za novo leto z ljubljeno osebo ali frendi ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
meni je najbolj logično, da če imaš fanta, si za novo leto z njim, ne glede na to ali sta sama, s prijatelji ali pa v kombinaciji z več pari. ne vem, čudno bi mi bilo, če bi bla v resni zvezi pa ne bi bila s fantom za novo leto ...
to infinity and beyond!
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
doma s fantom, bova delala družbo njegovi mamici, da ne bo sama za novo leto
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če bi imela fanta, bi bila raje z njim na samem, ker ima to svoj čar. Letos bom za novo leto sama doma, ampak mi ne bo dolgčas.
- Black Kitty
Prišlo do majše spremembe, tako da bova s tipom najprej doma na večerji (tradicija pač, vsak pri svojih), potem pa greva v Ljubljano na prešerca s frendi
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Nimam več fanta, ko pa sem ga še imela in ga spraševala če bova skupaj ni bil za to, in sem se zelo sekirala. Ampak mi je zdej vseen, ker bom na taki odbiti žurki, d komi čakam!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js pa se ne vem. Nameravala sem bit s frendom in njegovo druzbo, sam ne vem ce se bom odpravla na tok velko zadevscino.
Po mojem bom spet doma spala Da bom usaj prvi dan novega leta naspana
Po mojem bom spet doma spala Da bom usaj prvi dan novega leta naspana
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js bi bla najrajš v eni hiški sama s fantom,pa snegc zuni,pa svečke,pa kšn jacuzzi mmm..no realnost je malce drugačna mel bomo privat žurko,ns bo ene 30,pol preveč alkohola..tko da ne bo nobene romantike bo pa huda žurka..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov