Ali se znate pogovarjati?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz tut mislim, da odvisno od sogovornika ... Ponavadi ne skačem v besedu razen, če je ful neka debata o neki stvari Mislim, da se znam pogovarjat ... pa tut poslušat takrat, ko je treba. Je pa res, da sem že naletela na ljudi s katerimi se niti ne trudim pogovarjat Hm ja ... zbluzla sn svoje ... malo je čudno postvljeno vprašanje
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja, se znam pogovarjat ja. To je ena moja vrlina !
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Težko je sebe opisovat, in ocenjevat.
Sama mislim, da se dobra "poslušateljica", in tudi nikoli ne upadam drugim v besedo, ker tudi sama tega ne želim. Velikokrat me prijateljice iz različnimi težavami pokličejo v nemogočih urah, in jaz jih poslušam dokler ne "omagajo".
Taka pač sem
Sej pravjo...dobro se z dobrim vrača!!!
A ne!!??
Sama mislim, da se dobra "poslušateljica", in tudi nikoli ne upadam drugim v besedo, ker tudi sama tega ne želim. Velikokrat me prijateljice iz različnimi težavami pokličejo v nemogočih urah, in jaz jih poslušam dokler ne "omagajo".
Taka pač sem
Sej pravjo...dobro se z dobrim vrača!!!
A ne!!??
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- žblj
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 4. 2005
Načeloma sem zlo dober sogovornik (vsaj drugi mi tko pravjo, ker se mi res velik ljudi zaupa; sem k dežurna SOS linija - anytime, anywhere ), sam z ljudmi k so mi zoprni in blazno antipatični, pa nimam potrpljenja. In take hitr skenslam, tud mal bolj grobo.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Načeloma se znam pogovarjat...sam obstajajo pa osebe s katerimi se žal nikakor ne znam pogovoarjat...nekako ne najdemo nekih skupnih točk in potem kr ni in ni pogovora Vendar takih oseb je izredno malo
Drugače sem pa kar vljudna sogovornica...ne skačem v besedo...znam poslušati in tut kaj konkretnega odgovoriti
Edina moja napaka je, da včasih hočem preveč povedat in začnem tako hitro govoriti, da sama sebe ne dohajam in pol iz mojih ust letijo take čudne besede oz. stavki
No še ena napaka, da začnem nekje govoriti in pol se vmes spomnem še 10x stvari, ki bi jih želela povedati tako, da na koncu ne vem niti kaj sem na začetku hotela povedati
Drugače sem pa kar vljudna sogovornica...ne skačem v besedo...znam poslušati in tut kaj konkretnega odgovoriti
Edina moja napaka je, da včasih hočem preveč povedat in začnem tako hitro govoriti, da sama sebe ne dohajam in pol iz mojih ust letijo take čudne besede oz. stavki
No še ena napaka, da začnem nekje govoriti in pol se vmes spomnem še 10x stvari, ki bi jih želela povedati tako, da na koncu ne vem niti kaj sem na začetku hotela povedati
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
Zase mislm d sm kr ok sogovornica. Znam poslušat, svetovt ..ok ok res d kdaj skačm v besedo, to pa sam če nekdo men .. Folk mi govori, d sm ful ok za zaupat ..pa krneki sploh jih ne štekam kaj je tazga na men . Je tud res, d če mi nekdo res preseda da enostavno zinm neki preveč ostrega, nesramnga ..jz ne mislm d je glih kej preveč nesramn sam drugi mi pravjo da je . Aja, pa sm direktna, tis kar mislm tud povem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov