Delo, ki ga ne bi nikoli opravljali
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
*purple* napisal/-a:fun napisal/-a:Js upam da mi nikol ne bo treba delat kj v zvezi s pogrebi, pa trupla umivat pa to. Zelo cenim ljudi k to zmorejo.
ja pa obdukcije, kirurg, dohtar, zobozdravnik, smetar, vodovodar, prostitutka, čistilka na javnih wcjih,tekoči trak......
to mi je vse tuje
Meni tudi.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
***PINKYCA*** napisal/-a:jaz nebi NIKOLI delala obdukcij, ali pa kar koli pri pogrebih
scary![]()
![]()
meni se pa zdi to delo zanimivo

ne bi pa bla prostitutka, novinarka, čistilka, smetarka, profesorca, avtomehanik, maserka, šofer avtobusou (mestnih in na dolge razdalje)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Nikol ne bi opravljala kakega poklica, kjer morš bit zlo natančen in pozoren ves čas- npr. risanje kakih načrtov, restavriranje.. Niti ne bi bla kaka mesarka. Še najmanj bi pa bla vzgojiteljica v vrtcu-si ne znam predstavljat bolj mučnega poklica zame kot to 

Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nikoli se ne bi ukvarjala z akviziterstvom, prodajo po telefonu, marketingom ... preziram te sorte reči. Vem, da morajo nekateri tudi to početi, da preživijo, ampak meni bi bilo poniževalno prepričevat folk, naj nekaj kupijo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
jullia_ napisal/-a:Nikoli ne bi delala ničesar na bencinski črpalki, ker mi zaradi vonja po bencinu postane slabo.
Hvala enako.....nikoli

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
*lilica* napisal/-a:*purple* napisal/-a:fun napisal/-a:Js upam da mi nikol ne bo treba delat kj v zvezi s pogrebi, pa trupla umivat pa to. Zelo cenim ljudi k to zmorejo.
ja pa obdukcije, kirurg, dohtar, zobozdravnik, smetar, vodovodar, prostitutka, čistilka na javnih wcjih,tekoči trak......
to mi je vse tuje
Meni tudi.
Same here.

-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
uciteljica, zdravnica, trgovka, natakarica,... torej poklici, pri katerih imas veliko stika z ljudmi...
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
ne bi bla natakarica.. vzgojiteljica, politik, uradnik, nek ekonomist, delavc v banki.. al pa nekaj, kjer siliš pa prepričuješ folk... pa ne bi opravljala vseh ostalih del, ki jih lahko z nižjo izobrazbo, razn če pač ''nimaš'' izbire.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ne bi delala v klavnici, oz.kot mesarka, ne bi mogla bit patolog,proktolog,ginekolog,urolog in še kaj bi se našlo od zdravniških poklicev, ne bi bla prostitutka, učiteljica na višji stopnji OŠ ali na SŠ,forenzik, pa recimo receptor ali kaj podobnega kjer moraš sedet na enem stolu in maš ful malo dela,pa ne bi bla za tekočim trakom v kakšni tovarni hrani (ker se ti pomoje vse zagravža) ali v kakšni kemični tovarni, ne bi delala nekje kjer bi bila izpostavljena sevanju,...
verjetno je še kaj pa se sedaj ne spomnim
verjetno je še kaj pa se sedaj ne spomnim
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Nikoli nebi delala nič drugega kot to za kar se šolam oz. delala bi vedno le v zdravstvu. Nikjer drugje!
Pain is temporary, glory is forever!
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
nikoli ne bi delala kot natakarica v kaki zatohli krčmi med samimi prevrzneži in pijanci...potem nikoli ne bi delala za kakim tekočim trakom,sicer pa nasploh kakih fizičnih del ne maram...tudi kot trgovka ne bi delala...
tko da, če povzamem: kot trgovka, natakarica, ali delavka za tekočim trakom ne bi nikoli bila! Vse drugo bi pa človek še preživel
tko da, če povzamem: kot trgovka, natakarica, ali delavka za tekočim trakom ne bi nikoli bila! Vse drugo bi pa človek še preživel

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov