjt..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
fun napisal/-a:Js upam da mi nikol ne bo treba delat kj v zvezi s pogrebi, pa trupla umivat pa to. Zelo cenim ljudi k to zmorejo.
ja pa obdukcije, kirurg, dohtar, zobozdravnik, smetar, vodovodar, prostitutka, čistilka na javnih wcjih,tekoči trak......
to mi je vse tuje

- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
rinca napisal/-a:jst pa nikol ne bi bla sodnica...NIKOL. lani sem bla na glavni obravnavi in sta se dva tožarla zarad enga psa, kdo je koga prej ugriznu. pa da se ti zmeša!

Ah, jst bi pa bla sodnica!
Za 1 milijon plače na mesec bi vse živo poslušala

- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
edino česra ne bi počela res nikoli, ampak pod tem mislim RES nikoli je karkol pr čemur se muči živali.
drgač pa kokr je blo že govora=)zarečenga kruha se največ poje...
drgač pa kokr je blo že govora=)zarečenga kruha se največ poje...
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
V trgovske centru sta dve študentki dajale letake. In moram priznat da sta bili oblečeni zelo pomanjkljo in brez stila. Kot dve prostitutki sta tam za vogalom stale in napol razgaljeni še povrh. Tega ne bi nikoli delala,ker me nihče ne bi prisili da bi pomanjkljivo oblečena delila letake za nekaj sit na uro. Ni šans.To mi je pa res nizko bilo že za gledati.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
karmy21 napisal/-a:nikoli ne bi delala v kakšni občini, ministrstvu.. ker je taaamm takkk dolgcajtumrla bi na tistem delovnem mestu... eno uro kavica, eno uro klepetanje, dve uri gledanja u luft, ena ura dejanskega dela, ostalo pa u luft gledajo...
Wooo, to je nekej zame! Jest ne bi mogu delat...hm...am...kje v gradbeništvu, komunali...avtomehanik...električar...nope...nič takega...bi bil pa z veseljem kakšen pogrebnik (privatnik) ali patolog (to mi je kul, pa še manjka jih)...Prostituiral se tudi ne bi.
Nekdo je omenil poklic poklicnega morilca - sliši se zanimivo delo, pa še plačano mora biti ogromno, je pa problem, ko bi prišel trenutek za človeka ubit. Tak človek mora imeti res dobro psihološko stanje, da ga umori ne prizadanejo.
Prvi neprebran prispevek • 124 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]