Bodoče študentke
- *daddy's girl*
- Komunikatorka
- dark.angel
- Sramežljivka
love.<3 napisal/-a:sm00tka napisal/-a:a ni tko, da morš to že na začetku 4.letnika povedat a boš delal 5 predmet ali ne... ne me držat za besedo, ker sem gimnazijka
ja tm kjer maš tečaje in so za plačat. če pa tko na eni šoli delaš da use sam predelaš in prideš tja pisat se pa lahk tut do roka doklr ni prijava za maturo.
tko da punca k je to sprašvala pjt na šolo kjer mislš delat peti predmet in se probej zment če bi ga lahk tm delala u drugmu roku (nevem do kdaj so prijave, pomoje da do 25. augusta).
ni nujno da na začetku, jaz sem se prijavila januarja šele =) je pa res da decembra enkrat se je treba prijavit za seminasko nalogo (npr. pri psihologiji), al pa ker druzga kar je del ocene in če se kasneje prijaviš ti odpada 20% ocene ali več. Tko da čim prej tem bolš=) pa še na kakšno urco greš da bo za zihr;) jaz sem se odločla ful prekasno saj pol k dobiš 400strani bukvo za naučit se u enmu mescu ni fajn=)
mislim to za spomladanski rok. jesenski pa nevem. sem pa jaz plačala za 5. predmet 10 eurou.
-
- Sramežljivka
- MissBananca
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- PorceLain.
- Sramežljivka
A lah tuki vprasam ce katera mogoce ve. Kako je s temi predpisi.
Js zdej obiskuje FKKT v Ljubljani in ker mi ne bo zneslo z izpiti me zanima ali pac zdej k je drugi rok vpisov samo posljem vpisnico na drugo solo a mors se kej se izpisovat iz zdejsnega faxa in pol sele na drugega?
Kako se pac prepises iz enega na drugega zdej?
Js zdej obiskuje FKKT v Ljubljani in ker mi ne bo zneslo z izpiti me zanima ali pac zdej k je drugi rok vpisov samo posljem vpisnico na drugo solo a mors se kej se izpisovat iz zdejsnega faxa in pol sele na drugega?
Kako se pac prepises iz enega na drugega zdej?
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
-
- Sramežljivka
Re: hey
nogavicka napisal/-a:brucka_D napisal/-a:Hey bodoče študentke!![]()
Gre mogoče katera na evropske študije na Fdv?![]()
Uživajte do oktobra pa uspešno študijsko leto želim!
ogromno mojih sosolcev, ki so padli

Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Imam eno prošnjo.. letos grem študirat biologijo v Maribor in res ne bom nobenega poznala, ker grejo vse moje prijateljice v Ljubljano. Glede na to, da začnemo že 1. oktobra bom v bistvu že prvi vikend preživela v Mariboru. A ve kdo če je mogoče kje kakšen žur, koncert v kakšnem barčku itd., da bi poskusila prebiti led, ker sem drugače bolj zaprte narave in sramežljiva?
Sej vem, da bom v domu spoznala veliko ljudi, ampak nekako dvomim, da bom vanj prišla že takoj na začetku..

Sej vem, da bom v domu spoznala veliko ljudi, ampak nekako dvomim, da bom vanj prišla že takoj na začetku..
- Študentka.
- Komunikatorka
disketa napisal/-a:Imam eno prošnjo.. letos grem študirat biologijo v Maribor in res ne bom nobenega poznala, ker grejo vse moje prijateljice v Ljubljano. Glede na to, da začnemo že 1. oktobra bom v bistvu že prvi vikend preživela v Mariboru. A ve kdo če je mogoče kje kakšen žur, koncert v kakšnem barčku itd., da bi poskusila prebiti led, ker sem drugače bolj zaprte narave in sramežljiva?![]()
že ko boš pršla 1. dan na fax ti bodo dal zihr saj ene 5 različnih letakov za razna brucovanja

Our passion is our strength <3