Delala sm že...

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
**Smile**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a **Smile** » 31. Jul. 2007 12:38

sedaj delam kot kelnarca preko študenta ja, mi je fajn, ker so me lepo sprejeli, me je imela modelka čas naučit, mi razložt stvari, fajn mi je delat tam, lansko leto pa sem delala v trgovini z živili, ker sem morala delati sendviče in se mi je salama zagnusla, pa še modelka mi je prvi dan naložla tolko dela, js pa pojma nism mela ka kaj pomeni, tko da tja se ne vrnem nikol več, tud v trgovino tja, da bi kaj kupila ne grem
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 31. Jul. 2007 14:04

2 poletji sem pomivala posodo
pa kot hostesa sem delala
pa ankete sem pobirala
pa kelnarla sem že na enmu koncertu
pa performanse sem pomagala postavljat
pa v trgovini s cotami sem delala
pa statirala sem
pa v vrtcu sem bla pomočnica vzgojteljice....

...svašta je tega, najboljše so mi pa kratkotrajne slubžbe, kjer na hitro dosti zaslužiš. nobena služba mi ni bla dovolj zanimiva da bi se mi dalo delat več kot tri tedne. najboljše je blo statirat v filmu, kjer sem celo popoldne pila kavo z eno frendico in bla še plačana za to.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 31. Jul. 2007 16:58

- tri dni kelnarla brez plačila, ko sm rekla če prnesem napotnico so bli kr tih in me niso poklical več.. sej so bli itak gnili :P
- en teden na banki, kuvertirala sem bančne izpiske
- zdej pa delam v skladišču, deklariram.. (že lansko leto sem, pa letos tudi).. kr uredu, plača je kul, pa sodelavke tud več ali manj :roll:

nimam lih bogate kariere :D
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 31. Jul. 2007 21:49

- deljenje letakov,
- promocije/degustacije,
- v trgovinah z modnimi oblacili,
- delo v kinu,
- razna novinarska dela,
- delo na podrocju anketiranja,
- delo na podrocju telefonske prodaje,
- ^^ obup in nikoli več ti dve deli..
- delo v pisarni,
- polnjenje polic..

ah ja vsako delo je koristno - za naš račun :D
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 31. Jul. 2007 22:52

Jaz pa imam očitno več uspeha v voditeljsko-novinarskih vodah (vodenje oddaje, snemanje novinarskih prispevkov, "vnašanje" glasbe v računalniški program); kelnarija se me je držala samo 2 x po 1 dan, potem sem nad tem obupala (zdaj ugotavljam, da mogoče veselica res ni bila pravi kraj :?, in bi mi delo v lokalo bolje uspevalo).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
*rose*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: on the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *rose* » 01. Avg. 2007 8:12

Jaz sem delala v administraciji (računovodski servis), sedaj pa delam v trgovini z oblačili.
    There are 3 things in life every girl needs:
    LOVE – to make her weak,
    ALCOHOL – to make her strong and
    BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 03. Avg. 2007 16:59

Delalam v kovinski industriji, kjer delajo dele za avtomobile. To je tudi edino podjetje v katerem sem delala, ker se vedno vračam tam. (so me vzeli za svojo) :)

V podjetju delajo sami moški(razen v pisarnah), ki so full prijazni in ustrežljivi. Mislim, da bi boljši kolektiv težko našla! :D
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 06. Avg. 2007 9:47

- Medis
-InterŠpar Vič
-Nama

trenutno pa MNZ :P
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 08. Avg. 2007 19:44

Js sm do zdej delala na igrišču za golf, u šanku, u računovodstvu, na recepciji, kot hostesa, animatorka. Kar češ :razz:
Uporabniški avatar
mooyca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2007
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a mooyca_ » 08. Avg. 2007 21:01

1 leto sm delila letake na mejnem prehodu..
zdej pa že 3.leto delam u vrtcu(pomočnik vzgojitelja) pa mi je full mega :cool: :cool:
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 10. Avg. 2007 8:50

urszika napisal/-a:- tri dni kelnarla brez plačila, ko sm rekla če prnesem napotnico so bli kr tih in me niso poklical več.

enako :roll: s tem da jaz nisem niti začela delat prav...ko sem rekla za napotnico pa so bli tiho nisem več šla nazaj
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Avg. 2007 11:03

***Ally*** napisal/-a:
urszika napisal/-a:- tri dni kelnarla brez plačila, ko sm rekla če prnesem napotnico so bli kr tih in me niso poklical več.

enako :roll: s tem da jaz nisem niti začela delat prav...ko sem rekla za napotnico pa so bli tiho nisem več šla nazaj

vidim da nas ni malo :roll:
men se je pa zgodil to, da sm pršla delat in so mi 4 dni vlekli uvajanje v lokalu, med drugim sem to delo obvladala.in mi je že na začetku reku da uvajanje ni plačano, pa sm valdamislna da je to en dan in se bom že žrtvovala..na koncu je pa sploh skos nategval da bodo jutri povedal če me bodo vzeli, ap spet jutri, dokler jih nism zajebala in nism delat pršla ta pet dan, budale ene :roll: pa sm pol čez enki časa zvedla da se je dvema isto zgodil in sm klicala na šs da mu umaknejo oglas in od takrat naprej nism več vidla oglasa...preveč si dovoljo kurci eni :evil:

drgač sm pa delala že:
-v proizvodnji avtodelov Iskra (ajoooooj, nkol več..tužno delo, brezvezno delo, plačan pa vseskp nč)
-hotelska restavracija v sred turistične sezone (tud nikol več,šef abnormalno ruknjen v glavo, sedu in vsemskupi ukazval, polirala stokil pribora vsazga posebej, haloooo)
-v lokalčku na letališču v bovcu pomagala sestrični (fl fajn, sam pol so lastnika zamenjal)
-stregla v treh lokalih (nkol več, strežba fuj!)
-anketirala
-se dogovrajala za termine za zavarovalnice, vzajemne sklade (nikol več, preveč moriš folku)
-bencinska črpalka (kr kul delo, če odštejemo bedast način dela s strani petrola)
-par dni (potem sem rajš petrol zbrala) bla admin na ona on.com in uregnca.com
-anbketiranje po šolah za eno založbo (ful fajn delo, ful fajn kolektiv, ampak je blo delo kratkotrajno, ker so ble pol počitnce)

to mislm da je vse.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 10. Avg. 2007 15:05

v proizvodnji, cvetličarni, sedaj pa pri koegici zlagam ogrmone paprije na A4 :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
pikapolonica444
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikapolonica444 » 22. Avg. 2007 16:37

delala sm že ful velik stvari, vsepovsod... u bistvu od oš skoz delam kj prek šs.
delala sm v new yorker-ju, h&m-u, v raznih industrijah (tovarnah), u kafičih, na bencinskih, pazla sm otroke...
nikol več ne bi delala v H&M-u (celje) al pa v tovarni za tekočim trakom! ni šans!
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 22. Avg. 2007 17:03

^^ OT: zakaj pa ne bi delala v H&M v celju? res me zanima... :?
Use your head and follow your heart.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov