za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Mi2 bova vrjetno pri njemu doma, skupaj z njegovim bratom in njegovo punco. Njegovi starši bodo menda na morju. Po večerji pa jo bova popihala v Novo mesto na prosto.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
letos žal ne bova skupaj, ker bo v tujini v službi. mogoče bom doma ždela za kompom ali brala knjigo. bomo videli. ja, letos bo vse skupaj bolj žalostno
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
zakaj si pa nebi s kšno kolegico kej splanirala uizi? k za kompom si pa res ne bi želela preživet ny
da ne bom ot: jst še pojma nimam. ponavad sm bla z mojo al pa fantovo družbo. zdej pa fanta po dolgem času nimam, tko da bom v družbi kakšne kolegice, kolega, družbe nekje... še zbiram ponudbe, da se pol nekam prštulim
da ne bom ot: jst še pojma nimam. ponavad sm bla z mojo al pa fantovo družbo. zdej pa fanta po dolgem času nimam, tko da bom v družbi kakšne kolegice, kolega, družbe nekje... še zbiram ponudbe, da se pol nekam prštulim
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Mene pa čaka eno tako zanimivo novo leto, ker bom skupaj z bivšim fantom in skupnimi prijatelji zaprta v gorski koči 6 dni
Vem, da se to sliši grozno nespametno, ampak sem kar optimistka. Konec koncev sva nehala na povsem človeški način, kakšnih hudih zamer ni. Do zdaj sva bila že dvakrat skupaj na kofetu, ugotovila, da se lahko normalno pogovarjava in prenašava drug drugega, tako da pomoje kakšnih scen ne bo.
V nobenem primeru pa ne mislim pokvarit vzdušja vsem, tako da bom v najslabšem primeru preklinjala samo sama pri sebi in zelo potiho
Vem, da se to sliši grozno nespametno, ampak sem kar optimistka. Konec koncev sva nehala na povsem človeški način, kakšnih hudih zamer ni. Do zdaj sva bila že dvakrat skupaj na kofetu, ugotovila, da se lahko normalno pogovarjava in prenašava drug drugega, tako da pomoje kakšnih scen ne bo.
V nobenem primeru pa ne mislim pokvarit vzdušja vsem, tako da bom v najslabšem primeru preklinjala samo sama pri sebi in zelo potiho
-
jullia_ - Cosmopsiho
Denks
Saj kakšnih hudih konfliktov ne pričakujem, ker noben od naju ni tak, da bi kričal in krožnike ob steno metal.
Sem pa imela na začetku pomisleke, ko sama pri sebi še nisem bila čisto ziher, če ga želim nazaj ali ne in kako naj se v tem primeru obnašam do njega. Zdaj pa glede tega ni več dileme.
Saj kakšnih hudih konfliktov ne pričakujem, ker noben od naju ni tak, da bi kričal in krožnike ob steno metal.
Sem pa imela na začetku pomisleke, ko sama pri sebi še nisem bila čisto ziher, če ga želim nazaj ali ne in kako naj se v tem primeru obnašam do njega. Zdaj pa glede tega ni več dileme.
-
jullia_ - Cosmopsiho
Saj to se strinjam. Ne misli, da skupaj preživljava vse popoldneve Je pa res, da popolnoma stran od njega ne morem, ker mi ta družba preveč pomeni, da bi odjebala 10 prijateljev samo zaradi njega. Itak pa on samo občasno pride zraven. Zato sva se pa šele 2x videla v enem mesecu, čeprav sem jaz zraven praktično vsak dan.
Nov list v življenju pa obračam. Spoznavam nove ljudi, učim se francosko, udeležujem se dogodkov, ki se jih prej nikoli nisem. Samo za par dni bo to listanje prekinjeno
Nov list v življenju pa obračam. Spoznavam nove ljudi, učim se francosko, udeležujem se dogodkov, ki se jih prej nikoli nisem. Samo za par dni bo to listanje prekinjeno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov