Delala sm že...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
sedaj delam kot kelnarca preko študenta ja, mi je fajn, ker so me lepo sprejeli, me je imela modelka čas naučit, mi razložt stvari, fajn mi je delat tam, lansko leto pa sem delala v trgovini z živili, ker sem morala delati sendviče in se mi je salama zagnusla, pa še modelka mi je prvi dan naložla tolko dela, js pa pojma nism mela ka kaj pomeni, tko da tja se ne vrnem nikol več, tud v trgovino tja, da bi kaj kupila ne grem
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
2 poletji sem pomivala posodo
pa kot hostesa sem delala
pa ankete sem pobirala
pa kelnarla sem že na enmu koncertu
pa performanse sem pomagala postavljat
pa v trgovini s cotami sem delala
pa statirala sem
pa v vrtcu sem bla pomočnica vzgojteljice....
...svašta je tega, najboljše so mi pa kratkotrajne slubžbe, kjer na hitro dosti zaslužiš. nobena služba mi ni bla dovolj zanimiva da bi se mi dalo delat več kot tri tedne. najboljše je blo statirat v filmu, kjer sem celo popoldne pila kavo z eno frendico in bla še plačana za to.
pa kot hostesa sem delala
pa ankete sem pobirala
pa kelnarla sem že na enmu koncertu
pa performanse sem pomagala postavljat
pa v trgovini s cotami sem delala
pa statirala sem
pa v vrtcu sem bla pomočnica vzgojteljice....
...svašta je tega, najboljše so mi pa kratkotrajne slubžbe, kjer na hitro dosti zaslužiš. nobena služba mi ni bla dovolj zanimiva da bi se mi dalo delat več kot tri tedne. najboljše je blo statirat v filmu, kjer sem celo popoldne pila kavo z eno frendico in bla še plačana za to.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
- tri dni kelnarla brez plačila, ko sm rekla če prnesem napotnico so bli kr tih in me niso poklical več.. sej so bli itak gnili
- en teden na banki, kuvertirala sem bančne izpiske
- zdej pa delam v skladišču, deklariram.. (že lansko leto sem, pa letos tudi).. kr uredu, plača je kul, pa sodelavke tud več ali manj
nimam lih bogate kariere
- en teden na banki, kuvertirala sem bančne izpiske
- zdej pa delam v skladišču, deklariram.. (že lansko leto sem, pa letos tudi).. kr uredu, plača je kul, pa sodelavke tud več ali manj
nimam lih bogate kariere
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
- deljenje letakov,
- promocije/degustacije,
- v trgovinah z modnimi oblacili,
- delo v kinu,
- razna novinarska dela,
- delo na podrocju anketiranja,
- delo na podrocju telefonske prodaje,
- ^^ obup in nikoli več ti dve deli..
- delo v pisarni,
- polnjenje polic..
ah ja vsako delo je koristno - za naš račun
- promocije/degustacije,
- v trgovinah z modnimi oblacili,
- delo v kinu,
- razna novinarska dela,
- delo na podrocju anketiranja,
- delo na podrocju telefonske prodaje,
- ^^ obup in nikoli več ti dve deli..
- delo v pisarni,
- polnjenje polic..
ah ja vsako delo je koristno - za naš račun
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz pa imam očitno več uspeha v voditeljsko-novinarskih vodah (vodenje oddaje, snemanje novinarskih prispevkov, "vnašanje" glasbe v računalniški program); kelnarija se me je držala samo 2 x po 1 dan, potem sem nad tem obupala (zdaj ugotavljam, da mogoče veselica res ni bila pravi kraj , in bi mi delo v lokalo bolje uspevalo).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*rose* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: on the rainbow
Jaz sem delala v administraciji (računovodski servis), sedaj pa delam v trgovini z oblačili.
- There are 3 things in life every girl needs:
LOVE – to make her weak,
ALCOHOL – to make her strong and
BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Delalam v kovinski industriji, kjer delajo dele za avtomobile. To je tudi edino podjetje v katerem sem delala, ker se vedno vračam tam. (so me vzeli za svojo)
V podjetju delajo sami moški(razen v pisarnah), ki so full prijazni in ustrežljivi. Mislim, da bi boljši kolektiv težko našla!
V podjetju delajo sami moški(razen v pisarnah), ki so full prijazni in ustrežljivi. Mislim, da bi boljši kolektiv težko našla!
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
- Medis
-InterŠpar Vič
-Nama
trenutno pa MNZ
-InterŠpar Vič
-Nama
trenutno pa MNZ
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
urszika napisal/-a:- tri dni kelnarla brez plačila, ko sm rekla če prnesem napotnico so bli kr tih in me niso poklical več.
enako s tem da jaz nisem niti začela delat prav...ko sem rekla za napotnico pa so bli tiho nisem več šla nazaj
Houd de wereld tegen
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
***Ally*** napisal/-a:urszika napisal/-a:- tri dni kelnarla brez plačila, ko sm rekla če prnesem napotnico so bli kr tih in me niso poklical več.
enako s tem da jaz nisem niti začela delat prav...ko sem rekla za napotnico pa so bli tiho nisem več šla nazaj
vidim da nas ni malo
men se je pa zgodil to, da sm pršla delat in so mi 4 dni vlekli uvajanje v lokalu, med drugim sem to delo obvladala.in mi je že na začetku reku da uvajanje ni plačano, pa sm valdamislna da je to en dan in se bom že žrtvovala..na koncu je pa sploh skos nategval da bodo jutri povedal če me bodo vzeli, ap spet jutri, dokler jih nism zajebala in nism delat pršla ta pet dan, budale ene pa sm pol čez enki časa zvedla da se je dvema isto zgodil in sm klicala na šs da mu umaknejo oglas in od takrat naprej nism več vidla oglasa...preveč si dovoljo kurci eni
drgač sm pa delala že:
-v proizvodnji avtodelov Iskra (ajoooooj, nkol več..tužno delo, brezvezno delo, plačan pa vseskp nč)
-hotelska restavracija v sred turistične sezone (tud nikol več,šef abnormalno ruknjen v glavo, sedu in vsemskupi ukazval, polirala stokil pribora vsazga posebej, haloooo)
-v lokalčku na letališču v bovcu pomagala sestrični (fl fajn, sam pol so lastnika zamenjal)
-stregla v treh lokalih (nkol več, strežba fuj!)
-anketirala
-se dogovrajala za termine za zavarovalnice, vzajemne sklade (nikol več, preveč moriš folku)
-bencinska črpalka (kr kul delo, če odštejemo bedast način dela s strani petrola)
-par dni (potem sem rajš petrol zbrala) bla admin na ona on.com in uregnca.com
-anbketiranje po šolah za eno založbo (ful fajn delo, ful fajn kolektiv, ampak je blo delo kratkotrajno, ker so ble pol počitnce)
to mislm da je vse.
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
delala sm že ful velik stvari, vsepovsod... u bistvu od oš skoz delam kj prek šs.
delala sm v new yorker-ju, h&m-u, v raznih industrijah (tovarnah), u kafičih, na bencinskih, pazla sm otroke...
nikol več ne bi delala v H&M-u (celje) al pa v tovarni za tekočim trakom! ni šans!
delala sm v new yorker-ju, h&m-u, v raznih industrijah (tovarnah), u kafičih, na bencinskih, pazla sm otroke...
nikol več ne bi delala v H&M-u (celje) al pa v tovarni za tekočim trakom! ni šans!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov