verzi

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Dec. 2006 11:50

no ja, k vidm, da ravno limate svoje občutke sm notr, bom še jz neki dodala :oops:
napisano aprila letos

KAKO NAJ USTAVIM ČAS
Sprašujem se,
kako naj ustavim čas.
Kako naj ustavim čas,
da bom lahko večno s tabo,
da te bom lahko večno ljubila.
Morda poznaš odgovor?
Kdo lahko ustavi čas,
da te bom obdražala v svojem objemu,
da te bom čutila ob sebi?
Ga morda lahko ti?
Zakaj ga nihče ne zna ustaviti,
ko pa bi te rada ljubila,
čutila, imela ob sebi.
Kako naj ustavim čas?

BOLI
Odšel si.
Odšel si stran od mene.
Sprašujem se....
sem te kdaj sploh zares imela?
Sem kdaj imela priložnost,
da iskreno te ljubim?

Boli me spoznanje,
da sem te izgubila,
da te nikdar več ne bom ljubila.

Ali res nisem dovolj dobra zanje?
Morebiti se bojijo,
da tebe izgubijo.

Vzeli so mi sanje,
ostalo mi je samo še hrepenenje.
Ostala je le še bolečina
in globoka praznina.

BOŠ PRIŠEL??
Kar naenkrat si odšel iz mojega življenja....
kar naenkrat občutim samo praznino....
samo bolečino, osamljenost.
Odšel si....
ostala se sama.
Zakaj?
Zakaj se to dogaja meni?
Boš še kdaj prišel....
se boš vrnil k meni...
v moj objem....
da spet čutim te čutne ustnice.....
tvoje roke...
da čutim tebe ob sebi?
SE BOŠ VRNIL?

ni ne vem kaj, ampak je blo napisano v trenutnkih žalosti (kokr da ni očitno :D )
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a BabySun » 04. Jan. 2007 20:39

Hvala
Hvala za tvojo ljubezen,
ki jo deliš z menoj.
Hvala za dneve,
ki jih nameniš le meni.
Hvala za te lepe trenutke,
ki bodo za vedno ostali
globoko v mojem srcu.

Srce
V meni se je nekaj spremenilo.
Odprla sem svoje srce
in ga podarila čudoviti osebi.
Popolnoma sem mu zaupala
in se mu predala,
dala sem mu največ,
kar lahko človek nekomu da,
dala sem mu svoje srce

Nate se spomnim,
ko sem čisto sama.
Sanjam se prepustim,
sanjam, sanjam o nama.

Sanjam tvoje močne roke,
ki me skrijejo v varen objem.
Sanjam najine otroke,
razmišljam o čisto vsem.

Sanjam o tvojih mehkih laseh,
in o iskrah, ki se iskrijo v tvojih očeh.
metulji me zaščemijo,
je kakor da v meni živijo.

Sanjam, da si ob meni,
tudi ko te ni tu.
Sanjam, da me braniš pred vsemi,
ko gredo človeške duše po zlu.

ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Uporabniški avatar
Kuky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kuky » 08. Jan. 2007 20:31

Misel nate
mi trga gate
:twisted:
Uporabniški avatar
***Phoenix***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Phoenix*** » 08. Jan. 2007 21:39

Would you stay if I said don't go?
I guess now I'll never know...
With the wave of my hand I sent you away,
when all I wanted was for you to stay...

By: ME :flower:

(zdele zmislla, je pa true... :( )

(Drgač pa dobra tema, me je spomnla da grem mal moje songs na starih disketah prebrat :licht: :) )
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 11. Jan. 2007 19:42

kaj je narobe Kuky?[/b]
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Kuky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kuky » 11. Jan. 2007 20:00

lakeesha napisal/-a:kaj je narobe Kuky?[/b]

She said that everything is ok,
But I think on her every fucking day,
We are friends she always said,
But this can not be just simple like that.

I love her with all my heart,
And I want that we will never be apart.
But I`m really rather dead,
As look her leaned on other head...

:cry:
rescue 911
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: NEVERLAND

Neprebrana objavaNapisal/-a rescue 911 » 11. Feb. 2007 14:46

lyric by IL DIVO
I BELIEVE IN YOU

Lonely
The path you have chosen
A restless road
No turning back
One day you
Will find you light again
Don’t you know
Don’t let go
Be strong

Follow you heart
Let you love lead through the darkness
Back to a place you once knew
I believe, I believe, I believe
In you

Follow your dreams
Be yourself, an angel of kindness
There’s nothing that you can not do
I believe, I believe, I believe
In you.
Por ti seré mejor de lo que soy ==)for you I will be better than what I am
Follow your dreams...Be yourself, an angel of kindness...
http://www.ildivo.com/board/
http://mors.si/
http://www.slovenskavojska.si/
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Apr. 2007 20:03

Prosila bi za kak lep velikonočni verz...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 02. Apr. 2007 20:33

Za Veliko noč ti pošiljam v pomoč enega zajca, ki rad štriha jajca, eno pišče, ki hren išče in kuharico lisico, da ti speče orehovo potico!

Z zarkom luninega krajca zajcek barva zlata jajca. Zlata jajca so čarobna, tudi če so čisto drobna. Veselo Veliko noč!

Na vrtu cvet,na veji ptica,na mizi praznična potica!Pomladne zamuja-veselo poje aleluja.Naj šunke,pirhov bo obilo-to moje velikonočno je voščilo

em majhen zajček s polno košaro dobrot...in potujem naokrog..tudi tebe obiščem,na tiho pozvonim in ti vesele velikonočne praznike zaželim

zajček se smeji
jajčka vali
ti eno podari
da šunka zadiši
ki jedli bi jo vsi
kdor pa tega ne slavi
naj se nakadi

:)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Jun. 2007 15:16

Znam plesati in se smejati. Znam kuhati in pospravljati. Lahko sem pametna ali pa se delam neumno,kadar je to potrebno.Znam zapravljati in opravljati. Moški me lahko pelje kampirati ali pa v hotel, me predstavi prijateljem ali mami,lahko zamudi na zmenek, pa ga bom čakala. Na prvi pogled same nepomembne reči, ki pa se moškemu lahko nevarno vtisnejo v srce, in še preden ve sam zase, kleči na kolenih in me snubi. Saj ne, da nimam napak ali da ne živim svojega življenja, kaj šele, da bi dneve preživljala v upanju, da me bo poklical!Sploh ne… Samo svoje najbolj žensko, skrito orožje uporabljam bolje kot ostale, to je, da mi on nepreklicno in popolnoma verjame, da sem celo življenje čakala samo nanj...
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 08. Jul. 2007 19:34

*DOBRA BESEDA*

Dobra beseda je sonce, dobra beseda je luč, rožnata pot do ljubezni, je do zaupanja ključ. Dobra beseda je hrana, dobra beseda je kruh, vsem zaželena, vedno iskana, če zanjo človek ni gluh. Dobra beseda je sreča, je razumevanja vir, v noči je zvezda blesteča, je končno spet najdeni mir.

Ko boš odšel, pojdi brez pozdrava, pojdi kakor da se ne poznava, smej se, bodi trden akkor skala, ne joči ker bom še jaz jokala, naj glas tresoč te ne izda, pusti me v prepričanju, da si brez srca.

Odpustiti včasih res je težko. Prosim te tega, ker mi je hudo. Resnica res prišla je na dan. Odvzela je tisto, kar najraje imam. Srečo sem odvzela. Tudi tebe prizadela. In verjemi, tega nisem hotela.

Prva ljubezen je kot čustvo, ki nikoli ne umre, lahko ima samo svoje padce in vzpone, vendar hudo je ko misliš, da si že pozabil, pa vidiš, da še ljubiš bolj!

Karkoli že počneš, naj ti bo pravilo, ne pozabi na življensko silo, ne pozabi na njeno ljubezen, da ti prej ne odpelje vlak, tvojih zamujenih nebes.

Ljubezen ni tujec, ki pride in gre, ljubezen ni mulec, ki te v velikem krogu obide, ljubezen ni steklenica, ki se razbije, ljubezen je čustvo, ki se ga ne da pozabiti, ljubezen je čustvo ki se ga ne da ubiti, mogoče pa pride in mine, a pusti nepozabne spomine.

DEAR FATHER!!!

your perfect little girl dropped a grade in her report card...
your perfect little girl yelled at you last night...
your perfect little girl talked back to you again..
your perfect little girl painted her nails black...
your perfect little girl lied to you all her life...
your perfect little girl cries herself to sleep...
your perfect little girl slits her wrists until she bleeds...
your perfect little girl dated before she was 16...
your perfect little girl was broken by a boy...
your perfect little girl doesn't want to go to church...
your perfect little girl hates you...
your perfect little girl has given up on life...
your perfect little girl had a tantrum today...
your perfect little girl wants to run away...
your perfect little girl has no real friends...
your perfect little girl things she's overweight...
your perfect little girl hasn't let you dry her tears...
your perfect little girl dosobeys you...
your perfect little girl hates the world...
your perfect little girl is hated by the world...
your perfect little girl says bad things abput you...
your perfect little girl is very un-happy...
your perfect little girl has tried to commit suicide...
but at the end of the day...
...she's still your perfect little girl...

Podré no verte
podré no hablarte
pero lo que nunca podré
es dejar de amarte.

Tengo frio
tengo calor.
Tengo toto
menos tu amor.

El primer amor nunca se olvida, es como una cicatriz que dura toda la vida.

Nunca te beses en la calle, no lo hagas ni por Dios, mira que el amor es ciego, pero los vecinos no.

Veš kako je ko si sam?
Ko ni nikogar na tvojo stran?
Veš kako je ko nimaš več moči
in vse se ti prazno zdi?
Veš kako je če si izdan?
Če ti tisti, ki ga ljubiš ni predan...
Veš kako je če je okoli tebe polno laži?
Laži hinavskih ljudi...
Veš kako je, ko jočeš kri?
KER VEČ SOLZ NI...
Veš kako je, k onimaš več moči?
In se ti zdi, da življenja živeti vredno ni...
NE VEŠ...
Ne veš, kako to boli...
Kako te to duši...
iščeš izhod... A GA NI!!!

Que pena solo verte por foto, que pena que nunca te pueda alcanzar, que pena me da escuchar tu nombre, y pensar que contigo nunca podré estar.

I said things I din't meaa... you saw things you shouldn't have seen... I can't take the sadness from your eyes... I can't put the truth back in my lies... don't make me try & explain... lets just start over again...

Kad smo pile-rekli su pijanice
Kad smo lutale-rekli su lutalice
Kad smo ljubile-rekli su kurve
A kad umremo- reči će: jedino su one znale živjeti...

My love has gone...
Was that yesterday?
Now he is with somebody else.
So, please don't bother me anymore.
I don't know his new love.
I was his belle, but not anymore...
I am laone.
Leave me alone, jst bring me my love back...
I want him back!!!

Ni mi žal dneva
ko sem te spoznala,
saj sem takrat našla
kar sem iskala!!!

Vsa zamišljena stojim pri oknu in gledam kaplje, kaplje dežja, ko padajo na cesto. Sprašujem se zakaj, zakaj živim? Zakaj živim, če bom umrla? Zakaj imam srce, če mi ga vedno znova nekdo zlomi? Zakaj imam čustva, če se nekateri brez usmiljenja poigravajo z njimi? Zakaj, zakaj poznam le rezilo? Zakaj izgubljam voljo do življenja? Zakaj se nanašam vedno bolj na alkohol, cigarete in kovinsko rezilo? Zakaj, zakaj? Ampak ne...! Ne bom se predala! Šla bom naprej! Vrnila bom vse udarce od prvega do zadnjega in udarila prav tam kjer najbolj boli! Ne bom odnehala, dokler ne vrnem vsega, pa če me boste na kolenih prosili naj odneham!!!

Sometimes when I say "oh I'm fine" I want someone to look me in the eyes & say "tell the truth"

Bilo je kot bi lovila veter, bilo je kt bi hotela ujeti senco, bilo je kot bi želela živeti svoje sanje... in ujela sem veter, in ujela sem senco,
in živim svoje sanje, in veš... za naju, ne zanje!!!

še drugič napišem kaj več :)
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 28. Jul. 2007 13:26

We were like best friends. I told u everything. Every day began with thinking of u. But slowly…u started runing away from me. Closing yourself deep behind yourself. You started to play a victim. You started to feel sorry for yourself. And the truth of the matter is, that u just couldn't face it with the fact, that is not just u on that world. That someone noticed me…And that was the final cut in our lives. You cut me away from you…you didn't use the knife…your behaviour, your acting were like that knife that cost these scars on my heart. I was the bitch. You were the poor victim. Everyone felt sorry fo you…except her…She never doubted about me. She knew me from my first breath and she still does. She was always there for me. Even when everyone turned their backs in front of my face. She never gave up. And i started to live for only one thing. For HER. Neššek…you are someone i would kill, die…anything …i would do everything for u. I treasure every single thing u did. Every single word u spoke. Every precious hug and little kiss. It's just that i still live for u…and i love u with everything i am. U were there when no one was. I never felt alone. And i still don't. When everything seems worthless…when i feel i've lost everything…there is always one little, but the most iomportant thing that left…YOU, my baby.*
So when everyone were thinking how i've hurt u, what a bitch I was. She was the only one, beside you and me, that knew the situation. U took away everything. Every single thing i've created, u took it away. Accept her. She was the only one, that really loved me. So all these fake friends, that still want to be a part of my life…these words are for ya all…FuCk oFF, cuz u weren't there when i needed ya the most. You can even try to fly…i won't see you…cuz u're all like dead to me. I wear i wouldn't even noticed, if u were gone. So girl…when u acuused me, I stole your guy…that was just too much. He never was yours and not even mine. U knew the situation…but u were just to selfish to let us to be happy. Yeah all these geeks of yours…helped me, to started hating u. Sorry, u wanted that way..now u can have it. I was to stupid and u've got what u always wanted. We broke up. And the world was yours again. And mine was started to falling into little pieces…i still loved him with every little part of me…but i left him. Because of u. Cuz i even thought of u and your feelings. I just couldn't live with that heavy feeling of a guilt. And now i'm sorry. U konw why…it's something u said, after i forgave u every little shit u've done. U said, u'd never do something like that for me. Omg…that time…my world crushed into pieces. I might said: yeah, it's ok. But i never forgot these words. It's just something to big and even if i'm trying so badly…just can't forget about it. It's that kind of a feeling…that u're just waiting to stab my back again and again..till my soul dies. Sorry, but i've had to built that wall between our lives…cuz i just can't do this all over again. They said u don't deserve another chance…but i gave it to u. U wasted it. I gave u another one…but i won't let u that close never ever again. U know, these scars still remind me, that the past is real…and always will be. U can be smarter, know more people than i do, but there is something u'll never had. A real friend. Cuz i f u want to have something, u have to prepaired to give something to. And until u won't be ready to give other something more…that's your problem. Don't ya get me wrong…i just wanted to tell u, why u might think i forgot u or something….i haven't…it's just that i realized who really cares about me…and somehow we are to different…to me, u don't need to have the most expencive stuff… to me matters only how rich your soul and heart are…<3
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 28. Jul. 2007 13:27

um. cel teden je že vse pod pritiskom. sploh ne vem, ali naj mu kaj rečem ali ne. naj se jočem ali smejem, ko sva skupaj. vedno sem to svojo slabo voljo in napetost, pomešano s strahom prikrila s smehom in pretirano veselostjo. vse do včeraj.

ko sem se usedla v njegov avto na križišču, ga nisem niti pogledala. pozdravil je, a ni dobil odgovora. ne vem, zakaj sem se v tistih trenutkih tako obnašala, vendar enostavno ne morem več. na poti me je nekaj spraševal in monotono sem mu odgovarjala. vprašala sem ga, če lahko odprem okno, čeprav tega ponavadi nikoli ne storim. ko je pritrdil je bilo v njegov glasu čutiti strah, na katerega se je naslanjala čudna mešanica nelagodja in pretirane zavrtosti. to se je čutilo tudi med nama. nekajkrat se je še potrudil, da bi se pogovarjala in me ponovno spraševal, kaj je narobe. nato pa standardno vprašanje - kam greva?

zopet »plac«. slaba volja me je jedla od znotraj in živčnosti nisem mogla skriti niti s cigareti. v meni ni bilo nobene volje in sploh nobene zainteresiranosti, da bi kaj govorila. ko je vprašal, kaj je narobe, odgovora ni dobil. Iskal je načine, kako me pripraviti, da bi se pogovarjala z njim, vendar sem le gledala v točko pred sabo. od mene ni dobival pravih odgovorov in tistega, kar je pričakoval.

presedlo mu je. dvignil je ton in vprašal, kaj je njegova krivda. zakaj je moja slaba volja izbrala njega, da ga mori. nisem vedela. vendar sem spregovorila. povedala sem mu vse. kako utesnjeno se počutim, ko me nikamor ne odpelje. zakaj ne morem več tako. povedala sem, da me tak odnos mori in si prižgala nov cigaret. nisem navajena, da je odnos tak. to mi je novo.

včasih mi je bilo dovolj, da sva se videvala skrivaj, ker je tako pač moralo biti. ko bi se to naj nehalo, se ni, a je upanje vseeno ostalo, da me je držalo pokonci. o nama sem razmišljala po cele dneve. zvečer sem legla, da bi zaspala, pa nisem mogla. pogosto sem jokala zaradi malenkosti. drobnih podrobnosti celote. mislila sem, da bo enkrat pa že vse normalno. kot bi naj med nama bilo. pa ni prišlo do tega. nikoli.

poslušal je. slišati se je dalo, kako nisem točno vedela, kaj reči. tudi on je bil tiho in je razmišljal. izbiral je prave besede, ki bi zadele bistvo, da bi točno dojela, kaj mi hoče povedati. pa nisem. vem samo, da ni njegova krivda. on je takšen, tako čuti. rekel je, da nisem kriva jaz. da to ni zaradi mene. to je v njem. znotraj njega. in teh občutkov ne more kar tako spremeniti..
"Ne bo vedno tako," je še povedal.
"Moram se navaditi. pa ne misli, da se moram navaditi nate - to sem se že, ampak na to, kako bodo drugi to sprejeli, kako bodo gledali na to. sploh pa na najin položaj v preteklem letu.. Alja, nisi ti kriva."

jokala sem. nisem več mogla držati tega v sebi. ampak ga na nek način razumem. to mora on razčistiti v sebi, mora se pripraviti. tu ne morem pomagati. lahko le čakam ...

nagnil se je k meni in se s svojimi mehkimi ustnicami dotaknil mojih. prijel je mojo dlan in jo vodil do svojega obraza, da sem se dotaknila lic in začutila, da se je obril. pogledala sem ga in se nasmejala.

potem sem šla na wc. tudi on. ko sem prišla do avta, je rekel, da lahko sediva zadaj. ležala sem mu v naročju, ampak občutek manjvrednosti me je nenehno premagoval v boju z zadovoljstvom. nisem mogla pomagati. povedala sem mu, če me je razumel, kaj sem mu hotela povedati. pokimal je. "Mala, razumem ja. ne bo vedno tak, boš vidla.."

poljubil me je. svoje roke je dal med moje lase, božal mojo obraz. ko sem se usedla nanj, se je trudil odpreti moj modrc. slekla sem majčko in tudi njemu razkrila prsi in trebuh. pritisnila sem se obenj in mu z dlanmi mršila lase. snel je očala in jih dal zadaj na polico. ko mi je odprl zadrgo, sem iz hlač potegnila pas, kot to vedno naredim. pristal je zraven očal in majic, moji čevlji pa so ležali na tleh zraven Zale Harmony. opazovala sem ga, ko je z odprtimi hlačami pri kolenih, samo v »boksarcah« sedel pred mano. bil je lep. poseben na svoj način. in prav tak mi je všeč. takega ga imam rada.

seksala sva. vročina me je obdajala, kljub temu, da so bila skoraj vsa okna odprta do konca. slišalo se je glasno stokanje in ko sva šla skupaj do konca je bilo božansko. mogoče je za tak seks najprej potreben resen pogovor in nekaj solzic.. kdo ve..

moj namen ni bil nič slabega. le hotela sem nekaj več ...
wanna fuck.. now!. *
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 05. Avg. 2007 16:03

Kakor ptica letim skozi življenje..širim svoje peruti in sanjam o tebi v mojem objemu...

Počasi korak za korakom zapuščaš
dneve mojega življenja.Najraje
bi zajokala in ti rekla ostani!
Pozabila bi še tistega nekaj ponosa,ki
si mi ga pustil in te prosila za
ljubezen-vendar NE!
Ne bom jokala in ne bom prosila,
samo pozabila bom,zato pospeši
svoj korak in prosim ne oziraj se nazaj.

Plešeš kot metulj...
Svoboden si,kajti ničesar ni,
kar bi te obremenjevalo!
Dobiš krila in poletiš daleč proti soncu,
ki te greje,ti daje toplino in upanje,
da te nekdo pa le ima mogoče rad!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Avg. 2007 14:38

Prosila bi za en simpatičen verz za 19 letnega fant je pa brat od fanta. Poslala ga bom po sms-u ker je na morju...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov