*DOBRA BESEDA*
Dobra beseda je sonce, dobra beseda je luč, rožnata pot do ljubezni, je do zaupanja ključ. Dobra beseda je hrana, dobra beseda je kruh, vsem zaželena, vedno iskana, če zanjo človek ni gluh. Dobra beseda je sreča, je razumevanja vir, v noči je zvezda blesteča, je končno spet najdeni mir.
Ko boš odšel, pojdi brez pozdrava, pojdi kakor da se ne poznava, smej se, bodi trden akkor skala, ne joči ker bom še jaz jokala, naj glas tresoč te ne izda, pusti me v prepričanju, da si brez srca.
Odpustiti včasih res je težko. Prosim te tega, ker mi je hudo. Resnica res prišla je na dan. Odvzela je tisto, kar najraje imam. Srečo sem odvzela. Tudi tebe prizadela. In verjemi, tega nisem hotela.
Prva ljubezen je kot čustvo, ki nikoli ne umre, lahko ima samo svoje padce in vzpone, vendar hudo je ko misliš, da si že pozabil, pa vidiš, da še ljubiš bolj!
Karkoli že počneš, naj ti bo pravilo, ne pozabi na življensko silo, ne pozabi na njeno ljubezen, da ti prej ne odpelje vlak, tvojih zamujenih nebes.
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre, ljubezen ni mulec, ki te v velikem krogu obide, ljubezen ni steklenica, ki se razbije, ljubezen je čustvo, ki se ga ne da pozabiti, ljubezen je čustvo ki se ga ne da ubiti, mogoče pa pride in mine, a pusti nepozabne spomine.
DEAR FATHER!!!
your perfect little girl dropped a grade in her report card...
your perfect little girl yelled at you last night...
your perfect little girl talked back to you again..
your perfect little girl painted her nails black...
your perfect little girl lied to you all her life...
your perfect little girl cries herself to sleep...
your perfect little girl slits her wrists until she bleeds...
your perfect little girl dated before she was 16...
your perfect little girl was broken by a boy...
your perfect little girl doesn't want to go to church...
your perfect little girl hates you...
your perfect little girl has given up on life...
your perfect little girl had a tantrum today...
your perfect little girl wants to run away...
your perfect little girl has no real friends...
your perfect little girl things she's overweight...
your perfect little girl hasn't let you dry her tears...
your perfect little girl dosobeys you...
your perfect little girl hates the world...
your perfect little girl is hated by the world...
your perfect little girl says bad things abput you...
your perfect little girl is very un-happy...
your perfect little girl has tried to commit suicide...
but at the end of the day...
...she's still your perfect little girl...Podré no verte
podré no hablarte
pero lo que nunca podré
es dejar de amarte.
Tengo frio
tengo calor.
Tengo toto
menos tu amor.
El primer amor nunca se olvida, es como una cicatriz que dura toda la vida.
Nunca te beses en la calle, no lo hagas ni por Dios, mira que el amor es ciego, pero los vecinos no.
Veš kako je ko si sam?
Ko ni nikogar na tvojo stran?
Veš kako je ko nimaš več moči
in vse se ti prazno zdi?
Veš kako je če si izdan?
Če ti tisti, ki ga ljubiš ni predan...
Veš kako je če je okoli tebe polno laži?
Laži hinavskih ljudi...
Veš kako je, ko jočeš kri?
KER VEČ SOLZ NI...
Veš kako je, k onimaš več moči?
In se ti zdi, da življenja živeti vredno ni...
NE VEŠ...
Ne veš, kako to boli...
Kako te to duši...
iščeš izhod... A GA NI!!!
Que pena solo verte por foto, que pena que nunca te pueda alcanzar, que pena me da escuchar tu nombre, y pensar que contigo nunca podré estar.
I said things I din't meaa... you saw things you shouldn't have seen... I can't take the sadness from your eyes... I can't put the truth back in my lies... don't make me try & explain... lets just start over again...
Kad smo pile-rekli su pijanice
Kad smo lutale-rekli su lutalice
Kad smo ljubile-rekli su kurve
A kad umremo- reči će: jedino su one znale živjeti...
My love has gone...
Was that yesterday?
Now he is with somebody else.
So, please don't bother me anymore.
I don't know his new love.
I was his belle, but not anymore...
I am laone.
Leave me alone, jst bring me my love back...
I want him back!!!
Ni mi žal dneva
ko sem te spoznala,
saj sem takrat našla
kar sem iskala!!!
Vsa zamišljena stojim pri oknu in gledam kaplje, kaplje dežja, ko padajo na cesto. Sprašujem se zakaj, zakaj živim? Zakaj živim, če bom umrla? Zakaj imam srce, če mi ga vedno znova nekdo zlomi? Zakaj imam čustva, če se nekateri brez usmiljenja poigravajo z njimi? Zakaj, zakaj poznam le rezilo? Zakaj izgubljam voljo do življenja? Zakaj se nanašam vedno bolj na alkohol, cigarete in kovinsko rezilo? Zakaj, zakaj? Ampak ne...! Ne bom se predala! Šla bom naprej! Vrnila bom vse udarce od prvega do zadnjega in udarila prav tam kjer najbolj boli! Ne bom odnehala, dokler ne vrnem vsega, pa če me boste na kolenih prosili naj odneham!!!
Sometimes when I say "oh I'm fine" I want someone to look me in the eyes & say "tell the truth"
Bilo je kot bi lovila veter, bilo je kt bi hotela ujeti senco, bilo je kot bi želela živeti svoje sanje... in ujela sem veter, in ujela sem senco,
in živim svoje sanje, in veš... za naju, ne zanje!!!
še drugič napišem kaj več