za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja Purple, to je za izjavo tedna, da so te ukradli .
Drugače pa jez tudi itak izberem tipa pred družbo, če že morm zbirat... drgač pa najraje z njim v družbi kot bo letos. Sm ful vesela, ker gremo letos v Prago 3 parčki! Upam, da se bomo meli fajn! Bi si zaslužla to, ker lani nisva bla skupej, ker sm jez delala, beda da res ni!!! Sam je najprej on reku, da bo delal, tko da sm se še jez za to odločla, potem pa on ni delal... u glavnm, lansko leto je blo moje najbolj bedno novo leto u življenju!
Drugače pa jez tudi itak izberem tipa pred družbo, če že morm zbirat... drgač pa najraje z njim v družbi kot bo letos. Sm ful vesela, ker gremo letos v Prago 3 parčki! Upam, da se bomo meli fajn! Bi si zaslužla to, ker lani nisva bla skupej, ker sm jez delala, beda da res ni!!! Sam je najprej on reku, da bo delal, tko da sm se še jez za to odločla, potem pa on ni delal... u glavnm, lansko leto je blo moje najbolj bedno novo leto u življenju!
- missLavigne
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
z mojmu zaročencem itaq pa moja kolegica in njen tip... stalna družba pač
kje pa namerawate prežiwet now let??
kje pa namerawate prežiwet now let??
-
just.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2007
mene je pa tip povabu na zasebno žurko na kero gre on, sam ne vm itq še nisma tk dolg skp, jst sm pa s frendi načrtovala d ga bomo žural na prostem, tk d boma vrjetn narazen... ah, pa sj boma pa ceu dan skp, vlka vrjetnost je tut d si bo on premislu pa bo šou tam k grem jst
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Vendo zberem tipa pred družbo in tko bom tut letos drugač mava pa bl kt ne skupno družbo tko da če nebomo skupi bova pač sama nekje..pijana
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tudi jaz bom silvestrski večer preživela s fantom; upam, da nekje, kjer bova bolj ali manj sama, pa tudi če bo to v domači postelji.
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov