Akademija za inovativnost- Modna akademija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
A katera obiskuje kateregakoli izmed programov ali je končala? Naj prosim pove svoje izkušnje, kje deluje sedaj, kako se je za to odločila, če je to izobraževanje res svojega denarja vredno..
Se zelo zanimam za to stvar!
Pa še nekaj.. a to traja 1 mesec samo? (npr.vizažist).. ker piše da je to 200 urni program.
Torej lahko dosti delaš, oziroma imaš čas, potem pa na ta tečaj še ob delu hodiš.. ( torej ni to kot nek fax? )
Upam da se katera javi
Se zelo zanimam za to stvar!
Pa še nekaj.. a to traja 1 mesec samo? (npr.vizažist).. ker piše da je to 200 urni program.
Torej lahko dosti delaš, oziroma imaš čas, potem pa na ta tečaj še ob delu hodiš.. ( torej ni to kot nek fax? )
Upam da se katera javi

-
Ja to je kot nek tečaj (1500e) in maš pol kvalifikicijo in opraviš nekje na državnem izpitnem centru. Nekako tako gre. Ampak nevem kaj si pol. Najbrž maš samo priznano da si vizažist.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
ZAkaj pa na to šolo ne pokličeš in se direkt pozanimaŠ?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Bom !
Le sprašujem če ma katera izkušnje da mi jih pove
Le sprašujem če ma katera izkušnje da mi jih pove

- Perchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2008
to je samo licenca...ubistvu ene vrste poklic...izpit, ki ga imaš na koncu ga opravljaš pred komisijo iz državnega izpitnega centra in zdravniki, pač poklic ti je priznan, saj ti ga vpišejo v delavsko knjižico
jst sem tuki naredila nacionalno poklicno kvalifikacijo za maserja klasične masaže
ker pa nisem imela na začetku narejenih nekaterih vsebin, ki so obvezno, kot so anatomija, zdravstvena nega in higiena sem mogla še to prej narediti.. to so predavanja trajala na začetku najmanj 3 x na teden okrog 16h pa do 19h, ko pa smo začeli praktični del smo imeli pa tudi 6x na teden vaja po 4ure ali več, vzame ti veliko časa
začela sem obiskovati tečaj septembra končala sem ga pa začetek marca z izpitom
jst sem tuki naredila nacionalno poklicno kvalifikacijo za maserja klasične masaže
ker pa nisem imela na začetku narejenih nekaterih vsebin, ki so obvezno, kot so anatomija, zdravstvena nega in higiena sem mogla še to prej narediti.. to so predavanja trajala na začetku najmanj 3 x na teden okrog 16h pa do 19h, ko pa smo začeli praktični del smo imeli pa tudi 6x na teden vaja po 4ure ali več, vzame ti veliko časa
začela sem obiskovati tečaj septembra končala sem ga pa začetek marca z izpitom
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov