za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tudi jaz bi izbrala fanta. Z najboljšo prijateljico, s katero praznike preživljava skupaj že nekaj let zapored, sva se dogovorili, da ne sme biti nobenih zamer, če bo katera novo leto preživljala s fantom. Očitno se bo to letos prvič uresničilo, ker imava obe resno zvezo in tako ne bo nobenih zamer. Dogovor o tem je padel že kar nekaj časa nazaj.
-
MagicStick - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: NeverNeverLand
Hm kaj imata od tega da se eden napije?nič, sem na lastni koži doživel to(in jaz sem bil tisti ki je zakomiral!!!) in povem da ni nič kaj prijetno, še danes mi je žal zaradi tega ker je bilo to najino prvo novo leto skupaj, 1x sma ga praznovala sama doma(blo je nepozabno ) 1x pa v družbi še 4ih, in je blo tudi nepozabno!!!nben se ga ni nažrl do konca letos pa tudi planirama da boma skupaj to tak al tak!al boma sama ali ne, pa boma še vidla tisti trenutek ko bo novo leto tu.
lp
lp
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
če ji ful pomenš bosta nardila kompromis, bo uezal neki frendic ti frendou in boste šli nekam na privat žurkico. je res d asi lohka s tipom ceu lajf, je res da lohka tut s fendico zun d aga žuraš..ampk jz sm raj s tipom pa družbo pa d aje še moja frendica zravn če je...
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
hm...jz sm se za letošnje novo leto odločila, da ga preživim predusm z lubijem. Ubistvu sva se odločla, da bo najin scenarij potekau prbližn takolke: sama bova doma lepo popovdne za zvečer teren prpravlala(svečke, dobra večerja,...) potem bova mela pozno večerjo, okol povnoči bova šla na en bližni hrib, kjer bodo sigurn še kaki frendi, tko da si bomo tm zaželel nov let..pol pa lepo domov in pol pač kar bo...
Men se zdi to tko lepo in upam, da nama bo tko lepo tud u resinc ratal.
Men se zdi to tko lepo in upam, da nama bo tko lepo tud u resinc ratal.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
*Lally* - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 7. 2007
- Kraj: LJ
Pr men je največji problem k mava različne družbe in js njegovo poznam (k ful hodmo vn skupi), on se pa z mojimi frendi ne druži. In zdj mam za NY 2 varianti - s svojimi frendi v eno kočo za 4 dni ali s tipom in njegovimi frendi na neko običajno žurko v najbližje mesto (pač neka skupina bo pod šotorom, kjer se neki extra ne bo dogajal... pač gremo dol proti večeru, pijemo, plešemo in potem kome nazaj proti jutru).
Sj valda me mika da bi bla s tipom, sam to bo žurka čist običajna kot vsak viknd... men je pa lepo če je novo leto neki spešl.tko da... problem sm mu povedala in je reku da naj se sama odločm, da itak bi bil vesel če bi bla skup, ampak ne bo mi pa neki vsiljeval, ker ne bi pa rad da bi mi cel večer bediral. kaj pa vi mislite?
Sj valda me mika da bi bla s tipom, sam to bo žurka čist običajna kot vsak viknd... men je pa lepo če je novo leto neki spešl.tko da... problem sm mu povedala in je reku da naj se sama odločm, da itak bi bil vesel če bi bla skup, ampak ne bo mi pa neki vsiljeval, ker ne bi pa rad da bi mi cel večer bediral. kaj pa vi mislite?
-
kiana - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
sva bla že sama, pa tud s prjatli... mi je blo lepo, k sva bla sama, k je blo res spešl... sam zdej sva pa že ene parkrat ugotovla, da nama paše, če sva ob takih praznovanjih s prjatli... sva pač taka, da rabva družbo...
have I told you how good it feels to be me...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MagicStick napisal/-a:Hm kaj imata od tega da se eden napije?nič, sem na lastni koži doživel to(in jaz sem bil tisti ki je zakomiral!!!) in povem da ni nič kaj prijetno, še danes mi je žal zaradi tega ker je bilo to najino prvo novo leto skupaj, 1x sma ga praznovala sama doma(blo je nepozabno ) 1x pa v družbi še 4ih, in je blo tudi nepozabno!!!nben se ga ni nažrl do konca letos pa tudi planirama da boma skupaj to tak al tak!al boma sama ali ne, pa boma še vidla tisti trenutek ko bo novo leto tu.
lp
najbolj da se ga napijeta oba
midva sva se vsa tri nova leta ki sva jih skupi preživela nažrla skupej do amena In to je blo toook smehov in vsega, da nebi zamenjala
drgač pa sva vsa nova leta preživela skupaj in z družbo.Za letos pa nevem kje in kako bova praznovala.Študirava na center Ljubljane sama ali z družbo,a li pa da greva kam, v kšna toplice al vatever Bomo vidl zadnji moment.
Mi je pa itak pomembno da sva skupej.Nikakor nebi sprejela da gre on za novo leto z drugimi po svoej žurat.To ej zame nek familijarni praznik in sm rada s svojimi.Sicer kasneje pač en z družino ker neverjamem da bi jim bilo moje pijančevanje zabavno. Obvezno pa z njim!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
js tudi ne bi mogla novo leto preživet brez njega, tko da bi žurala vsak na svojem.do zdej sva 3x preživela novo leto s še ostalo klapo in 1x sva bla sama v Bovcu cel teden in je blo super.letos bova skupaj s še ostalimi kolegi.kje pa se še ne ve točno...mah,važno da bova skupi
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
v Bovcu?potem pa možno da sva se srečale
V Bovcu je bilo zame nepozabno novo leto dve leti nazaj, ko je bilo fuuul snega in ko je celo noč padal sneg.Tok romantično da konec lani pa niti ne, ker so me ukradl, ampak vseeno se je dragi tok izkazal ko je celo oč psolušal moj jok in kreganje s policaji
V Bovcu je bilo zame nepozabno novo leto dve leti nazaj, ko je bilo fuuul snega in ko je celo noč padal sneg.Tok romantično da konec lani pa niti ne, ker so me ukradl, ampak vseeno se je dragi tok izkazal ko je celo oč psolušal moj jok in kreganje s policaji
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jaz bom doma. Verjetno prespala vse tole vriskanje pa norenje okol novga leta.
Mala možnost je da bom s kolegi, ma mi ni interesa niti. Najbrž bom veselo klepetala po msn sama s seboj .
Resno... Bom vidla kj bo last minute ponujal... Ne grem ne s tipom, ne kolegi, grem sama.
Mala možnost je da bom s kolegi, ma mi ni interesa niti. Najbrž bom veselo klepetala po msn sama s seboj .
Resno... Bom vidla kj bo last minute ponujal... Ne grem ne s tipom, ne kolegi, grem sama.
-
*PinaColada* - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2007
jaz si ne morem predstavljati, da nebi novega leta preživela s fantom in bi bila vsak na sovjem koncu. 2x sva ga preživela sama kar doma, letos pa se s frendi odpravljava v beograd.
Najbolje da svojo punco povabiš nekam, kjer misliš da se bota oba lahko imela dobro..... mislim da bi ga morala preživeti skupaj, posebej če imata obletnico...
Najbolje da svojo punco povabiš nekam, kjer misliš da se bota oba lahko imela dobro..... mislim da bi ga morala preživeti skupaj, posebej če imata obletnico...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov