za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Jst sem sprobala že vse variante... Za novo leto sem bila tako zunaj s frendi kot sama doma s fantom, ampak najlepše je bilo, ko sem bila s fantom zunaj na žurki, potem pa sva se stiskala pri njem.
Če se bo le dalo, nameravam letos početi nekaj podobnega. Upam, da bova šla žurat nato pa nadaljevala z zabavo doma.
Če se bo le dalo, nameravam letos početi nekaj podobnega. Upam, da bova šla žurat nato pa nadaljevala z zabavo doma.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Maaa, jaz sem imela take dileme pa še vedno ne vem s kom pa KJE bom. Z najboljšo prijateljico ali s fantom? Najraje bi bila z obema, a se ti dve družbi preveč razlikujeta. Čeprav sem lani obljubila, da bom pa letos s fantom, mislim, da se ne bo ravno izšlo... Bom vsekakor vesela tudi s kolegico . Na zadnje pa mislim, da bom kar s sošolci pristala .
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Jaz bom tam kjer bo moj . Ampak zaenkrat se še ne ve kje bo to.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
po vsej verjetnosti z lubijem pri meni doma ob kaminu,šampanjcu in kasnej v jacuzziju
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva bova skupaj tako kot že lansko leto. pa mi je prav vseeno, če izpadeva zapečkarja, midva bova uživala doma v topli postelji, s hrano in pijačo in vsem, kar spada zraven....komaj čakam!!!
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
^^tole je ful lepo. Jaz bi tudi (spadam med to skupino ljudi, ki jim novo leto ne pomeni nič drugega kot kater drug dan), ampak ostali (in kolegica in fant) imajo pač druge načrte z mano ... Vsekakor ne preživeti novega leta v postelji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov