Vi ste glasbene nule, netalentirani bedniki!!!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 23. Dec. 2009 20:37

positive vibration napisal/-a:O
Sicer pa...pojma fizikalec in intelektualec se ne izključujeta, kot ti očitno misliš. In mi ni jasno, zakaj tako misliš. Seveda je možno, da obstaja človek, ki si denar služi s fizičnim delom in je hkrati sposoben globljega razmišljanja, debate, celo filozofskih misli in ni trivialen. Prav tako je možno, da so intelektualci, ki pišejo knjige in razglabljajo o nivojih človeške duše, pa se najbolj sprostijo ob sekanju drv. Ali ne poznaš nikogar takega? Bogi.
Je pa res, da je verjetnost takega pojava majhna. V večini primerov je pač tako, da fizikalci ne razmišljajo preveč (razlog za to ni, ker bi bili neumni, ampak v tem, da ne dovolijo preusmeriti svojih misli na ta nivo) in da intelektualci raje meditirajo, kot cepajo drva.

Zanimivo razmišljanje. Res. Toda razumet moraš, da res obstajajo ljudje, ki jih res zanimajo samo denar in ženske, čeprav so stari 40, 45.Dobro vem kaj govorim, saj sm delu na gradbišču leta in leta, pa tudi v proizvodnjah, tovarnah. Določen folk ne razume nit najbolj preproste logike. Čeprav vem, da obstajajo tudi fizikalci intelektualci ampak teh je malo. Zato bi blo treba narest projekt Svetovni človek, kjer bi se te ljudje starejše generacije mal razširil um. Vem, da je to mogoče. No vsaj v mojem filmu, kajti ta odstavek je bil izvet iz scenarija za film, ki ga pripravljamo. Moram pa ti povedat, ko sem določene poglede na svet, na alternativo glasbe in njenem opomenu razlagal ljudem v proizvodnji, niso štekal nič , razen redkih, medtem ko so se drugi držal za glave. Tud jaz sem bil primitiven do nekaterih delavk, ker me je njihova primitivnost tko razjezila in sicer to da,so ble v glavi še v komunizmu v stari Jugi,pol sm dojel , da nima smisla se mučt z njimi.Drgač pa to kar si napisala večinoma drži.
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 23. Dec. 2009 20:55

..Evelyn.. napisal/-a:Dajmo mu čas. :D Verjetno ravno zdej piše dolg post z nešteto pravopisnimi napakami(mimogrede navrže še to, da je danes svojo mami pretepel, ker se ni strinjala z njim, da so jajca na oko boljša od omlete)in svojimi modrostmi. :D

Dej raj ne piš take gluposti, pa se za svojo mat brigi, jaz svojo spoštujem!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Dec. 2009 21:01

Lej ga, pol pa na to odgovori. Vredu, se opravičujem, sicer upam, da če praviš, da mamo spoštuješ potem očeta ne, ker spoštovanje =/= klofnit enega od staršev.
Odgovori na moj prvi podan odgovor prosim.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Dec. 2009 21:03

Alo, ..Evelyn.., ne seri...on je intelektualec, pa še fizikalec povrhu, za sabo ima leta delovne dobe....
If you dont stop, he`ll slap you in the face so super hard :D Tako kot svojega fotra....Tak da ne izzivat tega čuda sveta :lol:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
supeLLka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 12. 2008
Kraj: MB ;3

Neprebrana objavaNapisal/-a supeLLka** » 25. Dec. 2009 19:43

Diego Menendes napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
Metalci, ki so svijim,,tehničnim" znanjem gledal zviška na tiste, ki so igral samo par akordov

To lahko upravičeno počnejo še sedaj.

Seveda, ko pa so metalci sama šminkerija.Kaj jim pomagajo neke tiste bedne temačne teme, satani, device, ko pa se v glasbi z parimi akordi uporablja veliko več domišljije obenem pa realnost oz z drugimi besedami:Đaba metalcem tehnična zmogljivost, ko pa je njihova tematika oz besdila za v vrtec.

Ja prvo je tvoja pisava za v vrtec: besdila. :D
ampak ok,saj se vsakemu lahko zgodi.
Samo ti mi povej kaka šminkerija? Kaj poznaš metalce?
1. niso sama šminkerija in jaz jih kar dosti poznam in ti povem da niso vsi ~ nekateri so res lahko ampak tak kot si ti napisal: ...so metalci sama šminkerija. to pa ni res.

2. vsak ma svoj okus in nimam nič proti tvojemu ampak tak kot ti to pišeš zgleda,da ti poznaš večino metal slogov,besedil,skupin...?

3. Veš oni imajo več slogov metala kar še verjetno nisi slišal, ker se raje ''pizdiš'' tu pa pametuješ ne? ~ torej npr. HORNA poje res o satanu,o tem kako ubiti Jezusa ampak če pa pogledaš npr. XANDRIO pa vidiš da ne pojejo black metala kot Horna,ampak pojejo že simfonični metal. (; tak, da se prvo pozanimaj o metalu potem pa govori kaki so. (;

4. hahahaha. Morem se smejat. Glej ti si napisal, da so njihova besedila za v vrtec. Prav čudno, da jih mi,torej taki primitivci,ki poslušam glasbo na ravni vrtca poslušamo ne. Pa še sploh kdo drug ne? Ker če si ti mogoče v vrtcu obvladal opero peti kot Tarja Turonen, pa če si znan ''grovlat'' pa obvladat peti tak kot Horna potem si pa car. Zakaj potem ti nisi tak slaven kot oni? Ja seveda,zato ker verjetno če bi imel kaj potenciala tako kot oni bi verjetno bil že slaven. (; in samo ne mi pravit,da pri nas ni možnosti biti slaven. OK mogoče toliko res ne ampak saj zato pa je tudi tujina ne? Kaj pa Siddharta(sicer so rock skupina ampak vseeno)njim je tudi uspel na našem trgu! (;

5. in pa v prejšnji točki ni bil smisle to,da bi ti lahko to pel,ampak to,da ti misliš, da poznaš glasbo ''v nulo'' potem pa daješ tu take izjave,da nemore človek verejti.

Torej ti se lepo ''skuliraj'' preberi kaj o metalu, se nauči tak peti kot oni,potem pa pametuj o njih OK?

Sorite za dolgi post ampak me ''razpizdi'',da se nekdo dela najbolj pametnega, vbristvu pa sploh ne ve osnov o metalu. :evil:
Zadnjič spremenil supeLLka**, dne 25. Dec. 2009 19:48, skupaj popravljeno 1 krat.
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Dec. 2009 19:46

Joj. :D
It was forever..but it didnt last long..
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 28. Dec. 2009 14:00

supeLLka** napisal/-a:
Diego Menendes napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
Metalci, ki so svijim,,tehničnim" znanjem gledal zviška na tiste, ki so igral samo par akordov

To lahko upravičeno počnejo še sedaj.

Seveda, ko pa so metalci sama šminkerija.Kaj jim pomagajo neke tiste bedne temačne teme, satani, device, ko pa se v glasbi z parimi akordi uporablja veliko več domišljije obenem pa realnost oz z drugimi besedami:Đaba metalcem tehnična zmogljivost, ko pa je njihova tematika oz besdila za v vrtec.

Ja prvo je tvoja pisava za v vrtec: besdila. :D
ampak ok,saj se vsakemu lahko zgodi.
Samo ti mi povej kaka šminkerija? Kaj poznaš metalce?
1. niso sama šminkerija in jaz jih kar dosti poznam in ti povem da niso vsi ~ nekateri so res lahko ampak tak kot si ti napisal: ...so metalci sama šminkerija. to pa ni res.

2. vsak ma svoj okus in nimam nič proti tvojemu ampak tak kot ti to pišeš zgleda,da ti poznaš večino metal slogov,besedil,skupin...?

3. Veš oni imajo več slogov metala kar še verjetno nisi slišal, ker se raje ''pizdiš'' tu pa pametuješ ne? ~ torej npr. HORNA poje res o satanu,o tem kako ubiti Jezusa ampak če pa pogledaš npr. XANDRIO pa vidiš da ne pojejo black metala kot Horna,ampak pojejo že simfonični metal. (; tak, da se prvo pozanimaj o metalu potem pa govori kaki so. (;

4. hahahaha. Morem se smejat. Glej ti si napisal, da so njihova besedila za v vrtec. Prav čudno, da jih mi,torej taki primitivci,ki poslušam glasbo na ravni vrtca poslušamo ne. Pa še sploh kdo drug ne? Ker če si ti mogoče v vrtcu obvladal opero peti kot Tarja Turonen, pa če si znan ''grovlat'' pa obvladat peti tak kot Horna potem si pa car. Zakaj potem ti nisi tak slaven kot oni? Ja seveda,zato ker verjetno če bi imel kaj potenciala tako kot oni bi verjetno bil že slaven. (; in samo ne mi pravit,da pri nas ni možnosti biti slaven. OK mogoče toliko res ne ampak saj zato pa je tudi tujina ne? Kaj pa Siddharta(sicer so rock skupina ampak vseeno)njim je tudi uspel na našem trgu! (;

5. in pa v prejšnji točki ni bil smisle to,da bi ti lahko to pel,ampak to,da ti misliš, da poznaš glasbo ''v nulo'' potem pa daješ tu take izjave,da nemore človek verejti.

Torej ti se lepo ''skuliraj'' preberi kaj o metalu, se nauči tak peti kot oni,potem pa pametuj o njih OK?

Sorite za dolgi post ampak me ''razpizdi'',da se nekdo dela najbolj pametnega, vbristvu pa sploh ne ve osnov o metalu. :evil:

Kot prvo se mi niti priblizno ne sanja kdo so to Horna in xandrio in ja Metalci se mi po stilu oblačenju večina zdi šminkerija.Zakaj bi jaz hotel nekoga očarati z mojim načinom oblačenja ali mojimi lasmi.Vse so to otročarije.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 28. Dec. 2009 15:13

Diego Menendes napisal/-a:Zakaj bi jaz hotel nekoga očarati z mojim načinom oblačenja ali mojimi lasmi.Vse so to otročarije.

pa ravno osebam, kot si ti, bi toplo priporočala takšen način očaranja okolice. načini, kot je prikupiti se s čudovito osebnostjo, v tvojem primeru namreč odpadejo.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 28. Dec. 2009 15:15

Diego Menendes napisal/-a:...se mi niti priblizno ne sanja....

.... o ničemer whatsoever. Yea, we get it. :roll:
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 28. Dec. 2009 16:07

rachka_ napisal/-a:
Diego Menendes napisal/-a:Zakaj bi jaz hotel nekoga očarati z mojim načinom oblačenja ali mojimi lasmi.Vse so to otročarije.

pa ravno osebam, kot si ti, bi toplo priporočala takšen način očaranja okolice. načini, kot je prikupiti se s čudovito osebnostjo, v tvojem primeru namreč odpadejo.

Osebe, kot sem jaz?! In kakšne so to osebe kot jaz?Kako lahk sploh kej govoriš o men če me sploh ne poznaš?Tist, kar sem napisal je samo en del mojga mišlenja.Ocenjuješ ljudi ,ki jih sploh ne poznaš!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Dec. 2009 16:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 28. Dec. 2009 17:22

..Evelyn.. napisal/-a:Lej ga, pol pa na to odgovori. Vredu, se opravičujem, sicer upam, da če praviš, da mamo spoštuješ potem očeta ne, ker spoštovanje =/= klofnit enega od staršev.
Odgovori na moj prvi podan odgovor prosim.

Ok, stvar je bla tud ta, da sem bil zdaj pet dni brez intereta, ker mam samo na delu in na faksu dostop.Da ne bo kera misnla, da sm se povuko..Ja vem, da obstaja vež žanrov metala.Vem, da obstaja Heavy,trash,doom,gothic,speed,black,love.Ampak men še zmeri večinoma dol visi za njih.Še posebi mi je bil pozerski love metal.What the fuck?Gl.predstavniki tega kao podzanra, pa so bli kao neki Him, katerih je frontman glumil neko romantično ranjeno dušo.Videz je spizdil od The crow.Men so bli vedno pederčiči in še ko smo šli v Bosno so tam 13 letne deklice oz. najstnice poslušale Him poleg narodnjakov. Se pravi ne ravno glasba za intelektualce.Drgač pa ja punca tud jaz sem poslušal metal in verjamem , da velik prej preden si ti vedla, kaj to sploh pomen.Od leta 96 do 2000 sem hodu na razne metal koncerte. Že takrat se spomnem, da so ble karte ful drage, da ne govorim o majcah in nekih pasih. Vse je blo drago kot sto matr. Čista profitna organizacija, kar se za un cajt na punk koncertih ne bi mogl rečt. Mel sem dostkrat tud probleme, ker nisem mel spremstva na teh koncertih od kake starejše osebe., ker sem bil pač v zgodnjih najstniških letih. Karte so ble vsaj za pol cenejše za punk koncerte. Drugač punca ja spomnem se leta 96 na Cannibal Corpse, kako je blo. Ko je pevc George Fisher Corpse Grinder prepreču fajt med dvema čupavcema iz publike. Spomnem se leta 98,ko so skupina Castrum odpovedal svoj nastop pred Black metalci Ancient. Baje so hotel imet takoimenovann cash. Spomnim se tud bendov poput Immortal, vem, da sm takrat delu na Železnici in sem šel direkt iz nastopa delat. Vem tud kva je naredu pevec skupine Burzum, da je postal tako ravzpit, ker je pač v tistem bloku tokrat preštihal tistega reveža. Spomnem se tudi leta 93, ko sem šel prvič na koncert.Bil je to band Faith No More ampak predskupina je bla neka heavy/death metal zadeva imenovana Cathedral. Takrat sem prvič v življenju vidu kakšen je lahk power oz šus v živo. Že takrat sem rahlo predvideval, da bom glasbenik. Gledal sem tud bende poput Dark Funeral, Enthroned, Dimmu Borgir iz švedske norveške black metal scene pa Six Feet under pa nek band De ci De al kako že v katerem je pel ravzpiti Glen Benton, ker je model pač polomu svojga učitelja v šoli, vendar sem v tistih letih spoznal približno kam se giblje ta metal glasbe. V tistem cajtu sem bolj poslušal Punk, ampak sem se prov namenoma odprl za Metal ampak sem po parih letih nehu, ker sem bil presenečen, nad tem kako so bli Metalci ozko usmerjeni in kakšna profitno pozerska organizacija je to.Od vseh teh starih bendov , ki sem jih poslušal, še na Radiu Študent v devedesetih, na Radiu Študent, ko so ble Vražje urice so mi zares ostal všeč samo Iron Maiden, čeprav se mi zdi vokal Dickinsona še zmeri previsok, kot da bi modela zagrabu za muda. Apak klele pride do paradoxa, da je Metal glasba veliko dolžna pravzaprav punku in to so bendi poput Metallice Maidnov in Slayerjev, priznal , da je mel Punk velik vpliv na njih.Predvsem albuma Funhouse od Stooges bi jaz rekel,, pa zgodnji Ramonsi tud.Nema sumnje. Čeprav kokr sm reku. Dol mi visi in za Metalce in Punkerje. Vse so to same utvare, da je scena is konca sedemdesetih oz sredine osemdesetih še živa. Zato mnogi te ljudje rinejo v take subkulture. Ujeti so v času, ki je že zdavni mimo. Dobr vejo, da je taka glasba bla neki novga takrat in ne zdaj in vsi ti današnji metalci, skini, punksi , reparji, rocka Billiyi in kaj ti še jez vem tavajo v neki navidezno obstoječi subkulturi, ki je že zdavnaj mimo.Zamudil so ta vlak.Ampak nočjo priznat.Izgovarjajo se, da oživljajo sceno, ki je bla zamrta.No čist tko, ja sm vsaj probu poslušat Metal.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 28. Dec. 2009 18:11

In kaj hočeš povedat sploh? Da ti metal ne sede, smo ugotovili. Pa kaj? Nisi prvi niti zadnji. So what? Če hoče folk oživljat neke scene, ki so po tvojem mnenju že zamrle, naj to počnejo, kaj. Zakaj pa se igra klasika iz 18.stoletja v splošnih glasbenih šolah in ne sodobna klasika? Zakaj pa ne jazz ali funk?
Sicer pa je ta debata na nivoju: "Men so všeč Kelly Family!" "Bebe, kmet, men pa Offspringi." In, stepite se zdaj, frocovje.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Diego Menendes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Diego Menendes » 28. Dec. 2009 18:20

positive vibration napisal/-a:In kaj hočeš povedat sploh? Da ti metal ne sede, smo ugotovili. Pa kaj? Nisi prvi niti zadnji. So what? Če hoče folk oživljat neke scene, ki so po tvojem mnenju že zamrle, naj to počnejo, kaj. Zakaj pa se igra klasika iz 18.stoletja v splošnih glasbenih šolah in ne sodobna klasika? Zakaj pa ne jazz ali funk?
Sicer pa je ta debata na nivoju: "Men so všeč Kelly Family!" "Bebe, kmet, men pa Offspringi." In, stepite se zdaj, frocovje.

Ne razumeš.Te mljudje sebe smatrajo za alter sceno.Nima to nobene veze.Metal Punk je del Mtvjevske genracije.Čeprav te glasbe ni tam že vsaj 15 let.Scena rab drugo globjo glasbo.Vse to našteto je prezlajnano sranje.In tud mene ne zanimajo take bedne debatekaj je komu všeč in kaj kdo posluša, ker je brezveze.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Dec. 2009 18:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov