za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tally weijl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
- Kraj: maribor
hei!
jaz pa bom novo leto preživela z prijateljico pa sma nekaj razmišljale da bi šle na pohorje se baje tam kr dogaja
bomo vidli
z dragim pa nemorem bit ker ga nimam se nebom mogla lupčkat
jaz pa bom novo leto preživela z prijateljico pa sma nekaj razmišljale da bi šle na pohorje se baje tam kr dogaja
bomo vidli
- tally weijl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
- Kraj: maribor
hei!
bomo vidli
bomo vidli
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ubistvu še ne vem kje bom bla za novo leto, sam zdi se mi, da ne z Mojim, ki bo najbrž mogu delat ( ). Tko, da bom najbrž z eno kolegico kje lutala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Definitvno raje z mojim kot s prijatelji (to pri meni sploh ni vprašanje). Drugače pa, če že ne gre, da sva sama - me ne moti če so poleg njegovi oz. moji, in ne moti me, če je poleg njegov najboljši prijatelj + njegova punca. Vsi ostali so pa resno odveč
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Za novo leto bom s fantom in še dvema paroma. Nikoli nisem na ta dan bila sama s fantom, ker to je meni ena taka družabna noč in s fantom sem tako ali tako lahko sama kdaj hočem. Oba sva istega mnenja, tako da sploh ni panike...Zadnja tri leta smo bili vedno v tujini za novo leto, letos pa smo se odločili za Ljubljano. Načeloma tak ni važno kje smo,samo da je družba prava .
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst bom za novo leto s fantom in njegovo družbo. Prijatelce bodo vse s fanti same doma, tko da druge možnosti pol itak nimam.
Sicer mi je pa tko čist uredu, ker se s fantovo družbo poznamo že 2 leti in so ubistvu tud že moji prjatli a ne .
Sicer mi je pa tko čist uredu, ker se s fantovo družbo poznamo že 2 leti in so ubistvu tud že moji prjatli a ne .
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Midva sicer še ne veva, kje bova, veva pa, da bo do večera delal, tistih nekaj uric do polnoči pa bova ali pri meni ali pri njemu. Žura ravno ne bo, mogoče si pri meni pogledava kakšen film zavita v toplo odejo , če bova pri njemu, bo pa tam gotovo manjša družba v obliki sorodnikov in razne debate v (pre)natlačeni kuhinji.
Hm, pravkar sem si začela želeti, da bi bila pri meni.
Hm, pravkar sem si začela želeti, da bi bila pri meni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov