za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst vem, da bom s fantom nekje..Kje pa še kr ne veva za zihr..Drgač pa tut men novo leto ne pomen več tuk kukr mi je učas. Ubistvu mi gre prej na jetra use skup, kukr da bi mi blu ušeč..Jst si želim nekje na toplem bit..Sam vrjetno bo pršlo tku, da bomo nekje na prostem v Mbju,predtem pa u študentu..Hmm..se pustim presenett
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
jst bom za novo leto lepo pri fantu, verjetno bova pogledala kakšen dober film, si privoščila kakšno dobro večerjo, ob polnoči seveda šampanjček in pogledala si bova ognjemet, ker se z njegove hiše full dobro vidi, ker je bolj v bregu...
sicer so mi pa razna silvestrovanja večinoma čist bedna... neumno mi je hodit recimo v budimpešto al nekam, ker ni nikjer nič drugega kot gužva, pjan folk itd...od izleta pa itaq nimaš nič...če že kam grem mi je boljše it izven gužve in razne turistične mrzlice, da lahko dejansko uživam na potovanju... da ne omenjam raznih silvestrovanj, ki jih ponujajo restavracije in hoteli ipd... men je to tko adijo, res mim...
če že hočeš met žurko so mi bolj všeč take privat žurke v kakšni koči s frendi... ne pa razne množične zadeve...
sicer so mi pa razna silvestrovanja večinoma čist bedna... neumno mi je hodit recimo v budimpešto al nekam, ker ni nikjer nič drugega kot gužva, pjan folk itd...od izleta pa itaq nimaš nič...če že kam grem mi je boljše it izven gužve in razne turistične mrzlice, da lahko dejansko uživam na potovanju... da ne omenjam raznih silvestrovanj, ki jih ponujajo restavracije in hoteli ipd... men je to tko adijo, res mim...
če že hočeš met žurko so mi bolj všeč take privat žurke v kakšni koči s frendi... ne pa razne množične zadeve...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:Jah zlajnano je pač v tem smislu, da se odšteva do polnoči, se izljubi, potem pa gre naprej pit
Ampak se pa strinjam s *purple*, novoletne žurke pač smatram kot zabavo s prijatelji. In ker nikoli niti ne pričakujem neke resne prelomnice in popolnoma drugačnega sveta po polnoči, temveč samo par prežuranih uric, sem bila do zdaj še vedno zelo zadovoljna (in mačkasta )
ja no pač, zlajnani so tud rojstni dnevi pa obletnice, pa božič, pa use kar je podobnega, pa zato še ne pomeni, da bi te zadeve kr skenslal iz lajfa.
ok razumem, nekaterim novo leto pač ne pomeni nekaj drastičnega, sej tud meni ni nevemkaj več, ampak mi pa pomeni to, da gremo nekam s kolegi za več dni, se smejat, se zabavat, bit eden z drugim cele dneve, kar nam drugače med letom težko uspe, zaradi različnih dejavnikov (služba, denar, družine, itn...).in zarad tega tolk bolj cenim novo leto oziroma celotne božično-novoletne praznike.
vermilion..Ok, nisem šla za novo leto še nikamr ven iz države konkretno, useeno pa sem bla lani prvič tud sploh v ljubljani v centru.In sem bla nekak istega mišljenja, da bo preveč pijanga folka, pa petarde, pa dosadno use skupaj...ampak ker je bla družba prava, smo se mel fino fajn, čeprav bi se trezna in sama verjetno križala kam sem prišla
mislim, da je ključnega pomena da je novo leto ok in da ga rad pričakuješ, če imaš takrat neko dobro družbo ob sebi za katero veš, da se boste imeli noro dobro.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Jst tud še ne vem, kod bom za novo leto. Bom pa sigurno z mojem dragitam skup...Po vsej verjetnosti bom do polnoči na prostem, pol bova šla pa k njemu... Drgač pa se mi zdi, da bolj kot pričakuješ neki vau, kok bo noro, super itd., bolj si pol razočaran, če je pa na koncu bedno. Tko, da rajš nč ne pričakujem, da se nebi kej izjalovil (slabe izkušnje, ko neki načrtuješ, pol pa vse propade na koncu)... navsezadnje je pa važn, da bom z njim pa bom srečna
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Lani sva bila skupaj na eni žurki z njegovimi kolegi. Bilo je mrzlo, da niti plesat nisi mogel brez vse navlake gor, in ja, noter je bilo, in sem celo večer sedela in se borila za edini prenosni radiator.
To leto pa sva se odločila, da narediva predčasen obisk Rima, bil je sicer načrtovan za marec, ampak smo ga prestavla, da pride od 28. dec. do 4. jan. in tako bova še praznovala moj rd. Sicer novo leto mi ne pomeni ne vem kaj, važno da se uživa.
To leto pa sva se odločila, da narediva predčasen obisk Rima, bil je sicer načrtovan za marec, ampak smo ga prestavla, da pride od 28. dec. do 4. jan. in tako bova še praznovala moj rd. Sicer novo leto mi ne pomeni ne vem kaj, važno da se uživa.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov