Cene bivališč za študente

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Mene pa zanima kolko vas mora najemnino za stanovanje plačevat tudi čez poletje? (predvsem za Ljubljano me zanima) In če plačujete - a plačujete enako ceno kot čez leto al se zmenite za kej bolj poceni?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Hm, zanimivo, mene tud zanima.

Jaz sem imela tako srečo, da sem ravno junija bila sprejeta v študenta in se je lih lepo izšlo.
No, čeprav tudi dom plačuješ poleti enako, kot čez šolsko leto.

Pri meni v ceni niti ni bilo neke bistvene razlike . za dvoposteljno sobo s souporabo kopalnice in kuhinje lastnice sem plačevala 17k,
apartmajčka v študentu pa 12k. :P
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ja, pri meni je tako, da moram ves čas enako plačevat, pa če sem kaj gor al pa ne. Imam vsaj izgovor, da grem gor in izvedem kak napad na trgovine. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
pikozza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikozza »

Hoj..zanima me ce kdo isce cimro od oktobra dalje na obali..natancneje v kopru..cau
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Joj, midva sva našla tako super stanovanje. Enosobno za 60.000 SIT na mesec (stroški so že vključeni). Stanovanje je ful lepo, je v eni hiši kjer živi še par študentov, mirna soseska, lokacija je ugodna tudi glede faksov...Ful sem vesela. :)
PuZa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..

Neprebrana objava Napisal/-a PuZa »

Mene tut zanima, če kdo išče cimro na Obali...Portorož?
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
PuZa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..

Neprebrana objava Napisal/-a PuZa »

nobody???? :( hmmm a ve usej kdo za kako fajno stanovanje u Portorožu???
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

trapa napisal/-a:Živela sem v Garsonjeri za Bežigradom in plačevala 35 samo najemnine (20 so bli še stroški).
V Zalogu sem v hiši za sobo plačevala 20 jurjev sv stroški vred (pa še mega cimre in krasno stanodajalko sem mela).
Potem sem živela v Prulah, čisto zraven centra, v garsonjeri: plačevala 20 jurjev najemnine + 10 stroškov.
Pa v centru Lj sem živela v ogromnem stanovanju (ki sem ga delila še s cimro) za 20 jurjev - stroški vključeni.

Vse place - razen prvega - sem dobila preko vez in poznanstev.
Če ne mislim, da bi še vedno plačevala uko z glave za 15 kvadratnih metrov....

No, zdej sem v študentu in dajem 10 jurjev na mesec.

PS: 40 jurjev za eno sobo s souporabo ostalih prostorov JE dosti. Razen, če ni plac v centru Lj, tikzraven tržnice.

kje u zalogu točno si to bla?? :D
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

Tiavanna napisal/-a:Joj, midva sva našla tako super stanovanje. Enosobno za 60.000 SIT na mesec (stroški so že vključeni). Stanovanje je ful lepo, je v eni hiši kjer živi še par študentov, mirna soseska, lokacija je ugodna tudi glede faksov...Ful sem vesela. :)

kje je to stanovanje, je še kaj placa?zase pa za fanta sprašujem al pa sam zase, bom tipa brcnla če je treba :D :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Če si katera še išče bivališče, je tu en oglas z Bolhe, mislim, da čist frišn:

http://www.bolha.com/oglas1840007
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Mene zanimajo kriteriji za sprejem v Študenca.. A se da pridet noter, če nisi reven in ti prou nič ne manjka? Naprimer na Rožno?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

tinna19, so eni študentski dobesedno poleg pedagoške. Sam ne vem, al so točno na Gosposvetski ali na Koroški cesti. So pa v glavnem blizu faksa, od znotraj pa tud kr no... Se mi zdi da so ok.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

VaNiLliA napisal/-a:Mene zanimajo kriteriji za sprejem v Študenca.. A se da pridet noter, če nisi reven in ti prou nič ne manjka? Naprimer na Rožno?

Jah, jst mislim, da mi nismo revni (pač oba starša neke povprečne plače) in res mi nič manjkalo, enako sestri, pa sva obe dobili sobo v študentu - jaz po 9 mesecih, ona pa že februarja. Kam te dajo, pa itak nima veze, ko prideš na vrsto, pač prideš.
Je prišla prej notr prijateljica, kjer imata oba starša s.p.,
s precej slabšimi rezultati mature in bližje Ljubljani, kot jaz.
Očitno so v tem priemru neki pomučkali s prikazom dohodkov, in je bila pred mano v študentu.
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Mimi_M napisal/-a:
VaNiLliA napisal/-a:Mene zanimajo kriteriji za sprejem v Študenca.. A se da pridet noter, če nisi reven in ti prou nič ne manjka? Naprimer na Rožno?

Jah, jst mislim, da mi nismo revni (pač oba starša neke povprečne plače) in res mi nič manjkalo, enako sestri, pa sva obe dobili sobo v študentu - jaz po 9 mesecih, ona pa že februarja. Kam te dajo, pa itak nima veze, ko prideš na vrsto, pač prideš.
Je prišla prej notr prijateljica, kjer imata oba starša s.p.,
s precej slabšimi rezultati mature in bližje Ljubljani, kot jaz.
Očitno so v tem priemru neki pomučkali s prikazom dohodkov, in je bila pred mano v študentu.

Ma ja.. sej nism mislila v tem smislu revni, kot si ti dojela.. Samo mi je malo zateženo napisat finančno zelo stabilni.. Se pa opravičujem za ta izraz, če sem te razjezila.. Ni bil moj namen.

A to vseh ne dajo isti čas v študentski? Glede na to, da so dali tebe po devetih mesecih, sestro že februarja?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ej neeeee, :D nism neč zamerla pa to..vem, kaj si misnla, pač neko povprečje, ja, sej, tam smo nekje. :wink:

Ko oddaš prošnjo, te pol ovrednotijo po točkah in naredijo prednostni seznam, kot ena čakalna vrsta za dom.
Tisti z največ točkami pridejo najprej notr, ostali pa čez leto, ko se praznijo sobe -absolventi se selijo ven, ko pač diplomirajo ipd. :)

Aja, zelo stabilni :D .., hmm, to pa ne vem, verjetn lih med prvimi ne boš pol, če ste nad povprečjem.
Odgovori