Delala sm že...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_Violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Hm, jst sm pa delala (in še vedno delam) preko študenca in sicer prevajam. To je pa vse, kar sem do sedaj poskusila
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
-pakiranje artiklov
-aranžiranje(zdržala 2dni )
-pisarniška dela(fotokopiranje; arhiviranje; sortiranje papirjev)
-čiščenje & barvanje(ta je bla hecna)
-anketiranje/obdelava podatkov/"vnos podatkov v rač."
-promocije/hostesa
-garderoberka
-aja, a se zasebne inštrukcije osnovnošolca šteje?
-aranžiranje(zdržala 2dni )
-pisarniška dela(fotokopiranje; arhiviranje; sortiranje papirjev)
-čiščenje & barvanje(ta je bla hecna)
-anketiranje/obdelava podatkov/"vnos podatkov v rač."
-promocije/hostesa
-garderoberka
-aja, a se zasebne inštrukcije osnovnošolca šteje?
- mmmayamm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
hm ja
delala sem že kot
-hostesa
-tajnica
-anketiranje
-strežba
-blagajna
-sobarica
aja pa še vedno delam kot
-inštruktorica za matematiko,logiko in računalništvo
in sem se prijavila za
-stevardeso
delala sem že kot
-hostesa
-tajnica
-anketiranje
-strežba
-blagajna
-sobarica
aja pa še vedno delam kot
-inštruktorica za matematiko,logiko in računalništvo
in sem se prijavila za
-stevardeso
Zadnjič spremenil mmmayamm, dne 05. Nov. 2007 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
KLEMY - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 12. 2005
- Kraj: ljubljana
Moja kariera dela prek servisa je tudi že kar dolga in pestra, delala sem:
- telefonske ankete
(never again, moriš folku po telefonu da ti odgovarjajo na idiotska vprašanja, včasih clo sam ne štekaš, kaj folk sploh sprašuješ, eni te pošiljajo v xyz, sred ankete dol mečejo in jih morš pol clo nazaj klicat, da ti lahko še enkrat dol vržejo in te pošljejo v xyz, v glavnem, obup)
- pobiranje terminov za obisk zastopnika firme strankam
(spet obup, moriš ljudem po telefonu, kdaj majo cajt, da pride zastopnik do njih, pa še model nas je nategnu in nam ni plaču)
-sestavljala neke mini kovinske reči za eno mašino
(šlo ful cjta, polomla vse nohte)
- delo na ekspeditu Pošte Slovenije
(vse od kuvertiranja, foliranja reklam, zlaganja in prelaganja kupov reklam, štetja pošiljk- to je še od vsega najbolj butasto, za neko statistiko sem celo noč ždela tam in štela, kok pisem je en poštar v tistem cjtu zložil v predalčke določenega rajona...dougcjt za crknt )
-prodajala neke orientalske proizvode v trgovini
(sj delo je blo kul, sam je bla firma v kurcu, šef je na delovnem mestu varal svojo ženo na konc so pa še propadli in sem komej dobila svoj denar )
-prodajala čevlje
(čist kul delo, ampak se človek naveliča dve leti eno in isto prodajat, gledat ene in iste face in poslušat ene in iste jamrarije, kakšen škrtec je šef, k noče plače dvignit )
-zdej pa delam v administraciji in zaenkrat mi je še vse kul
- telefonske ankete
(never again, moriš folku po telefonu da ti odgovarjajo na idiotska vprašanja, včasih clo sam ne štekaš, kaj folk sploh sprašuješ, eni te pošiljajo v xyz, sred ankete dol mečejo in jih morš pol clo nazaj klicat, da ti lahko še enkrat dol vržejo in te pošljejo v xyz, v glavnem, obup)
- pobiranje terminov za obisk zastopnika firme strankam
(spet obup, moriš ljudem po telefonu, kdaj majo cajt, da pride zastopnik do njih, pa še model nas je nategnu in nam ni plaču)
-sestavljala neke mini kovinske reči za eno mašino
(šlo ful cjta, polomla vse nohte)
- delo na ekspeditu Pošte Slovenije
(vse od kuvertiranja, foliranja reklam, zlaganja in prelaganja kupov reklam, štetja pošiljk- to je še od vsega najbolj butasto, za neko statistiko sem celo noč ždela tam in štela, kok pisem je en poštar v tistem cjtu zložil v predalčke določenega rajona...dougcjt za crknt )
-prodajala neke orientalske proizvode v trgovini
(sj delo je blo kul, sam je bla firma v kurcu, šef je na delovnem mestu varal svojo ženo na konc so pa še propadli in sem komej dobila svoj denar )
-prodajala čevlje
(čist kul delo, ampak se človek naveliča dve leti eno in isto prodajat, gledat ene in iste face in poslušat ene in iste jamrarije, kakšen škrtec je šef, k noče plače dvignit )
-zdej pa delam v administraciji in zaenkrat mi je še vse kul
Zadnjič spremenil KLEMY, dne 29. Nov. 2007 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
-
awSome - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Kraški svet
Svojo študentsko "kariero" sem začela v Cimosu v proizvodnji, kjer je blo kr luštno glede na to da sm mela same fajn sodelavce, zdaj sem pa že 4 leta v računovodskem servisu... same ženske = dolgčas...nič posebnega torej.
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
delala sm že na glauni pošti u Lj (vam povem da je tam največji doučas na svetu: poleg tega da maš use roke od barve k tiste letake prenašaš še smrdi po papirju in mau je plačan)...
zdj sm pa ful zadovolna z delom u šlaščičarni. delam u izmeni s katero se ful dobr štekamo. ko prideš domou pa še dišiš po torticah in pecivu + navadš se delat kremšnite torte...k u praulici
zdj sm pa ful zadovolna z delom u šlaščičarni. delam u izmeni s katero se ful dobr štekamo. ko prideš domou pa še dišiš po torticah in pecivu + navadš se delat kremšnite torte...k u praulici
Love yourself. Be fatal.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Uh jez sm tudi marsikej delala:
- največ časa po gostilnah (u ful gostilnah+ po šotorih )
- potem sm delala na pošti
- pa deklariranje poleti
- potem neka enodnevna dela
- inštrukcije
- zdej pa učim na tečajih
- največ časa po gostilnah (u ful gostilnah+ po šotorih )
- potem sm delala na pošti
- pa deklariranje poleti
- potem neka enodnevna dela
- inštrukcije
- zdej pa učim na tečajih
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
U srednji šoli sm med poletjem delala u proizvodnji - in zarad tega cenim (težko in jeb***) delo mojih staršev za minimalno plačo!
Sicer sm pa prakse delala al u hotelu, al u potovalni agenciji...in točno to sem vzljubila in v tem poslu tudi ostala...in sem danes zaposlena v eno od vodilnih potovalnih agencij v Slo...and I love it!
Sicer sm pa prakse delala al u hotelu, al u potovalni agenciji...in točno to sem vzljubila in v tem poslu tudi ostala...in sem danes zaposlena v eno od vodilnih potovalnih agencij v Slo...and I love it!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov