Delala sm že...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 330 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hm, kje sm vse že delala...
- čist prvo sm lepla ene etikete na šolske potrebščine
- pol sm pomagala sestavljat neke kulije
- pol sm delala v trgovini z moško konfekcijo (počitniško delo)
- v turistični agenciji (4 leta prakse plus počitniško delo)
- potem sem delala v športni trgovini champion (eno leto)
- prej sm delala redno, zdej pa občasno pomagam v sisleyu (pol leta in še tud bom pomagala)
- občasno delam v trgovini z obutvijo (pred 1 mesecem sm začela in bom občasno pomagala)
- pa še na celjskem sejmu sm delala (to je pa sam dobr tedn )
- aja pa enkrat sm za kratek čas se poskusla kot natakarica, pa mi ni glih šlo to od rok, so bli preveč tečni pijanci, pa se mi jih ni dalo prenašat
- čist prvo sm lepla ene etikete na šolske potrebščine
- pol sm pomagala sestavljat neke kulije
- pol sm delala v trgovini z moško konfekcijo (počitniško delo)
- v turistični agenciji (4 leta prakse plus počitniško delo)
- potem sem delala v športni trgovini champion (eno leto)
- prej sm delala redno, zdej pa občasno pomagam v sisleyu (pol leta in še tud bom pomagala)
- občasno delam v trgovini z obutvijo (pred 1 mesecem sm začela in bom občasno pomagala)
- pa še na celjskem sejmu sm delala (to je pa sam dobr tedn )
- aja pa enkrat sm za kratek čas se poskusla kot natakarica, pa mi ni glih šlo to od rok, so bli preveč tečni pijanci, pa se mi jih ni dalo prenašat
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Delala sem: -na pošti za šalterjem- full super šiht
- Telekom Kranj služba za prijavo motenj na telefonskih omrežjih
- v lecleru-nikoli in nikdar več
- spet Telekom- zdej pa na 1188 telefonskih naročniki
- Telekom Kranj služba za prijavo motenj na telefonskih omrežjih
- v lecleru-nikoli in nikdar več
- spet Telekom- zdej pa na 1188 telefonskih naročniki
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
A ima mogoče katera izkušnje v administracije? Dejte prosim napisat o tem... Karkoli bo dobr...
Drugače sm pa že delala:
- v lokalu (ne dolgo časa, ker mi je zelo morilo)
- obirala sm borovnice
- vnašala podatke v računalnik
- pomagala pri inventuri
- prodajala v trgovini
- talala letake
Drugače sm pa že delala:
- v lokalu (ne dolgo časa, ker mi je zelo morilo)
- obirala sm borovnice
- vnašala podatke v računalnik
- pomagala pri inventuri
- prodajala v trgovini
- talala letake
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
- v trgovini z oblačili
- v trgovini s prehrano
- v računovodstvu imela obvezno prakso
- kot natakarica
- v trgovini s prehrano
- v računovodstvu imela obvezno prakso
- kot natakarica
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
- gorenjski tisk (ampak sam ene 3 dni k niso več rabl)
- enkrat med počitncam sm neki na easy pomagala v računovodstvu ene 3 tedne, ampak se mi takrat še ni sanjal kva točn delam
- mercator, filanje polic 2 leti - never again k smo mel čist v pi*di vodstvo , sm še zmer jezna sam če se spomnem na njih, v glavnem ZLO slaba izkušnja k vidš kok te eni jebajo v glavo...
- ene 3x sm bla hostesa za pjačo tko zvečer v lokalu - tut never again k se mi neda z pjanmu folkam ubadat
- že vs čas pa doma pomagam k ma fotr gradbeno firmo in jest poj urejam in pišem račune, razne ponudbe, letam po zavodih in občinah itd., no v zameno pa dobivam štipendijo
- enkrat med počitncam sm neki na easy pomagala v računovodstvu ene 3 tedne, ampak se mi takrat še ni sanjal kva točn delam
- mercator, filanje polic 2 leti - never again k smo mel čist v pi*di vodstvo , sm še zmer jezna sam če se spomnem na njih, v glavnem ZLO slaba izkušnja k vidš kok te eni jebajo v glavo...
- ene 3x sm bla hostesa za pjačo tko zvečer v lokalu - tut never again k se mi neda z pjanmu folkam ubadat
- že vs čas pa doma pomagam k ma fotr gradbeno firmo in jest poj urejam in pišem račune, razne ponudbe, letam po zavodih in občinah itd., no v zameno pa dobivam štipendijo
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Applebitecc napisal/-a:Jaz sem tipkala podnapise za gluhe na RTV prek študenta eno leto. Delo na domu... Kar cool, če si hiter za tipkat seveda.
Jz tudi včasih tipkam podnapise za gluhe na RTV... ampak sam takrat, ko vskočim namesto sestre, ki ponavadi to dela. Drugač pa sm delala že vzporedne volitve (ful dobro plačano pa ful u izi delo), drug teden pa bom delila letake. Jupiii
Aja, pa pozirala sm za en katalog... čist brezvezen, ampak dobro plačano. To je važno
Zadnjič spremenil Ashlee, dne 26. Sep. 2005 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
- deklica za vse v pisarni ( po telefonu iskala pakete po letališčih po celem svetu, ker noben še ni vedel, kje je Slovenija in butasti Angleži še Slovakia niso znali napisat, da bi pol vsaj vedli, da je šlo tja, ampak so napisal SLOVEKI in enkrat sem paket najdla celo u Indiji!!! )
- Delo, Dnevnik na praksi
- RGL - izsiljevanje na faksu, če nismo delal, nismo mogl nardit izpita
- kelnarca
- vnašala prednaročila v računalnik ( tri tedne 12 ur na dan buljenja u kompjutr s samo nedeljami prostimi, zmeša se ti ) in potem še zlaganje teh prednaročil u pakete ( stokrat lažje in konc smo bli u desetih dneh )
- knjigarna ( the best job in the planet )
- Delo, Dnevnik na praksi
- RGL - izsiljevanje na faksu, če nismo delal, nismo mogl nardit izpita
- kelnarca
- vnašala prednaročila v računalnik ( tri tedne 12 ur na dan buljenja u kompjutr s samo nedeljami prostimi, zmeša se ti ) in potem še zlaganje teh prednaročil u pakete ( stokrat lažje in konc smo bli u desetih dneh )
- knjigarna ( the best job in the planet )
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Uh, jst sem delala že res skor vse...med vsakimi poletnimi počitnicami v srednji šoli, v času študija pa kr po celo leto. Bila sem tajnica, delala sem v skladišču, za tekočim trakom, pometala sem, kelnarila, inštruirala, delala sem na pošti itd. Skratka, danes sem hvaležna, da sem študirala in sem zaposlena kjer sem. Torej nič več umazanega dela, slabo plačanih služb in izkoriščanja!
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jst sm pa kr nekaj poletij delala na pumpi - šipe pucala pa to (cel žur), pa na Stanovanjskem skladu lj. občin (čisti dolgčas), pa u Medexu sm na začetku srednje delala (tekoči trak, deklaracije, ...) pol se pa že počas neha pr men s takimi "mladostniškimi deli", od absolventa naprej pa delam skoz isto ............ zravn pa vsake tolk časa doma neki delam (mal extra dnarčka)....
Prvi neprebran prispevek • 330 prispevkov
• Stran 3 od 22
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov