Cene bivališč za študente

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

buffy-ann napisal/-a:tinna19, so eni študentski dobesedno poleg pedagoške. Sam ne vem, al so točno na Gosposvetski ali na Koroški cesti. So pa v glavnem blizu faksa, od znotraj pa tud kr no... Se mi zdi da so ok.

Sem že dobila stanovanje - v hiši za študente! nad pedagoško - Žnidaričeva! V glavnem full lepo, vse novo, z netom v sobi, tv...za 30 tisoč!

še je nekaj sob prostih (dvoposteljne), če koga zanima!!!
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Super da si dobla! Saj pol sem vidla da sem malo prepozno napisala... V glavnem, sam da je ok. :lol:
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

buffy - ann:

daj mi nekaj povej!! na PEF je dol spodaj restavracija? na bone? a te bone kupimo na študentu ali kje?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Ja, spodaj pod Pedagoško fakulteto, v isti stavbi, je restavracija Akademija. Bone zanjo prodajajo blizu faksa, na Gosposvetski, med Trustom in Noč in dan. Saj boš našla. Ni pa glih tisto študentski servis, ampak sam bone prodajajo. Bone lahko kupiš tud na Študentskih, sam ti so v mestu, v centru. Tu pa je najbliže faksu.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

A ne prodajajo bonov več na Kardeljevi ploščadi?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

ne, midve to za Maribor mislima.:)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aja, sploh nism pomislila, ker sm vidla Gosposvetska..pa mi je bilo avtomatično da je to Ljubljana. :oops:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

lubenica napisal/-a:
Tiavanna napisal/-a:Joj, midva sva našla tako super stanovanje. Enosobno za 60.000 SIT na mesec (stroški so že vključeni). Stanovanje je ful lepo, je v eni hiši kjer živi še par študentov, mirna soseska, lokacija je ugodna tudi glede faksov...Ful sem vesela. :)

kje je to stanovanje, je še kaj placa?zase pa za fanta sprašujem al pa sam zase, bom tipa brcnla če je treba :D :D

Na Dolgem mostu je. Se bova pa midva v kratkem izselila tko da če te zanima ti lahko pol sporočim...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tiavanna, kako to?
Sem mislila, da sta našla to stanovanje za študij... sta potem dobila kaj boljšega ali kako? :)
adelina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj za par let...

Neprebrana objava Napisal/-a adelina »

oj!

če išče kdo v centru lj (blizu kc, idealno za bodoče "dohtarje" - 3 min do faksa) stanovanje...3-je so že notr, v manjši sobi sta 2 dekleti (moji dobri prijateljici), v večji pa en fant (tudi moj kolega) - ta bi rabil cimro oz. cimra. stanovanje je v bloku (je lift :D ), opremljeno, ni dostopa do neta (še ne, da se zrihtat, prav tako je možno prik. tv - ampak ob dobri družbi tako ali tako ni potrebe po tem :D), stroški so 100 evrov + stroški (približno 7.000 sit, več je bilo samo en mesec)...

tam se živela pol leta, in se imela super...pa še cena je bila zelo primerna - prej sem za isto ceno živela nekje v črnučah in...razmere so bile tam enostavno obupne! tu pa: :D !

če koga zanima kaj več, me kontaktirajte na ZS :) !

aja, pogoja sta: nekadilka oz. nekadilec in bolj mirna narava (ne da se prirejati nekih žurk, ker upokojenci v bloku takoj kličejo policijo - že ob 22.00); drugače pa so obiski dovoljeni, itak se pa to dogovarjate sostanovalci med seboj:)

p.s.: saj tole ne sodi med male oglase ne :) ?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, sej je blo za študij...Ampak.
1. So nas nalagali, da je avtobusna čez cesto...je pa dobrih 15 minut pešačenja do tja. Kar samo po sebi sicer nebi blo problematično, ampak je ful gnila pot, kjer bo pozimi vse zasneženo, ne bo se dalo it s kolesom, pa dvojne železniške tire moraš prečkat... :?
2. Prejšnji stanovalci so trdili, da bo stanovanje opremljeno in da bodo pustili vse noter...in pol so kar en dan pršli in nesli VSE, tko da je noter sam še par kosov pohištva
3. Stanovanje je nenormalno vlažno (zadnjič ko sva spala gor je bil še dež in je blo res grozljivo)
4. Lastnik hoče zvišat najemnino

Predvsem je problem oddaljenost oziroma to, da je ful odročno. Zaenkrat sicer nisva še nič našla, ampak iščeva kakšno stanovanje, ki bi blo malo bliže faksoma (imava oba faks na Viču)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Joj, škoda..ali pa tudi ne - boljše, da spokata, res.

Tole bi te zanimalo, sm že pred dnem ali dvema prilepila, sam nič ne vem, edino, kar piše.

Mimi_M napisal/-a:Če si katera še išče bivališče, je tu en oglas z Bolhe, mislim, da čist frišn:

http://www.bolha.com/oglas1840007
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sem vidla ta oglas, ampak ne pride v poštev...Ker midva iščeva prav na Viču. Sej se ne tok mudi. Dokler ne bo snega ne bo neke panike. ;) Gledava za oglase, ampak zdej lih vsi iščejo stanovanja in grejo vse sprejemljive ponudbe takoj...tko bova pač še malo počakala, da se vsi dajo po stanovanjih in pol se bo že kej našlo. :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, imaš prav. Enkrat septembra imajo tudi na valu 202 eno akcijo, študentsko posredovalnico sob, kjer se najdejo tako tisti, ki iščejo kotmtisti, ki oddajajo sobe.
Malo spremljaj... :wink:
Uporabniški avatar
moj_zlobni_jaz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a moj_zlobni_jaz »

jaz pa mam sobico v studentu :P pa je cist ql..pa se z mojim lubijem sva lahk skupi not..hihi :D :P sam zdaj sva dala prosnjo za une samske sobe...je na isti lokaciji, ko najin zdajsnji student, sam cez dvorisce :D tam je pa soba ko eno pravo majhno stanovanje...majhna kuhinja/jedilnica, kopalnica, pa 2 sobici...to bi blo super, ker se potem lahko oba doma uciva, drugace mora en od naju v kniznico hodit..in ponavadi sem to jaz :D ..upajmo, da bo :)
drugace pa za vse ,ki iscete stanovanje, sem zadnjic zasledila eno stran, kjer je tud ful oglasov gor: [/url] www.kamrica.net [url]
good luck
Odgovori