za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
js pa nwem kai nei emm...mi2 swa skupi 4 mesce...drgač swa bla frenda prei...pa dost delč swa narazn...ful bi bla rada z nim res...sam on k je pjn je fuuul tečn,za swoj rd me sploh ni jebu pa nwem,sj poznam negowe frende sam ne pa wse pa mi je mal bed..pa d bi pol tm kr tko sama ostala... emm,sam hoče pa bit s frendi...js pa tut po eni strani..sam js sm prprawlena se temu odpowedat...sm mu tut to powedla pač,pa kai me mot...on praw d nbo tak pa to...sam...nwem kai nei
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Prvič bom delal za novo leto in bo pomoje zakon... obkoljen z nekaj 100 ljudi
Velik lubic na vidiku
Velik lubic na vidiku
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Men to ni blo nikol jasn zakaj pari preživljajo praznovanje novga leta narazn k mi tko kdo reče, ja veš js sem bla tm, on pa tm... ne vem no, če si pa za nou let ne želiš, da bi biu z osebo, ki jo maš najbl rad, ji ob polnoči dal poljubček...pol pa to zame ni nobena zveza. Tko da ja, definitivno s fantom, lahko tudi v družbi s fantom
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Picaboo napisal/-a:Men to ni blo nikol jasn zakaj pari preživljajo praznovanje novga leta narazn k mi tko kdo reče, ja veš js sem bla tm, on pa tm... ne vem no, če si pa za nou let ne želiš, da bi biu z osebo, ki jo maš najbl rad, ji ob polnoči dal poljubček...
Mogoče jim pa ta prelomnica čist nč ne pomen, so popolnoma ravnodušni do novega leta, zato se jim pač zdi, da je to en čist navadn dan in grejo vsak zase žurat. To še ni pokazatelj, kako dobra zveza je.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*dorothy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
Meni je najboljš, da če maš fanta, novo leto preživiš pač skupi z njim in prijatelji. Da se pač malo več dogaja Letos sm pa prvič v situaciji, ko imam fanta, ampak ne bova praznovala skupi. Bova vsak na svoji strani evrope Ampak tko bo, ker jst in prjatlce smo rezervirale potovanje že 2 meseca nazaj in med tem časom sva se midva spoznala. On je pa tud že prej rezerviral s prjatli. Tko da kaj hočeš....letos bo pač tko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]