anketa za diplomo-mobilni operaterji

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

SabinaA1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a SabinaA1 » 05. Jul. 2009 20:12

Živjo,

delam diplomo na tematiko prehodov med mobilnimi operaterji, zato vas prosim da si vzamete nekaj minut in rešite anketo na spodnjem linku:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=W ... P30Q_3d_3d

hvala in lp
Uporabniški avatar
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble* » 05. Jul. 2009 23:35

Rešila. :wink:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 06. Jul. 2009 8:09

Tudi jaz, imam pa eno pripombo, in sicer glede statusa. Mislim, da bodo anketo reševali tudi dijaki, ne samo tisti, ki so že preko SŠ, tako da bi ta opcija pomoje morala biti vključena :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jul. 2009 9:03

done.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 06. Jul. 2009 10:19

Luštna anketa. Dobro zastavljena. Kateri faks pa si?

Tamarra* v anketi se lahko uporablja samo izraz študnet (ne pa tudi dijak), ker beseda študent pokriva vse, ki se šolajo, tudi srednješolce. :)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 07. Jul. 2009 5:54

Rešila.
(s)mej se
SabinaA1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SabinaA1 » 09. Jul. 2009 19:43

Hvala vsem ki ste mi priskočili na pomoč. Delam diplomo na EF in kot vedno delam vse v zadnjem trenutku :( tako da res potrebujem čim večje število oseb, ki bi rešilo anketo, samo mi počasi zmanjkuje idej kje bi lahko še objavila link do ankete, da bi pridobila dodatne odgovore.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 09. Jul. 2009 21:29

nardila :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Jul. 2009 22:06

velik sreče pri full dolgi anketi, sm sm rešla :P
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 10. Jul. 2009 11:54

Mene je pri anketi zmotlo edino to, da je nujno napisat ktere stvari bi mel, ampak jih ponudnik ne ponuja (al neki u tem stilu). In je nujno izpolnit, ampak sm jz pol napisala res kr neki - dans ponujajo res svašta in se je težko spomnit kaj, kar bi mel - pa ni.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Jul. 2009 12:21

Evo sem tudi jaz rešila. Veliko sreče pri izdelavi!
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 11. Jul. 2009 2:53

Malo ti bom skritizirala anketo, če ne zameriš, ker je kar nekaj stvari, ki bi bile lahko malo boljše ... na primer že omenjeni študent, glede na to da morajo biti anketna vprašanja jasna za vse anketirane, mislim da res ne bi bilo težko zraven napisati še 'ali dijak'. Potem lestvica 1-10 je čisto preobsežna, človek sploh ne ve, kaj bi označil, 1-5 bi bilo čisto ok, pa veliko prevečkrat je ponujena opcija 'ne vem' kar tako malo za bv, tisto vprašanje z ugledom v družbi mi je pa tudi malo tak-tak, kot prvo sta si odgovora premoženje in dobrine zelo podobna (konec koncev pod premoženje ne spadajo le finance), kot drugo pa sploh ne vidim, kakšen smisel igra, da ne omenjam, da vsi odgovori spadajo k sami definiciji ugleda, tako da bi bilo imo bolje vprašati po osebnem mnenju, ne pa ugledu na splošno (npr., kaj osebo v vaših očeh naredi ugledno?). Za zadnje vprašanje si pa tudi slabo izbrala besede 'žrtvovati' in 'ideali', ker seveda nihče ne bo rekel da karkoli žrtvuje za status in prestiž, zato bi bilo mogoče bolje vprašati npr. 'koliko vam pomenita vaš družbeni in finančni status' ali kaj na to foro. Oprosti ker sem se zdaj ful zapičila v to, itak če si na EF potem ne rabiš nekaj blazno natančnega kar se tega bolj sociološkega vidika tiče :) To je samo tak, če boš slučajno še vnašala kake popravke, glede na to da gre za diplomo, ki je kar resna stvar.
Every rose has its thorn
SabinaA1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SabinaA1 » 11. Jul. 2009 15:39

Še enkrat hvala vsem ki ste rešili in boste še rešili :)

@*SunFlower*: vse kritike so vedno dobrodošle in dobronamerne-vsaj jaz jih tako jemljem, tako da hvala za tvoje komentarje in mnenje, ker je vse utemeljeno! Se pa strinjam s tem kar si napisala, da nekdo, ki je malce bolj podkovan v sociološkem vidiku, gleda na ta vprašanja iz drugačnega vidika, kot pa jaz ki sem popolnoma ekonomsko usmerjena in se na faksu nismo imeli priložnosti poglabljati v detajle iz tega vidika.
SabinaA1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a SabinaA1 » 23. Jul. 2009 15:26

Če obstaja še kakšna prijazna oseba na tem forumu :) vas prosim da rešite, ker je anketa odprta samo še tri dni in potrebujem več odgovorov. Hvala, hvala hvala :)

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov