Delala sm že...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
-na vrtnariji (plela rožice, presajala...) - to je bilo tudi najbolj fajn delo
-hostesa na vrtnarski razstavi
-redarka na nogometnih tekmah (vem, da se čudno sliši, ma sej meni se ni blo treba nč tepst )
-deljenje letakov (najbolj izi in najboljše plačano delo)
-pomoč v strežbi (v enem baru je blo full fajn, v enem full zateženo)
-mogoče sem še kej pozabla
-in poleti bom verjetno delala kot receptorka (že skori 100% zmenjeno)
-hostesa na vrtnarski razstavi
-redarka na nogometnih tekmah (vem, da se čudno sliši, ma sej meni se ni blo treba nč tepst )
-deljenje letakov (najbolj izi in najboljše plačano delo)
-pomoč v strežbi (v enem baru je blo full fajn, v enem full zateženo)
-mogoče sem še kej pozabla
-in poleti bom verjetno delala kot receptorka (že skori 100% zmenjeno)
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
- ročna dela
- delo k kuhinji (dom upokojencev)
- pomoč v trgovini
- mizarstvo
- črevarstvo
- fizična dela v usnjarni
- deljenje letakov
- tajnica
- vnašanje podatkov v comp
- klicni center
- delo k kuhinji (dom upokojencev)
- pomoč v trgovini
- mizarstvo
- črevarstvo
- fizična dela v usnjarni
- deljenje letakov
- tajnica
- vnašanje podatkov v comp
- klicni center
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
v tovarni v proizvodnji to in ono med počitnicami (ni blo tako težko delo.. bolj dolgočasno in kdaj tudi hrupno.pa še slabo plačano..... pa še če dobiš kakšno smotano šefico, da ti teži, da tebe oni plačujejo, ti pa zamudiš 5 min z malice, reče, da te povsod videva. Ja ženska ma privide.. res sranje.) .. delo ti lahko zelo otežijo oz. ti ga priskutijo sodelavci in podobno..
Enkrat smo morali čistit neko stekleno volno (en teden), da nas je cel dan vse srbelo (glava, roke, noge.. za popizdit). In si komaj čakal, da zaključiš in se stuširaš. Po možnosti si na začetku šihta 2 uri čistil tisto, potem pa naslednjih 6 ur, praskajoč se, delal nekaj bolj normalnega. Namesto, da bi na koncu čistil.. Ja, šefa boli k. zate, ane
In če si šefa prašal po kakšni zaščiti, je samo pobuljil češ kaj.. da je bilo človeku nerodno vprašat za čepke (hrup), rokavice.. Tam bi morali imeti še maske.. če bi mu to omenila, bi šele pogledal.. kot bi spregledal.
Če dobite v trgovini, pejte raje tam delat
Enkrat smo morali čistit neko stekleno volno (en teden), da nas je cel dan vse srbelo (glava, roke, noge.. za popizdit). In si komaj čakal, da zaključiš in se stuširaš. Po možnosti si na začetku šihta 2 uri čistil tisto, potem pa naslednjih 6 ur, praskajoč se, delal nekaj bolj normalnega. Namesto, da bi na koncu čistil.. Ja, šefa boli k. zate, ane
In če si šefa prašal po kakšni zaščiti, je samo pobuljil češ kaj.. da je bilo človeku nerodno vprašat za čepke (hrup), rokavice.. Tam bi morali imeti še maske.. če bi mu to omenila, bi šele pogledal.. kot bi spregledal.
Če dobite v trgovini, pejte raje tam delat
- darka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2005
- proizvodnja ( med počitnicami v srednji šoli )
- potem nekaj doma ( tiskanje, nalepkice,.itd.); to je blo tko za vmes
- 1 mesec v kuhinji v menzi ( pomivanje posode ); bedarija...
- na faksu pri enmu privatniku, administracija in te zadeve
- med absolventskemu stažu tudi administracija pri drugem privatniku sedaj pa občasno pomagam in iščem delo cca. 2 meseca redno
- potem nekaj doma ( tiskanje, nalepkice,.itd.); to je blo tko za vmes
- 1 mesec v kuhinji v menzi ( pomivanje posode ); bedarija...
- na faksu pri enmu privatniku, administracija in te zadeve
- med absolventskemu stažu tudi administracija pri drugem privatniku sedaj pa občasno pomagam in iščem delo cca. 2 meseca redno
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
hmm..
- začela sm s prodajo sladoleda v arboretumu na dnevih tulipanov..
- pol sm delala v slaščičarni za vikende..
- pol sm delala v banki v računovodstvu
- pa sm delala v V&V v komerciali
- pa v banki v vložišču
- v banki v tajništvu
- zdej sm pa že dve leti nalimana skor v enmu lokalu in sm za ene pol leta še zadovoljna.. pol bi biu pa že cajt iskat kej zaresnga in rednega.. predn še diplomo začnem pacat.. haajooooj...
Angie
- začela sm s prodajo sladoleda v arboretumu na dnevih tulipanov..
- pol sm delala v slaščičarni za vikende..
- pol sm delala v banki v računovodstvu
- pa sm delala v V&V v komerciali
- pa v banki v vložišču
- v banki v tajništvu
- zdej sm pa že dve leti nalimana skor v enmu lokalu in sm za ene pol leta še zadovoljna.. pol bi biu pa že cajt iskat kej zaresnga in rednega.. predn še diplomo začnem pacat.. haajooooj...
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hm, nimam še pretirane kilometrine, kar je bolj kot ne pogojeno z mojimi leti, ampak ni važno. Torej, do zdaj sem delala na zdravstveni recepciji v enem hotelu, domačem podjetju, v prihodnje pa še nameravam marsikje delati za zaslužek, da si bom lahko kaj denarja prihranila.
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
pucala pisarne, mesec dni
prodajala v trgovini z mobilno telefonijo, 1 leto
bla receptorka, 6 mesecev
trženje, 3,5 leta
kompenzacije 1 mesec? al 2? tm nek..
pomoč uporabnikom-klicni center 1 leto
vodja projektov (lol...ker title.. še zdej mi gre na smeh k se spomnm vizitke), pol leta
delo na študentskem servisu, pol leta
najbolš od tega mi je blo delat v klicnmu centru-pomoč uporabnikom. miliiiinaaaaaa
bla sm kr pridna.. sm še zdej
prodajala v trgovini z mobilno telefonijo, 1 leto
bla receptorka, 6 mesecev
trženje, 3,5 leta
kompenzacije 1 mesec? al 2? tm nek..
pomoč uporabnikom-klicni center 1 leto
vodja projektov (lol...ker title.. še zdej mi gre na smeh k se spomnm vizitke), pol leta
delo na študentskem servisu, pol leta
najbolš od tega mi je blo delat v klicnmu centru-pomoč uporabnikom. miliiiinaaaaaa
bla sm kr pridna.. sm še zdej
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Njprej prva tri leta med počitnicami-delo v proizvodni(sestavlal sm avtomatske varovalke, pregledvala rorčke in rezala cevi)
Nasledne leto-delo v lokalu(strežba)
Letos: sm aktivna iskalka dela (in še nč pamenta nism našla)
Nasledne leto-delo v lokalu(strežba)
Letos: sm aktivna iskalka dela (in še nč pamenta nism našla)
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz mam bl mau izkušenj, delala pa sem v tovarni, kjer delajo varovalke (seveda na normo), kar je bedn pa še mau zaslužiš. Pol sm delala v Mercatorju, slabo plačan, pa za vse te ponucajo. Delala sm tud neke ankete, fajn je blo, da si sam izbral s kom boš delu, le da izpolnjujejo pogoje. Tak da kr kul no.
To je to...
To je to...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov