Cene bivališč za študente

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Živela sem v Garsonjeri za Bežigradom in plačevala 35 samo najemnine (20 so bli še stroški).
V Zalogu sem v hiši za sobo plačevala 20 jurjev sv stroški vred (pa še mega cimre in krasno stanodajalko sem mela).
Potem sem živela v Prulah, čisto zraven centra, v garsonjeri: plačevala 20 jurjev najemnine + 10 stroškov.
Pa v centru Lj sem živela v ogromnem stanovanju (ki sem ga delila še s cimro) za 20 jurjev - stroški vključeni.

Vse place - razen prvega - sem dobila preko vez in poznanstev.
Če ne mislim, da bi še vedno plačevala uko z glave za 15 kvadratnih metrov....

No, zdej sem v študentu in dajem 10 jurjev na mesec.

PS: 40 jurjev za eno sobo s souporabo ostalih prostorov JE dosti. Razen, če ni plac v centru Lj, tikzraven tržnice.
Imaš, da me vikaš!
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Mimi_M napisal/-a:Moja sestra je tud imela 30k s stroški vred, bilo pa je 6 študentk v stanovanju, brez lastnikov.
V sobi sta bili po dve, sobe pa so ble ful velike, res.
Za Bežigradom, pred kakim dobrim letom.

Bi mi lahko kakršno koli informacijo posredovala(tel. naslov,.. )
kar koli kajti jaz tudi iščem blizu bežigrada sobo!HVALA
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Bom jo vprašala, če še ima kej..
pikica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a pikica20 »

js živim privat-študiram pa v mb. stanovanje mamo čist čist v centru, vse nam je na dostopu, še faks mam poleg, pa plačujemo okol 30 jurčkov na osebo mesečno.
kolkor se menim s kolegicami iz lj, je razlika kar očitna. sploh za tiste k so v centru - je dosti večja najemnina, seveda pa se najdejo tudi stanovanja za 30 jurjov al pa manj.....vendar dost ven, pa stran od faksa in morjo pol na trole hodit pa prestopat...pa so spet stroški večji.
men je u mb prov fajn.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Jaz rabim malo pomoči...A mi lahko poveste, kje se najbolj splača oz. kje je najboljše iskat stanovanja? Ker gledam tle po netu strani, ki majo oglase...sam je vse bolj nikakvo. :? Par oglasov in to je to. Torej - kje? Salomonov oglasnik?
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Mogoče bi lahko pogledala tudi na kakšen študentskem servisu na oglasnih deskah
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Mja, to sem že nekaj gledala...sam tu pri nas je ful malo študentskih servisov in tudi oglasov ni prav dosti. Pa še to povečinoma iščejo cimre. Jaz pa bi pravzaparav rada živela sama. Dobro, kakorkoli, bom vestno sledila vsem oglasom ki jih bom izbrskala... :D Če pa bo kdo imel kako informacijo o kaki fajn garsonierci v Ljubljani...ZS me. :D
Uporabniški avatar
Le Ann
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Costarica

Neprebrana objava Napisal/-a Le Ann »

Ja jst grem tut letos v Lljubljano, stanovanja se nimam,sprašujem vas pa to, če ga je septembra prepozno iskat?
Le Ann
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Midve s cimro sva si prvo stanovanje oz. sobo v Ljubljani našli že julija, oktobra pa sva tam začeli bivati.
Pomoje boš septembra imela bolj malo izbire..pa zasoljene cene.
Uporabniški avatar
tinak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinak »

sprašujem za tiste, ki ste/boste/ste bili/kaj veste o tem ... bla bla bla...sem se malo zamotala... :D
v glavnem- za maribor za študentski hotel (Uni, se mi zdi). če ma kdo kakšne izkušnje s tem. kakšne so cene, standard, red...
PuZa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: s0mewheRe 0ver The RainB0w..

Neprebrana objava Napisal/-a PuZa »

Mene pa zanimajo cene bivališč na Obali...Portorož v bistvu...
..BaBy Anwh0w I`ll Get An0thEr T0y..
shee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shee »

www.kamrica.net ....bi se moglo kaj najdit..

LP :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

a mi loh plis pomagate, če kaj veste, če je že razpis za bivanje v štud. domovih za 2006/07, ker sploh ne najdem... :oops:
Uporabniški avatar
Petra5
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Petra5 »

tinak napisal/-a:sprašujem za tiste, ki ste/boste/ste bili/kaj veste o tem ... bla bla bla...sem se malo zamotala... :D
v glavnem- za maribor za študentski hotel (Uni, se mi zdi). če ma kdo kakšne izkušnje s tem. kakšne so cene, standard, red...

Hej
No kolk vem sta tam 2 ceni in sicer 32 za manjšo sobo in 37 tisoč za večjo sobo (2 posteljna), samska soba pa je čez 40 tisoč. Noter maš vključen internet, postelnjino pa 2x na mesec ti jo spucajo, vsak teden pa ti menjajo postelnjino. V sobi maš omaro, mizo postlo pa mini hladilnik, aja pa kopalnico :D . To je to kolk jaz vem. Aja pa subvencijo lahk dobiš, pa ful je zaseden :) .
Je pa strogi red notr, nič fešt, pa vske ko pride se mora najvit prej oz. ga moraš ti, čene ga ne spustijo gor....
No to bo to.

Zdaj pa še moje vprašanje.
Ve kdo za kako 2 ali 3 sobno stanovanje v Novi Gorici?????? :?
Ker sem ful po netu že iskala pa nič ne najdem :cry: . V glavnem vsaka inf je dobrodošla :D .

Papa
Qualis vita finish ita
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

ker grem v jeseni na fakulteto in se bom prijavila za razpis za študentski dom - čeprav nimam pogojev, pa vseeno :roll: me zanima, če mi lahko povesta za Maribor kateri študentski domi so vredu - rada bi, da je dokaj vredu pohištvo in vse skupaj - pa bilzu pedagoške. tnx!!!
Odgovori