cene bonov

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 05. Jan. 2009 18:38

na 24ur.com so podrobnejši podatki o dvigu cene za bone..

Mene je danes tole na rit vrglo ... Boni so zame postali občutno predragi. Vsaj za to, kar nam ponujajo.

Po novem bom zagotovo kuhala samo še doma. Za 3,5 do 4€, si lahko kupim kosilo pa pol. Malce iznajdljivosti pa bo.

Boni, adijo!
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 05. Jan. 2009 18:48

Tud v MB so se podrazli boni in precej je novih ponudnikov oz. tudi nekaj povratnikov, ki zdaj nekaj casa niso imeli. Ne vem pa tocno, kolko so kaj podrazitve, ampak je bil prej najdrazji bon 2,15 €, zdaj pa menda okrog 3,50 €, ampak ni natancnih podatkov se na njihovih straneh.
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 12. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a KLEMY » 05. Jan. 2009 19:51

No, jaz že en čas nisem kupila bonov, ker enostavno nimam več volje, ne časa hodit ven jest, ampak tole je pa tud zame šok.
Boni nej bi pomagal študentom da bi lažje živeli, postali so pa samo še en način da gostilne služijo denar...kr poglejte kolk lokalov je poleti praznih ali celo zaprtih, ko ni študentov v Ljubljani...pol grejo pa še podražit bon...odnos do študentov majo pa itak v kar dost lokalih tak, ko da si klošar, ki je prišel na kredo jest...
Mislim, da je zadnji cajt da se študenti nehamo pustit zajebavat... :twisted:
Za 4 eure si jst sama doma čist spodobno kosilo skuham..pa še kakšne prebavne motnje si prišparam...pa nben me zviška ne gleda, k povem, da bi jedla...na bon...in ni mi treba pol ure čakat da dobim svoj dunajc...pa še v frišnem olju ga ocvrem :D
..me zanima, kdo bo pol klošar, če študenti nehamo na bone jest :twisted:
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 05. Jan. 2009 19:56

Očitno bo sedaj prodaja bonov padla...posledično bodo restavracije občutno občutile upad prometa in bodo imele nemajhne probleme zaradi tega. In bodo potem jokale in šle v maloro in bodo vsi govorili evo recesija se je razširila še na restavracije, ker noben več ne je tam...ljudje nimajo denarja :lach:

Meni je bilo super, ko ni bilo bonov v mehiški in sem vedno imel plac in so se tudi lepo obnašali do mene in me stregli od spredaj in zadaj...odkar so tam boni natakarji garajo in ljudje se vrstijo kot po tekočem traku...in mene v resnici ravno zaradi tega ni več tja. :)
Zadnjič spremenil ryu10kyu, dne 05. Jan. 2009 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 05. Jan. 2009 19:56

Tole o gledanju zviška, ko poveš, da boš jedel na bone, pa je res že prav neumno. Zadnje leto sploh ni lokala/natakarja, ki ne bi z že čim nakazal, da ne mara študentskih ust. Prav sramoto. In potem tiste osiromašene porcije in 'je zmanjkalo solate, pardon'. Fak of!
Uporabniški avatar
andrejav88
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejav88 » 05. Jan. 2009 20:08

Jaz sicer zelo malo jem na bone, vednar me je vseeno šokirano to povišanje cen bonov. Tako da res zdaj pa sploh ne bom več jedla na bone.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 05. Jan. 2009 20:54

Waaaw... v MB smo dobili kr dost novih ponudnikov...kok fajn.
Najdražji bon je 4,27€ v Romantiki :eek: Tja ne grem niti pod razno..podn od podna..umazano vse...bljak..

Najcenejši bon je 0,10€ za Take Away...skor me je na rit vrglo, ko sm vidla ceno...hahahah.

Hađija ma na bone...kak kul...čevapi..njaaaam
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 05. Jan. 2009 21:44

buubbika napisal/-a:
punkie_ napisal/-a:dobro no, tako hrano k jo u Cantini ješ lih ne moreš povsod ane. to so pač take specifične restavracije, tudi DaBuda je šla mislim da skoraj za cel evro gor. ne moreš primerjat različnih vrst hrane.

Men še vseeno ta hrana ni nek oh in sploh. Sladice sm jedla enake in tud boljše drugod, juha kot juha, tud v Šanghaju majo podobne (2,49€), kar je pa spešl je pa enčilada na 101 način ter une omake. Pa še fast food je vse (priloga pomfri, ocvrta enčilada,..). Bejži bejži.

Ja, densy, mene je Slast prav razočaral! :D

nisem nikjer rekla da je ta hrana oh in sploh. odvisno od okusa, nekdo ma najrajš tortilje, nekdo pa golaž. cantina pa dabuda sta ble itak že prej dragi in je razlika med njima in med eno navadno menzo. tudi se mi ne zdita ne vem kako študentski restavraciji, lahko smo veseli da sta sploh na bone, ker drugače je kosilo v dabudi 9€.

ni mi pa jasno zakaj taka razlika ogromna med mb pa lj.. ko da imamo študentje v lj več dnarja al kako

bah bedarija use skupi, se mi zdi, da bojo res ukinili bone. za 4€ si jaz kupim testenine za 3 tedne za jest.
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 05. Jan. 2009 21:51

Pri nas na Primorskem so se podražali nekje od 20-90 centov na bon, ne vsi, so pa dodatni ponudniki. Jaz sem jih nekaj nakupila pred novim letom, potem pa bo treba več odštet. :roll:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Jan. 2009 21:58

ja poglejte, eni ocitno ne vete kako funkcionira ta subvencija. drzava pac k vsakemu obroku prilozi tocno dolocek znesek subvencije - okrog 2,5 € ne vem na pamet cifre. to se pac odsteje od vrednosti obroka (razliko placas za bon)

v ljubljani so pac gostinske storitve drazje! tam bos dala vec tut ce ne jes na bon, prav tako je malo drazja kava, in pac use ostalo, logicno da so tut boni
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 05. Jan. 2009 21:58

Paket pašte = 500g = 15 kosil? :D

Sicer pa ja, totalno bedno... Lahko bi vsaj obvestili prej. Pa mislim, da Pingvin dostave ni več? Pa tok so meli dobre solate :(
Sicer pa niti ne jem dosti na bone, se je pa od mojih "standarnih" podražila samo Laterna...zdej je že skorej 4€, kar je čist too much, glede na to, da dobiš sam pico, vse ostalo je pa za doplačat. No ja, pač ne bomo šli več tja. :wink:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 05. Jan. 2009 22:07

največjo neumnost je pa parma nardila. kdo bo za eno tinci vinci malo piciko plaču 2,97euro??? mislim iz 1,57euro na 2,97euro. brihtni, res brihtni! sej bojo pa vidl kak jim bo promet zej padu. me ne vidijo več tam! tista solatka, 3dc soka pa tud ni vredna 3eure. :<
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Jan. 2009 22:11

tut ponudbo so spremenili tako da lahko da zdaj dobis kaj vec
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 05. Jan. 2009 22:11

ahaha sam res za tisto minipico 3 evre. kr majo jo nej :D
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Blossom » 05. Jan. 2009 22:26

najprej nam štipendije znižajo, zdaj pa že bone podražijo....jao :?

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov